liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Предишните пазителки Чет Авг 16, 2007 7:26 pm | |
| Nerissa, Cassidy, Halinor, Kadma and Yan Lin.
Нериса силна като природната енергия.
Касиди е неподвластна като водата.
Халинор непредсказуема като огъня .
Кадма непоклатима като земята.
Ян Лин свбодна като въздуха.
Всички те образуват Уич преди Уил, Ирма, Тарани, Корнелия и Хей Лин.
Историята им разказана от Кадма
Бях като вас, Уил, една от пазителките, но тогава... един ден Ораколът забеляза, че Нериса престана да пази сърцето. Той й отне сърцето и го даде на Касиди. Но Нериса вече се бе променила, бе станала лоша. Тя бе много ядосана и хвана Касиди в един капан и я унижтожи. Когато Касиди вече беше мъртва, Оракулът ни разкри цялата истина. Той е знаел какво би могло да се случи, но въпреки това бе дал сърцето на Касиди. И по тази причина аз и Халинор напуснахме завинаги Кандракар.Ян Лин имаше по различно мислене и не ни последва, но въпреки това ние си останахме вечни приятелки... Сега Нериса иска сърцето, но вярвам, че ти Уил ще го защитиш...
* Ex-Wechterinen - от немски пазителкиКакво мислите за тях? Любима ? | |
|
fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Re: Предишните пазителки Нед Ное 04, 2007 12:12 pm | |
| Не знам достатъчно за тях и не мога да кажа коя ми е любимата... иначе бабата на Хей Хей е много интересен герой.
Админ: "не знам" са две дум! | |
|
Pretty в отбора
Брой мнения : 55 Registration date : 17.02.2008
| Заглавие: Re: Предишните пазителки Пон Фев 18, 2008 9:15 am | |
| Нериса е злобна,но не мога да не призная,че е била красива...Касиди ми се струва сладурче...Халинор също е била красавица,но за нея знам най-малко...И все пак е била с добро сърце,щом е основала фондация "Изгряваща звезда"...Кадма е много земна,доста сприхава ,същия инат като Корни,но все пак е и добра,смела,умна...А за Ян Лин знам най-много...Тя е наистина една прекрасна баба. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Предишните пазителки | |
| |
|