crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| |
~Miss Kristen~ forum pearl
Брой мнения : 227 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Помощ! Само тук! Сря Сеп 12, 2007 7:12 pm | |
| ще ми препоръчаш ли някакъв филм на ужасите? | |
|
| Заглавие: Re: Помощ! Само тук! Сря Сеп 12, 2007 8:27 pm | |
| На правилното място си! Ето някои, които лично на мен ми харесват: Пришълецът срещу Хищникът / Alien Vs Predator Дракула / Dracula Криеница / Hide and Seek Къща от Восък / House of wax Знам Какво Направи Миналото Лято / I Know What You Did Last Summer Кери / Carrie Куджо / Cujo Челюсти / Jaws Таен Прозорец / Secret Window Мълчанието на Агнетата / The Silence Of The Lambs Ханибал / Hannibal Кошмари на улица Елм / A Nightmare On Elm Street (общо са 7 филма) Sleepy Hollow Деветата Порта / The Ninth Gate The Omen From Hell / От ада
Така, сега ще пусна, някои, които още не съм имала възможноста да гледам, но изглеждат обещаващи:
Angel Heart / Ангелско Сърце Тhе Birds / Птиците Candyman Cube / Кубът на Страха Dawn of the Dead / Зората На Мъртвите The Evil Dead / Злите Мъртви The Exorcism of Emily Rose / Екзорсизмът на Емили Роуз The Gift / Дарбата Ghost Ship / Призрачен Кораб Hostel / Общежитието Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles / Интервю С Вампир: Вампирски Хроники Night of the Living Dead / Нощта На Живите Мъртви The Others / Другите Psycho / Психо Saw / Убийствен Пъзел The Thing / Нещото Kingdom Hospital Red Dragon / Червеният дракон It / То Misery / Мизъри Friday the 13th / Петък 13-ти Letter from hell Resident Evil / Заразно зло 28 Days Later / 28 Дни По-късно Gothika / Готика Stigmata / Стигмата I'll Always Know What You Did Last Summer / Винаги ще знам какво направи миналото лято The Hills Have Eyes / Хълмовете имат очи
Освен това бих ти препоръчала и всички филми на Стивън Кинг, или по неговите книги. Ако си падаш по бруталните сцени, мисля че филмите на Куентин Тарантино ще ти допаднат. Особено новият му: БиБрутално ( Grindhouse).п.п. Ако искаш да разбереш за какво става дума в някой определен филм, преди да си го гледала, пиши по ЛС, аз ще ти разкажа с няколко думи. | |
|
liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Помощ! Само тук! Съб Окт 06, 2007 10:48 am | |
| Искам да помоля, който знае откъде да си дръпна субтитрите на ХП 5 да каже! | |
|
| Заглавие: Re: Помощ! Само тук! Съб Окт 06, 2007 12:04 pm | |
| | |
|
Jesika в отбора
Брой мнения : 94 Registration date : 17.09.2007
| Заглавие: Re: Помощ! Само тук! Пон Окт 15, 2007 1:17 pm | |
| www.subs.sab.bz -- тук има повече май -- в субс.унакс не си намерих субтитрите на Heroes втория сезон Но в това сайтче ги има.. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Помощ! Само тук! | |
| |
|