| Най-тъжната песен, която сте слушали | |
|
+12Angie misterios HubBba_BubBba InLoFe^^ Jesika fleur_delacour Princeton^girl^818 ~Miss Kristen~ PrettyGirl^ Brooke_Davis ludvica liliyo 16 posters |
Автор | Съобщение |
---|
liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| |
| |
ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Вто Сеп 11, 2007 7:16 pm | |
| Май харесвам,особено когато съм тъжна! За мен една от най-тъжните песни е ''Hurt" ,на Кристина Агилера, Who's that girl, Fairytale gone bad,Everithing... | |
|
| |
Brooke_Davis forum pearl
Брой мнения : 221 Age : 33 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Вто Сеп 11, 2007 7:44 pm | |
| Hurt, Close to you (Dj aligator) и Ronan Keating - If tommorow never comes. И някои румби са доста тъжни. | |
|
| |
PrettyGirl^ ©äñDγ lädγ
Брой мнения : 400 Age : 33 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Вто Сеп 11, 2007 10:18 pm | |
| За мен тъжни са:
3Doors Down - Here Without You Avril Lavigne - When You're Gone Avril Lavigne - Innocence Danity Kane - Stay With Me Hoobastank - The Reason Mandy Moore - I Wanna Be With You Mandy Moore - Only Hope Aerosmith - I Don-t Want To Miss A Thing CETIN-Ish Liebe dich Mariah Carey - Hero Nickelback - Far Away Sarah Connor - Just One Last Dance
и още доста. Много обичам да слушам такава музика. | |
|
| |
~Miss Kristen~ forum pearl
Брой мнения : 227 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Сря Сеп 12, 2007 4:10 pm | |
| Avril Lavigne When yu`re gone и несъмнено HURT | |
|
| |
Princeton^girl^818 diamond
Брой мнения : 155 Age : 31 Localisation : Tree Hill Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Сря Сеп 12, 2007 9:00 pm | |
| Най-най-тъжната песен опр е на Селин Дион-My heart will go on. Също ме кефят и Danity Kane - Stay With Me Hoobastank - The Reason Mandy Moore - I Wanna Be With You Mandy Moore - Only Hope Mandy Moore-Cry Иначе не си падам по мн тъжни песни, даже изобщо | |
|
| |
fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Чет Сеп 13, 2007 10:27 am | |
| Най - тъжните песни, които съм слушала са:
Dieses Leben - Juli Eine Liebe, die nie endet - Sportfreunde Stiller Everything - Anna Vissi Everytime - Britney Spears Fairytale gone bad - Sunrise Ave Hurt - Christina Aguilera If tomorrow never comes - Ronan Keating Just one last dance - Sarah Connor Last Christmas - Wham Real Love - Massari Durch den Monsun - TH Rette mich - TH Come back to me baby - US5 My heart will go on - Celine Dion When you're gone - Avrill Lavigne | |
|
| |
Jesika в отбора
Брой мнения : 94 Registration date : 17.09.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Вто Сеп 18, 2007 10:32 am | |
| Най-най-тъжната песен е тази, на която ревах за баба си и за котето ми, лека им пръст . Чух я в изпълнение на Преслава Пейчева, нстръхнах и потекоха сълзите -- Винаги ще го помня .. А песента е Horchat Hai Caliptus .. | |
|
| |
InLoFe^^ super star
Брой мнения : 116 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Пет Сеп 21, 2007 8:37 am | |
| Сега се сещам само за тези.... Avril Lavigne-When You're Gone James Blunt-Goodbye My Lover Bryan Adams-Please Forgive Me 3 Doors Down-Here Without You Christina Aguilera-Hurt
| |
|
| |
liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Нед Сеп 23, 2007 11:37 am | |
| Anna Vissi - Everything Blue & Elton John - Sorry seems to be the hardest word cascada - everytime we touch Christina Aguilera - Hurt Bryan Adams - Have You Ever Really Loved а Woman My Heart Will Go On Najoua Belyzel-Gabriel richard marx - right here waiting Ronan Keating - If tomorrow never comes Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad Май са това! | |
|
| |
HubBba_BubBba напредващ
Брой мнения : 33 Registration date : 15.10.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Пон Окт 15, 2007 10:23 pm | |
| 3 Doors Down-Here Without You The Rasmus - Last waltz Three days grace - Over&over Rihanna - Final goodbye Rihanna - Mllion miles away Mariah Carey - My all Five - Clser to me Spice girls - Viva Forever Ferige - Big girls don't cry | |
|
| |
misterios в отбора
Брой мнения : 54 Registration date : 20.10.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Съб Окт 20, 2007 8:07 pm | |
| The Rasmus - Last waltz!!! Много якууууу! | |
|
| |
HubBba_BubBba напредващ
Брой мнения : 33 Registration date : 15.10.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Нед Окт 28, 2007 1:31 pm | |
| - integral_hellsing@abv.bg написа:
- The Rasmus - Last waltz!!!
Много якууууу! Да, и аз я добавям, изобщо всички на The Rasmus са с много тъжни текстове | |
|
| |
Angie a new guy
Брой мнения : 24 Registration date : 09.05.2008
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Пет Май 09, 2008 10:44 pm | |
| С риск да ви повотря повечето..
Celine Dion-My heart will go on 3 Doors Down-Here without you Bryan Adams-Have you ever really loved a woman Bryan Adams-Everything I do-I do it for you БТР-Спасение Faith Hill-There you'll be Rolling Stones-Angie.. Слави Трифонов-Малка блудна жена
^^Има още толкова много..Да не говорим за някой български парчета,на които съм ревала с глас от рода на : ФСБ-След 10 години Васил Найденов-Сбогом,моя любов Щурците-Клетва
| |
|
| |
mo.rka diamond
Брой мнения : 154 Registration date : 28.01.2008
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Пет Май 09, 2008 10:49 pm | |
| Kamelot - Don't cry Guns'n'roses-Don't cry Poison - Every Rose Has It's Thorn Nightwish - While your lips are still red Нова Генерация - Студен живот Нова Генерация - Част от колекция Нова Генерация - Арлина Милена - Истина Тангра - Любовта,без която не можем Тангра - Неделя,края на април Тангра - Жулиета БТР - Спасение Щурците - Клетва
Поне тези ми вдъхват такива тъжни чувства^^ | |
|
| |
БеАтРиЧе diamond
Брой мнения : 197 Age : 32 Registration date : 15.05.2008
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Пет Май 16, 2008 8:06 pm | |
| Значи,казвам първо български. Сигнал-Да те жадувам. Щурците-Клетва. И,ъ,песента от"Осъдени души"на кой беше? Bryan Adams-All for love-тя не е много тъжна,ама на мен ми навява тъжни мисли. Bryan Adams-Have you realy love a woman. Green day-Wake me up when September ends-не,обожавам тая песен.... Seline Dion-My heart will go on. Poets of the Fall-Carnival of rust.-която е тъжна със своята болка,и със своята иксреност,и безчувственост. | |
|
| |
Полиаааа a new guy
Брой мнения : 3 Registration date : 17.05.2008
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Съб Май 17, 2008 9:32 am | |
| /me (music) Now playing: 402. MD Manassey feat Bate Pe6o -Sylzite в момента това е може би най тъжната песен която съм слушава тъй като на скоро загубих страшно близък приятел и страшно много ме разчувства това творение на маната браво! | |
|
| |
ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Вто Май 27, 2008 5:13 pm | |
| Du hast mein Herz gebrochen | |
|
| |
ЯнЧеТу_ в отбора
Брой мнения : 57 Age : 30 Registration date : 06.07.2008
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали Нед Юли 06, 2008 11:09 pm | |
| Celine Dion - My hearth will go on Britney Spears - Everytime Avril Lavigne - When you`re gone Esskei feat. Kelly & G.F.E. - Колко мечти Evanescense - My immorial Графа - Давам всичко за теб Kingsize - За нея M.W.P. ft. Blood - Любовта е измама NeYo - Because of you Stenkata ft. Eipril - Отново към теб Стяон Михалев и Виктор - Откакто ти
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Най-тъжната песен, която сте слушали | |
| |
|
| |
| Най-тъжната песен, която сте слушали | |
|