deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Филми по книги

Go down 
+5
Brooke_Davis
misterios
liliyo
fleur_delacour
crystal_sun_baby
9 posters
АвторСъобщение
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Филми по книги Empty
ПисанеЗаглавие: Филми по книги   Филми по книги Icon_minitimeЧет Юли 12, 2007 6:23 pm

Как смятате, сполучливи ли са!? Кой такъв филм е направен доста добре!? А кой - не!?Споделете впечатленията си!
Филми по книги 572306
Върнете се в началото Go down
fleur_delacour
Harry Potter optimus
fleur_delacour

Брой мнения : 364
Registration date : 10.07.2007

Филми по книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми по книги   Филми по книги Icon_minitimeНед Сеп 16, 2007 12:47 am

Ами естествено - филмите за ХП са супер! С изключение на 3 - я - много се отклонява от книгата! А също и американската версия на "Баскервилското куче" и някои филми, направени по комикси.
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

Филми по книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми по книги   Филми по книги Icon_minitimeНед Сеп 23, 2007 11:11 pm

Когато чуя "филм по книга" се сещам моментално за ... (познайте какво) ... Хари Потър естествено! Иначе има и други интересни филми по книги.
misterios
в отбора
в отбора
misterios

Брой мнения : 54
Registration date : 20.10.2007

Филми по книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми по книги   Филми по книги Icon_minitimeВто Окт 23, 2007 8:51 pm

Ми има някои, ма повечето са боклуци.
Brooke_Davis
forum pearl
forum pearl
Brooke_Davis

Брой мнения : 221
Registration date : 11.09.2007

Филми по книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми по книги   Филми по книги Icon_minitimeВто Окт 30, 2007 5:53 pm

Филмите по книги са едни от любимите ми.Пример - Хари Потър и Властелина на пръстените.
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Брой мнения : 154
Registration date : 28.01.2008

Филми по книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми по книги   Филми по книги Icon_minitimeПон Фев 18, 2008 7:31 pm

Както е тръгнало "Хари Потър" ще стане абсолютна боза!Първите две части си бяха окей,ама след това... Evil or Very Mad
"Властелинът на пръстените" е що-годе добре,но все пак има нещо,дето му куца и на него Rolling Eyes Но е сравнително добър.
"Мемоарите на една гейша".Първо го гледах на филм...честно,очаквах повече.Нещо много ми доскуча.Започнах книгата с предубеждения,обаче като почетох малко останах очарована.Когато я свърших,си пуснах отново филма и не ми се стори толкова зле,но определено имаше какво още да се желае.
А филмите,които са добри,за мен са - "Малки жени","Гордост и предразсъдъци","Кръстникът","Зеленият път" ... и май са това. Wink
"Интервю с вампир" страшно ми хареса,но все още не съм прочела книгата.
Angie
a new guy
a new guy
Angie

Брой мнения : 24
Registration date : 09.05.2008

Филми по книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми по книги   Филми по книги Icon_minitimeПет Май 09, 2008 11:02 pm

Хора,не знам къде гледате,обаче всички филми по книги са боклуци Laughing Laughing
Не може да се направи качествен филм по книга,освен ако тя не е от 120 страници.Просто е невъзможно.Всичко се отрязва,изменя се и ако не си чел книгата,нищо няма да схванеш..Или по-скоро-ще схванеш погрешно.
"Хари Потър"-не струва.Само първия-що-горе оправда очакванията ми.И втория също.Базилискът беше красавец.
"Властелинът на пръстените"-абе струва си да го гледам само заради Орландо Блум като Леголас и..заради Виго Мортенсен,тоест Арагорн.Иначе не е достатъчно..просто не е.Когато човек се нуждае от припомняне на книгата,филмчето е добре дошло.Ама иначе-мне.
Това са най-фрапантните.За други ще мисля после.
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Филми по книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми по книги   Филми по книги Icon_minitimeСъб Май 10, 2008 7:54 pm

Сега се сещам, че филмът по книгата на Стиви "То" е много добър. На места имаше такива яки моменти... Много добри попадения, някои неща съм си ги представяла точно така... Напарво така се зарадвах като го гледах... =] Е, естествено нищо не може да се сравнява с книгата, но екранизацията е близко до истината, поне според мен...
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Брой мнения : 197
Registration date : 15.05.2008

Филми по книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми по книги   Филми по книги Icon_minitimeСря Май 21, 2008 9:31 pm

"Зеления път" беше красив,добре изигран,един от малкото филми по книга,които са добри-за мен.
Кинг си е Кинг,филмът носи неповторимостта на историята му.
А Хари Потър,да не се обиди някой е ужасен филм...за разлика от книгата...толкова е по въздействаща,носи стил,носи нещо,което привлича.
Филмът е блудкав.Имам странното чувство,че са го правили само за деца и ги е било страх да пуснат нещо по брутално,по..сериозно.
Униформите,които все пак са компонент,и не маловажен,от книгата-са просто забравени.
А,ВнП-получил се е сравнително добре...има ефекти,има си много добри моменти,но друго си е чистия Толкин.
Ако се сетя нещо по впечатляващо,ще едитвам.
No Life Queen
напредващ
напредващ
No Life Queen

Брой мнения : 29
Registration date : 11.09.2007

Филми по книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми по книги   Филми по книги Icon_minitimeЧет Май 22, 2008 4:28 pm

''Зеленият път'' си е красив. Smile
''ХП'' е блудкавеж ^^
''Парфюм'' е уникален Smile
Sponsored content

Филми по книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми по книги   Филми по книги Icon_minitime

Филми по книги
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics