deja vu Teen forum |
|
| Анализирай себе си /крадено/ | |
|
+10[darky] Pretty Princeton^girl^818 Jesika fleur_delacour liliyo ludvica pilotat ~Miss Kristen~ crystal_sun_baby 14 posters | Автор | Съобщение |
---|
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: Анализирай себе си /крадено/ Пон Авг 13, 2007 11:48 pm | |
| Темата е проста, прсто допишете следните изречения:
Ако можех да бъда път, щях да съм... Ако можех да бъда река, щях да съм... Ако можех да съм животно, щях да бъда... Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... Ако можех да бъда чувство, щях да съм Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Отговорът е... Ако можех да съм число, щях да съм.... Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Какво бих бил/а всъщност... | |
| | | ~Miss Kristen~ forum pearl
Брой мнения : 227 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Пет Сеп 14, 2007 2:41 pm | |
| Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда...бял,нежен и невинен Ако можех да бъда чувство, щях да съм...любов,истинска и безрезервна Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на...дома си с любимите хора Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм...книга,да давам възможности и знание Въпросът, който винаги е в главата ми е...."какво ще остане от нас?какво остава след смъртта" Отговорът е...труден Ако можех да съм число, щях да съм....7 Ако можех да съм вселената, щях да бъда...вечна Какво бих бил/а всъщност...себе си
Последната промяна е направена от на Пет Сеп 14, 2007 3:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | pilotat diamond
Брой мнения : 194 Age : 33 Registration date : 12.09.2007
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Пет Сеп 14, 2007 3:02 pm | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм...магистралата варна- ... Ако можех да бъда река, щях да съм...Дунав Ако можех да съм животно, щях да бъда...маймуна Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда...лилав Ако можех да бъда чувство, щях да съм... любов Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на...луната Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм...компютър Въпросът, който винаги е в главата ми е....ще успея ли да си намеря приятелка Отговорът е...нз Ако можех да съм число, щях да съм....6 Ако можех да съм вселената, щях да бъда...безкраен Какво бих бил/а всъщност... човек | |
| | | ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Пет Сеп 14, 2007 4:02 pm | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм...прав и светъл път,в чиито край има нещо,за което си заслужава да го изминеш! Ако можех да бъда река, щях да съм...буйна,с бистри води Ако можех да съм животно, щях да бъда...тъгърче Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда...дъга! Ако можех да бъда чувство, щях да съм...любов Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на...Виена Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... Въпросът, който винаги е в главата ми е...какво да правя? Отговорът е...това,което е правилно Ако можех да съм число, щях да съм....6 Ако можех да съм вселената, щях да бъда...вселената Какво бих бил/а всъщност...най-доброто,което става от мен | |
| | | liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Съб Сеп 15, 2007 2:51 pm | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм... широк и светъл. Ако можех да бъда река, щях да съм... чиста и бистра. Ако можех да съм животно, щях да бъда... делфин или лебед. Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда...ЛИЛАВ. Ако можех да бъда чувство, щях да съм... радост. Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в Лондон. Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... плюшена играчка. Въпросът, който винаги е в главата ми е...дали ще се стправя? Отговорът е... надявам се. Ако можех да съм число, щях да съм...5. Ако можех да съм вселената, щях да бъда... неразгадаема. Какво бих бил/а всъщност...себе си!
Последната промяна е направена от на Вто Яну 15, 2008 9:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Пон Сеп 17, 2007 6:11 pm | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм... дълъг и светъл. Ако можех да бъда река, щях да съм... бистра, с тюркоязен цвят... понякога бурна... Ако можех да съм животно, щях да бъда... лебед или сърна. Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... син. Ако можех да бъда чувство, щях да съм... ЛЮБОВ... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Париж/ Виена/ Мюнхен. Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... май и аз книга. Въпросът, който винаги е в главата ми е.... защо...? Отговорът е... винаги различен. Ако можех да съм число, щях да съм.... 12. Ако можех да съм вселената, щях да бъда... безкрайна, с много звезди. Какво бих бил/а всъщност... себе си. | |
| | | Jesika в отбора
Брой мнения : 94 Registration date : 17.09.2007
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Вто Сеп 18, 2007 10:10 am | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм... пътят към сърцето на любимия Ако можех да бъда река, щях да съм... бурна.. много хора, ще измрът в мен Ако можех да съм животно, щях да бъда... куче - злобно за неприятели, лигаво и дружелюбно за приятели Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... червен Ако можех да бъда чувство, щях да съм ... страст Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Виена Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... нож (остър и опасен) Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Какво да направя...? Отговорът е... Не ми стиска, но ще го направя... Ако можех да съм число, щях да съм.... 4 Ако можех да съм вселената, щях да бъда... добра, но и отмъстителна (долу-горе като природата сега ) Какво бих бил/а всъщност... демон на страстта (по-точно перверзното малко демонче.... Мухахахахахххахах) | |
| | | Princeton^girl^818 diamond
Брой мнения : 155 Age : 31 Localisation : Tree Hill Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Сря Сеп 19, 2007 10:13 pm | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм...прав и дълъг Ако можех да бъда река, щях да съм...шумна,красива,чиста Ако можех да съм животно, щях да бъда...делфин,коте Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда...зелен Ако можех да бъда чувство, щях да съм...любов Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на...Париж или Хайделберг Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм...плюшено мече Въпросът, който винаги е в главата ми е....не знам Отговорът е... Ако можех да съм число, щях да съм....11 Ако можех да съм вселената, щях да бъда...необятна и мистериозна Какво бих бил/а всъщност...най-доброто | |
| | | Pretty в отбора
Брой мнения : 55 Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Пон Фев 18, 2008 10:53 pm | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм...криволичещ и средно дълъг Ако можех да бъда река, щях да съм...чиста,красива,шумна,бистра Ако можех да съм животно, щях да бъда...делфин,кон Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда...син-най-чистия оттенък на синьото Ако можех да бъда чувство, щях да съм ...вълнение Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на...на морето,в Рим Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм...книга,картинка от списание Въпросът, който винаги е в главата ми е....Какво има след животът? Отговорът е...Никой не се е върнал,за да каже,но ако вярваме в Бог,има Рай!!! Ако можех да съм число, щях да съм....8,11 Ако можех да съм вселената, щях да бъда...широка и загадъчна Какво бих бил/а всъщност... преди всичко истински човек | |
| | | [darky] a new guy
Брой мнения : 13 Age : 30 Registration date : 27.04.2008
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Нед Апр 27, 2008 4:29 pm | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм... [i]Някой каменист Ако можех да бъда река, щях да съм... Такава дето да се давят хората в нея Ако можех да съм животно, щях да бъда...Де да знам гущер :Д Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда...Черен Ако можех да бъда чувство, щях да съм Ужас...страх...болка... Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на...Щях да съм десетия етаж... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм...Нож Въпросът, който винаги е в главата ми е....И ся ко прайм? Отговорът е...Квото трябва най-често бягаме Ако можех да съм число, щях да съм....666 Ако можех да съм вселената, щях да бъда...Уф...няма да съм вселена Какво бих бил/а всъщност...Човек... | |
| | | crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Нед Апр 27, 2008 5:45 pm | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм... магистрала (къдато можеш да натиснеш газта и да надуеш радиото) Ако можех да бъда река, щях да съм... изключително буйна... Ако можех да съм животно, щях да бъда... лъвче естествено =] Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... червен (цветът на борбата, на кръвта...) Ако можех да бъда чувство, щях да съм... страстта. Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм на... върха на някоя пирамида... Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... книга. Въпросът, който винаги е в главата ми е... Права ли съм? Отговорът е... да. =] Но всъщност няма значение от него, защото аз съм сигурна в себе си. (дори, когато греша) Ако можех да съм число, щях да съм... 7 (магическото число...) Ако можех да съм вселената, щях да бъда... справедлива. Какво бих била всъщност... силна. | |
| | | Angie a new guy
Брой мнения : 24 Registration date : 09.05.2008
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Пет Май 09, 2008 10:15 pm | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм тесен и криволичещ. Ако можех да бъда река, щях да съм дълбока и дълга Ако можех да съм животно, щях да бъда вълчица Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда бяло Ако можех да бъда чувство, щях да съм омраза Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на върха на Айфеловата кула Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм огледало Въпросът, който винаги е в главата ми е: Какво съм аз? Отговорът е Не знам и няма да науча скоро Ако можех да съм число, щях да съм 7 Ако можех да съм вселената, щях да бъда голяма Какво бих бил/а всъщност същество.
| |
| | | mo.rka diamond
Брой мнения : 154 Registration date : 28.01.2008
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Пет Май 09, 2008 10:19 pm | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм... труден за преминаване,но ако се опиташ да го изминеш,можеш да стигнеш до прекрасни места. Може би.Да не прозвучи не скромнно,аз си знам какво имам предвид. Ако можех да бъда река, щях да съм... дълбока.Може би с неподозирани богатства по дъното...а може и чудовището от Лохнес.Кой знае? =) Ако можех да съм животно, щях да бъда... змия.Хапе опасно. Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... зелен. Ако можех да бъда чувство, щях да съм... спокойствие/уравновесеност. Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... Лондон.Или пък Ирландия. Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... гума. х) Въпросът, който винаги е в главата ми е... Ще успея ли? Отговорът е... никога няма да го разбера. Ако можех да съм число, щях да съм.... 7 Ако можех да съм вселената, щях да бъда... Ами какво е Вселената,всъщност?Всичко =) Какво бих бил/а всъщност... може би по-добър човек. | |
| | | БеАтРиЧе diamond
Брой мнения : 197 Age : 32 Registration date : 15.05.2008
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Чет Май 15, 2008 9:54 pm | |
| Ако можех да бъда път,щях да съм път,по който може да мине всеки който наистина го иска. Ако можех да съм река,щях да съм дълбока и широка,за да мога да побера в себе си много неща...каквото и да имам впредвид.^_^ Ако можех да съм животно щях да съм тигър,защото ми харесва неговата безкомпромисност,коварност и хитрост. Ако можех да съм цвят,щях да съм син. Ако можех да съм чувство,щях да съм темперамент.Защото е трудно определим и има широки граници. Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм на кораб,и да плавам по море,просто защото винаги съм го искала. Ако можех да се превърна в материален премет щях да съм химикал. Въпросът,който винаги е в главата ми е Какво мога да бъда? Отговорът е Дано да е нещо,което обичам. Ако можех да съм число,щях да съм 3. Ако можех да съм Вселената щях да съм Това,от което всеки един се нуждае. Какво бих била всъщност-Човек на риска,който се старае да живее на макс...просто ми се струва,че това ми липсва. | |
| | | Haley a new guy
Брой мнения : 2 Registration date : 24.09.2008
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ Чет Окт 23, 2008 7:05 pm | |
| Ако можех да бъда път, щях да съм... заобиколен от прекрасни гледки Ако можех да бъда река, щях да съм... пълноводна Ако можех да съм животно, щях да бъда... пингвинчеее Ако можех да бъда един цвят, щях да бъда... червено Ако можех да бъда чувство, щях да съм ... страст Ако имам възможност да бъда на определено място щях да съм в/на... някъде където няма толкова много болка Ако можех да се превърна в материален предмет, щях да съм... играчка Въпросът, който винаги е в главата ми е.... Защо боли толкова ??? Отговорът е... Защото обичаш ... а когато обичаш винаги боли .... Ако можех да съм число, щях да съм.... 1 Ако можех да съм вселената, щях да бъда... определям живота на хората Какво бих бил/а всъщност... СЕБЕ СИ !!! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Анализирай себе си /крадено/ | |
| |
| | | | Анализирай себе си /крадено/ | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|