ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: За Рияна Вто Авг 14, 2007 9:49 am | |
| Тук ще пусна нейната биография,а ако някой намери нещо интересно за нея,може да го пусне тук! РиянаРиана ( Rihanna) е барбадоска певица, изпълнителка в стиловете поп, R&B, реге и денс. Придобива голяма популярност през 2005 със сингъла си Pon de Replay. Другите ѝ големи хитове са SOS, Unfaithful, Break it Off и Umbrella. Освен певица работи и като актриса.
Риана е родена в Сейнт Майкъл, който е в състава на столицата Бриджтаун, Барбадос. Баща ѝ е от Барбадос, а майка ѝ от Гвиана. Има двама по малки братя. През 2004 е избрана за Мис Compermere School, откъдето започва и изкачването ѝ към славата.
Интересна информация за Риана:
Пълно име:Робин Рияна Фенти Дата на раждане:20.02.1988г. Височина:1.73 Зодия: спори се дали е водолей или риби (дано е риби ) Китайска зодия:дракон Дом. любимци:Марли (куче),костенурка Родители:Роналд,Моника Любим цвят:зелен Любим десерт:шоколадов сладолед Любим шоколад:сникерс Любим филм:Napoleon Dynamite Любими актьори:Терънс Хауърд,Дензъл Уошингтън Любими актриси:Джесика Алба,Холи Бери Любими певици:Бионсе,Уитни Хюстън,Марая Кери,Алиша Кийс Любимо тв шоу:Антураж Любима музика за танцуване:реге Любими песни:"Dangerously In Love'," Be With You" (Beyoncé); "If I Aint' Got You" (Alicia Keys); "Vision of Love" (Mariah Carey) Има 3 татуировки... | |
|
ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: За Рияна Пет Авг 17, 2007 6:25 pm | |
| We Ride - третият сингъл на Rihanna от албума и "A Girl Like Me"! Тя казва, че това и е любимата песен в целия албум.
След предходните си два албума "Music Of The Sun" и "A Girl Like Me" Рияна ни представя третия си студиен албум за само две годишната си кариера на изпълнител - "Good Girl Gone Bad". По албума Рияна е работила със световно-известни продуценти - Timbaland, Will.I.M. и други. В албума е включена и песента - "Rehab", чиито текст е дело на Justin Timberlake, а музиката на Timbaland! Timba е работил по-още две парчета от албума - "Sell Me Candy" и "Lemme Get That". В много от песните включени в тавата са използвани семпли, ето и кои са те - "Push Up on Me" - семпъл от "Running With The Night" на Lionel Richie, "Don't Stop the Music" семпли на Michael Jackson от песента му "Wanna Be Startin' Somethin'", "Shut Up and Drive" съдържа елементи от "Blue Monday", а за "Say It" е използван семпъл от "Flex" на Mad Cobra. След като "Umbrella" се превърна в истинска музикален феномен ,на върха както и в класацията за сингли във Великобритания, така и по дигитални продажби в ITines, Рияна ни е подготвила нещо наистина ГОРЕЩО! Втори сингъл от "Good Girl Gone Bad" е "Shut Up & Drive", която се сдоби с "парещо" видео, световната премиера беше излъчена по Yahoo! Music! | |
|
~Miss Kristen~ forum pearl
Брой мнения : 227 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: За Рияна Пет Сеп 14, 2007 12:49 pm | |
| | |
|