deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Предишните пазителки

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

Предишните пазителки Empty
ПисанеЗаглавие: Предишните пазителки   Предишните пазителки Icon_minitimeЧет Авг 16, 2007 7:26 pm

Nerissa, Cassidy, Halinor, Kadma and Yan Lin.

Предишните пазителки T2_2665956

Предишните пазителки T2_2665910

Предишните пазителки T2_2665977

Нериса силна като природната енергия.

Касиди е неподвластна като водата.

Халинор непредсказуема като огъня .

Кадма непоклатима като земята.

Ян Лин свбодна като въздуха.

Всички те образуват Уич преди Уил, Ирма, Тарани, Корнелия и Хей Лин.

Историята им разказана от Кадма

Бях като вас, Уил, една от пазителките, но тогава... един ден Ораколът забеляза, че Нериса престана да пази сърцето. Той й отне сърцето и го даде на Касиди. Но Нериса вече се бе променила, бе станала лоша. Тя бе много ядосана и хвана Касиди в един капан и я унижтожи. Когато Касиди вече беше мъртва, Оракулът ни разкри цялата истина. Той е знаел какво би могло да се случи, но въпреки това бе дал сърцето на Касиди. И по тази причина аз и Халинор напуснахме завинаги Кандракар.Ян Лин имаше по различно мислене и не ни последва, но въпреки това ние си останахме вечни приятелки... Сега Нериса иска сърцето, но вярвам, че ти Уил ще го защитиш...

* Ex-Wechterinen - от немски пазителки

Какво мислите за тях? Любима ?
Върнете се в началото Go down
fleur_delacour
Harry Potter optimus
fleur_delacour

Брой мнения : 364
Registration date : 10.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Предишните пазителки   Предишните пазителки Icon_minitimeНед Ное 04, 2007 12:12 pm

Не знам достатъчно за тях и не мога да кажа коя ми е любимата... иначе бабата на Хей Хей е много интересен герой.

Админ: "не знам" са две дум!
Pretty
в отбора
в отбора

Брой мнения : 55
Registration date : 17.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Предишните пазителки   Предишните пазителки Icon_minitimeПон Фев 18, 2008 9:15 am

Нериса е злобна,но не мога да не призная,че е била красива...Касиди ми се струва сладурче...Халинор също е била красавица,но за нея знам най-малко...И все пак е била с добро сърце,щом е основала фондация "Изгряваща звезда"...Кадма е много земна,доста сприхава ,същия инат като Корни,но все пак е и добра,смела,умна...А за Ян Лин знам най-много...Тя е наистина една прекрасна баба.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Предишните пазителки   Предишните пазителки Icon_minitime

Предишните пазителки
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Любимци :: Уич-
Идете на: