| Филми по книги | |
|
+5Brooke_Davis misterios liliyo fleur_delacour crystal_sun_baby 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| |
| |
fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Re: Филми по книги Нед Сеп 16, 2007 12:47 am | |
| Ами естествено - филмите за ХП са супер! С изключение на 3 - я - много се отклонява от книгата! А също и американската версия на "Баскервилското куче" и някои филми, направени по комикси. | |
|
| |
liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Филми по книги Нед Сеп 23, 2007 11:11 pm | |
| Когато чуя "филм по книга" се сещам моментално за ... (познайте какво) ... Хари Потър естествено! Иначе има и други интересни филми по книги. | |
|
| |
misterios в отбора
Брой мнения : 54 Registration date : 20.10.2007
| Заглавие: Re: Филми по книги Вто Окт 23, 2007 8:51 pm | |
| Ми има някои, ма повечето са боклуци. | |
|
| |
Brooke_Davis forum pearl
Брой мнения : 221 Age : 33 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Филми по книги Вто Окт 30, 2007 5:53 pm | |
| Филмите по книги са едни от любимите ми.Пример - Хари Потър и Властелина на пръстените. | |
|
| |
mo.rka diamond
Брой мнения : 154 Registration date : 28.01.2008
| Заглавие: Re: Филми по книги Пон Фев 18, 2008 7:31 pm | |
| Както е тръгнало "Хари Потър" ще стане абсолютна боза!Първите две части си бяха окей,ама след това... "Властелинът на пръстените" е що-годе добре,но все пак има нещо,дето му куца и на него Но е сравнително добър."Мемоарите на една гейша".Първо го гледах на филм...честно,очаквах повече.Нещо много ми доскуча.Започнах книгата с предубеждения,обаче като почетох малко останах очарована.Когато я свърших,си пуснах отново филма и не ми се стори толкова зле,но определено имаше какво още да се желае.А филмите,които са добри,за мен са - "Малки жени","Гордост и предразсъдъци","Кръстникът","Зеленият път" ... и май са това. "Интервю с вампир" страшно ми хареса,но все още не съм прочела книгата. | |
|
| |
Angie a new guy
Брой мнения : 24 Registration date : 09.05.2008
| |
| |
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: Re: Филми по книги Съб Май 10, 2008 7:54 pm | |
| Сега се сещам, че филмът по книгата на Стиви "То" е много добър. На места имаше такива яки моменти... Много добри попадения, някои неща съм си ги представяла точно така... Напарво така се зарадвах като го гледах... =] Е, естествено нищо не може да се сравнява с книгата, но екранизацията е близко до истината, поне според мен... | |
|
| |
БеАтРиЧе diamond
Брой мнения : 197 Age : 32 Registration date : 15.05.2008
| Заглавие: Re: Филми по книги Сря Май 21, 2008 9:31 pm | |
| "Зеления път" беше красив,добре изигран,един от малкото филми по книга,които са добри-за мен. Кинг си е Кинг,филмът носи неповторимостта на историята му. А Хари Потър,да не се обиди някой е ужасен филм...за разлика от книгата...толкова е по въздействаща,носи стил,носи нещо,което привлича. Филмът е блудкав.Имам странното чувство,че са го правили само за деца и ги е било страх да пуснат нещо по брутално,по..сериозно. Униформите,които все пак са компонент,и не маловажен,от книгата-са просто забравени. А,ВнП-получил се е сравнително добре...има ефекти,има си много добри моменти,но друго си е чистия Толкин. Ако се сетя нещо по впечатляващо,ще едитвам. | |
|
| |
No Life Queen напредващ
Брой мнения : 29 Registration date : 11.09.2007
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Филми по книги | |
| |
|
| |
| Филми по книги | |