deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Цитати

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Цитати   Цитати Icon_minitimeСъб Авг 18, 2007 2:16 pm

Ето малко цитати:

+ Awards are not as important to me as when I meet a 10-year-old kid who says, "I love Captain Jack Sparrow."

Наградите за мен не са толкова важни, колкото възгласите на някое 10 годишно дете: "Обичам Капитан Джак Спароу!"

+ I am doing things that are true to me. The only thing I have a problem with is being labeled.

Аз върша неща, които са истински за мен. Единственото, с което имам проблем е етикетът.

+ I don't pretend to be "Captain Weird", I just do what I do.

Не претендирам за титлата "Капитан Необикновен". Аз просто правя, това, което правя.

+ It's no coincidence that I ended up in France. I have a deep appreciation of the grape.

Какво съвпадение, че съм във Франция. Имам висока оценка за гроздето.

+ I'm shy, paranoid, whatever word you want to use. I hate fame. I've done everything I can to avoid it.

Аз съм срамежлив, параноичен, използвайте каквато дума искате. Мразя славата. Правя всичко възможно да я избегна.

+ Acting is my living, but I don't want to live it. Living in France is the first time I can honestly say I feel at home.

Играта е моят живот, но аз не искам да го живея. Живеейки във Франция, за първи път мога честно да кажа, че се чувствам като у дома си.

Пускайте и вие!
Върнете се в началото Go down
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Цитати   Цитати Icon_minitimeНед Яну 20, 2008 10:26 am

Не съм била с по-добър от Джони Деп
16.11.2005

Цитати Nicole%20Scherzinger

Наскоро в интервю за ноемвриският брой на сп.ELLE Nikole от дамската формация PCD спомена че “ма младини” била имала връзка с лошото момче на Холивуд Джони Деп /”Карибски пирати”/. Както знаете навремето господинът с тъмно минало имаше клуб Viper Room който обаче беше затворен заради смърта на известен музикант. Именно в този клуб Деп бил наел Никол и момичетата като.... танцьорки.

Цитати O633095033655365000

Клубът работи от август 1993 г. до средата на 1996 г. Момичета от Dolls -тогава групата се е наричала така, започнали да роботят там лятото на 1995г.
“Помня че, ме беше много страх да работя в клуб - все пак бях само на 17!” разказва Никол и продължава “Тогава шоуто ни беше почти като сега- танци и пеене.”
Били се явили на кастинг, който всъщност бил обявен за персонал - бармани. Собственикът /Никол не знаела кой е той/ държал всичкте му подчинени да са жени, и Никол събрала 4 приятеки и отишли заедно.Човекът който водел кастинга ги взел веднага, защото му харесали.
“Един ден чистихме клуба и подреждахме бяхме само ние 4те, именно тогава разбрах, че клубът е на Джони Деп и то защото Шери ми каза - тя винаги му е била луда фенка. Та подреждахме си ние и си слушахме музика изведнъж всички се разтанцувахме - тогава не танцувахми професионнално просто се събирахме следобедите у нас. В края на песента чухме аплодисменти. Обърнах се и видях Джони и онзи от кастинга. Веднага започнахме да се извиняваме и да се оправдаваме. А той просто се приближи и каза: ”Танцувате много хубаво. Имам оферта” И така ни предложи да танцуваме вместо да работим на бара.” - спомня си красавицата.
“Една вечер след края на шоуто бях останала сама в клуба. Излизах от съблекалнията и гасях лампите.Тръгнах да заключвам но се сетих, че съм си забравила ключовете на бара. Влязох, светнах, взех си ключовете и точно преди пак да загася някъде от ъгъла на голямата зала чух: “Остави светнато”. Помня че се изплаших много. Обърнах се и видях Джони, който си седеше на едно сепаре и пушеше. Попитах го защо седи сам и няма ли да си ходи, а той каза че предпочита да остане сам в момента. Видях го че не е на кеф и решех да не му се натрапвам казах му чао а той попита дали искам да ме закара до вкъщи, съгласих се защото живеех на другият край на града. Минахме през морската алея - беше много хубаво, слънцето точно изграваше. По пътя ми разказа, че са скъсали с Кейти /Мос/. Когато стигнахме до нас го папитах дали иска да се качи /тогава живеех сама/. Вместо да ми отговори ме целуна. И така!” смее се чаровната “кукличка”
И добавя - “Не че съм критерий, тъй като съм имала интимна връзка само с 5-6 мъже, но Джони определено знае какво прави и не е вчерашен. Той е най-добрият, с когото съм била."

http://johnnydepp.18.forumer.com/index.php?act=idx

Е, какво е вашето мнение за изказването на Никол!?
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Брой мнения : 197
Registration date : 15.05.2008

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Цитати   Цитати Icon_minitimeВто Юли 01, 2008 7:03 pm

Какво да кажа...тази"госпожица"на снимката,която лееко мяза на циганче,само дето е обработена със фотошоп,-та се ъмнявам че ерудиран човек като Джони ще се е забъркал с нея.
Дори когато е бил млад-може да е пил,да е пушил,но знам че разсъдъка едва ли си е губил.
Жалко че по рано не съм видяла това...та безапелационно се съмнявам и най вече се надявам казаното от "куклата"да е лъжа.
Пък и странно че връзките на Джони със Уинона и Кейт бяха афиширани,а за тази с Никол нищо не съм чувала.
ЯнЧеТу_
в отбора
в отбора
ЯнЧеТу_

Брой мнения : 57
Registration date : 06.07.2008

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Цитати   Цитати Icon_minitimeСъб Юли 12, 2008 12:10 pm

"Орландо Блум не се целува добре, но Джони Деп е направо кошмарен. Докато снимахме "Карибски пирати 2", нито веднъж не го направи страстно. Имах чувството, че съм долепила устни до някой пън." - Кийра Найтли

Ей тфа на ко мяса Laughing Laughing Laughing
http://www.impulse.bg/user/LaDy_In_BlAcK_
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Цитати   Цитати Icon_minitimeПон Юли 14, 2008 1:45 pm

ЯнЧеТу_ написа:
"Орландо Блум не се целува добре, но Джони Деп е направо кошмарен. Докато снимахме "Карибски пирати 2", нито веднъж не го направи страстно. Имах чувството, че съм долепила устни до някой пън." - Кийра Найтли

Май трябва пак да повторя - Не ВяРвАйТе На УиКиПеДиЯтА!!! scratch
Това е измислен цитат, който е опровергаван множество пъти и не мисля да изброявам броя на интервютата (истински), в които Кийра е казвала колко прекрасно се целува Джони. И още един всеизвестен факт: Кийра е молила сценаристите на филма за още целувки с пирата, защото толкова и` е харесало да се целува с Джони, но той е отказал заради разликата в годините. Е, поклон пред ценностната система на Джони.
Цитати 929320
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Брой мнения : 197
Registration date : 15.05.2008

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Цитати   Цитати Icon_minitimeПон Юли 14, 2008 8:02 pm

Да.Това и аз го знам.^^Доста нахално,а?
Просто завиждам. Smile
И освен това Кийра-та се притеснявала,когтато и предстояло да се запознае със Джони(и аз бих)но видяла златните му зъбки,и изтърсила"Shit,look at your teeth!"
Хубаво запознаване. SmileИ аз бих се разхилила,ако не завиждах толкова демит.
ЯнЧеТу_
в отбора
в отбора
ЯнЧеТу_

Брой мнения : 57
Registration date : 06.07.2008

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Цитати   Цитати Icon_minitimeПон Юли 14, 2008 11:54 pm

crystal_sun_baby написа:
ЯнЧеТу_ написа:

Май трябва пак да повторя - Не ВяРвАйТе На УиКиПеДиЯтА!!! scratch
Това е измислен цитат, който е опровергаван множество пъти и не мисля да изброявам броя на интервютата (истински), в които Кийра е казвала колко прекрасно се целува Джони. И още един всеизвестен факт: Кийра е молила сценаристите на филма за още целувки с пирата, защото толкова и` е харесало да се целува с Джони, но той е отказал заради разликата в годините. Е, поклон пред ценностната система на Джони.
Цитати 929320

А за Орландо Блум казала ли е как се целува? Laughing (аз да питам...) Laughing
http://www.impulse.bg/user/LaDy_In_BlAcK_
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Цитати   Цитати Icon_minitimeВто Юли 15, 2008 11:49 am

Идея си нямам, ама аз не съм се и интересувала. Орли не ми е слабост...
Sponsored content

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Цитати   Цитати Icon_minitime

Цитати
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Любимци :: Джони Деп-