deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Новини около нея

Go down 
АвторСъобщение
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

Новини около нея Empty
ПисанеЗаглавие: Новини около нея   Новини около нея Icon_minitimeВто Авг 14, 2007 3:37 pm

Тук ще пускам и ще обсъждаме новини около нея! Новини около нея 139825
Върнете се в началото Go down
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Новини около нея Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини около нея   Новини около нея Icon_minitimeВто Авг 14, 2007 3:43 pm

32-годишната Лонгория и 25-годишният Паркър сключиха граждански брак в кметството в Париж и ден след това се състоя религиозната церемония в църквата Сен Жермен-л`Оксероа недалеч от Лувъра.

"Дизайнерът ми Робърт Верди и всички около мен ми казваха "толкова си спокойна", твърди актрисата от "Отчаяни съпруги" за утрешния брой на списанието.
"Всъщност за нищо не се стресирам".
Сватбеното празненство се проведе в двореца Во-ле-Виконт.
Събитието се проведе под зоркото внимание на внушителното полицейско присъствие, предназначено да не допуска фоторепортери и много други желаещи да ги снимат.
"Всички момичета мечтаят да имат романтична сватба", казва Ева Лонгория.
"Чудесно беше да се наблюдава как всичко това протича, след месеци приготовления. Целта беше да се забавляваме", казва още тя.
Тони Паркър от своя страна подчертава, че съпругата му е избрала мястото на сватбата. "Не исках това да става в Париж, защото трябваше да поканим много повече отколкото исках", казва Тони.
Той разкрива още, че Ева е настоявала да произнесе желанията си на френски, на език който тя не говори.
"Ева реши да кажа моите желания на английски, а тя на френски. Има трудни думи за произнасяне на френски и аз съм много горд от това което тя направи", споделя Паркър.

Ева и Тони

Новини около нея A_6c32f

Новини около нея A_6c330

Новини около нея 0000010566-article

Новини около нея 188x187

Новини около нея 075379fa0d

Какво мислите?
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Новини около нея Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини около нея   Новини около нея Icon_minitimeПет Авг 17, 2007 6:18 pm

ЕВА ЛОНГОРИЯ ДОВОЛНА ОТ МЕДЕНИЯ СИ МЕСЕЦ

Съпругата на звездата в НБА Тони Паркър – Ева Лонгория не се стърпя и се похвали с романтичния си меден месец.

Двамата се венчаха на заветната дата – 07.07.07 във Франция. Те бяха благословени от кмета на Париж Бертран Деланое, а първата брачна нощ на двoйката бе в замъка Во-льо Виконт, където и двамата младоженци посрещнаха гостите си.

Според „Пийпъл”, „отчаяната съпруга” споделила, че опитали от „меда” на малък остров в Карибския архипелаг, където били далеч от хорските очи. Ева и Тони били така усамотени, че „минавали цели дни, без да видят жив човек”.

Младоженката сподели още, че се надява двамата и занапред да прекарват повече време заедно, въпреки ангажиментите на баскетболната звезда и нейните филми.

Новини около нея Photo_big_16200
Sponsored content

Новини около нея Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини около нея   Новини около нея Icon_minitime

Новини около нея
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите