deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Новини

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Новини Empty
ПисанеЗаглавие: Новини   Новини Icon_minitimeСъб Авг 18, 2007 10:16 am

Всичко ново около Кийра! What a Face
Върнете се в началото Go down
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Новини Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини Icon_minitimeСъб Авг 25, 2007 10:10 pm

ВТОРНИК, 31 Юли 2007

Във Венеция ще се появят кинематографисти от 29 страни, които ще покажат 57 игрални филма. Голямото откриване е с "Изкупление" на британския режисьор Джо Райт. В основата на сюжета е залегнал едноименният бестселър на съвременния английски писател Иън Макюън. Историята за любов, ненавист и талант започва през 1934 г. и продължава по време на Втората световна война. В главните роли са Кийра Найтли, Ванеса Редгрейв и Джеймс Макавой ("Последният крал на Шотландия"). 35-годишният Райт е известен с екранизацията на романа на Остин Джейн "Гордост и предразсъдъци" (2005), също и Кийра Найтли. "Въпреки възрастта си ние гледаме в бъдещето. За пръв път в историята на фестивала той ще бъде открит с творба на толкова млад колега", казва Марко Мюлер.

Ето и малко снимки от филма:

Новини Atonement1_large

Новини Atonement

Новини Atonement1

Новини Atonement2

Новини Atonement3

Новини Atonement5

Новини Atonement6

Новини Atonement7

Новини Spaceball

Е, какво мислите!? Добър ли ще е филмът според вас!? Историята допада ли ви!? Кажете си мнението тук!

Последната промяна е направена от на Чет Дек 27, 2007 5:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Новини Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини Icon_minitimeСря Ное 21, 2007 1:46 pm

Кийра Найтли спечели водеща награда на "Варайъти"

Кийра Найтли бе определена за актриса на годината на наградите на "Варайъти клуб" в Лондон за ролята си в "Изкупление", съобщи Контактмюзик.

Актьор на годината стана Джъд Лоу. Той не присъства на церемонията в лондонския х-л "Хилтън", защото трябваше да бъде на премиерата на новия си филм.
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Новини Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини Icon_minitimeНед Дек 09, 2007 7:01 pm

Кийра Найтли разкрива тайни
08.12.2007

В историческите драми, с които най-често се асоциира името на Кийра Найтли, нейните облекла рядко разкриват твърде много за това какво има под тях.
Ето защо номинираната за Оскар актриса прояви храброст и се съблече за последните си фотографии, които са в декемврийския брой на американското списание Interview, предаде The Hollywood News.
22-годишната звезда от "Карибски пирати", която е смятана за най-успешната млада актриса в страната, позира за смела фотосесия само по скромни дрехи, за да покрие най-интимните си неща.
Найтли, която често говори с отчаяние за медиите, които я преследват постоянно, отново разказва за своя външен вид.
Запитана дали се чувства отговорна за анорексичните момичета, които се опитват да изглеждат като нея, тя отговори:
„Не, защото нямам контрол над това. Аз съм слаба, защото съм слаба и не мога да отговарям за това. Не вярвам в моделите, не вярвам, че един човек е по-добър от друг и трябва да бъде поставян на пиедестал. Всеки има право да прави грешки и аз не се чувствам виновна за това, че някои момичета бъркат. Винаги съм мислила, че хората са доста по-умни.“
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Новини Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини Icon_minitimeСря Яну 09, 2008 1:37 pm

crystal_sun_baby написа:
Е, какво мислите!? Добър ли ще е филмът според вас!? Историята допада ли ви!? Кажете си мнението тук!

Преди броени минути изгледах филмът... pale Един от най - хубавите! Много тъжен, дълбок... истински! Ще кажа само, че не е за всеки, не всеки ще го разбере и не всеки ще го оцени... Невероятно напомня на "Реквием за една мечта". Нямам думи!... В момента съм изцяло завладяна от филма, от болката, от красотата и същевременно от ужаса на реалността. Актьорите са превъзходни в играта си, успяват да пресъздадат чувствата и емоциите. За Кийра както винаги нямам забележка. Това е филм, който истинските ценители не трябва да пропускат.
Pretty
в отбора
в отбора

Брой мнения : 55
Registration date : 17.02.2008

Новини Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 6:29 pm

Абсолютно съм съгласна с теб за Изкупление.
Sponsored content

Новини Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новини   Новини Icon_minitime

Новини
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Любимци :: Кийра Найтли-