deja vu Teen forum |
|
| Цитати | |
| | Автор | Съобщение |
---|
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: Цитати Съб Авг 18, 2007 2:16 pm | |
| Ето малко цитати:
+ Awards are not as important to me as when I meet a 10-year-old kid who says, "I love Captain Jack Sparrow."
Наградите за мен не са толкова важни, колкото възгласите на някое 10 годишно дете: "Обичам Капитан Джак Спароу!"
+ I am doing things that are true to me. The only thing I have a problem with is being labeled.
Аз върша неща, които са истински за мен. Единственото, с което имам проблем е етикетът.
+ I don't pretend to be "Captain Weird", I just do what I do.
Не претендирам за титлата "Капитан Необикновен". Аз просто правя, това, което правя.
+ It's no coincidence that I ended up in France. I have a deep appreciation of the grape.
Какво съвпадение, че съм във Франция. Имам висока оценка за гроздето.
+ I'm shy, paranoid, whatever word you want to use. I hate fame. I've done everything I can to avoid it.
Аз съм срамежлив, параноичен, използвайте каквато дума искате. Мразя славата. Правя всичко възможно да я избегна.
+ Acting is my living, but I don't want to live it. Living in France is the first time I can honestly say I feel at home.
Играта е моят живот, но аз не искам да го живея. Живеейки във Франция, за първи път мога честно да кажа, че се чувствам като у дома си.
Пускайте и вие! | |
| | | crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
| Заглавие: Re: Цитати Нед Яну 20, 2008 10:26 am | |
| Не съм била с по-добър от Джони Деп 16.11.2005
Наскоро в интервю за ноемвриският брой на сп.ELLE Nikole от дамската формация PCD спомена че “ма младини” била имала връзка с лошото момче на Холивуд Джони Деп /”Карибски пирати”/. Както знаете навремето господинът с тъмно минало имаше клуб Viper Room който обаче беше затворен заради смърта на известен музикант. Именно в този клуб Деп бил наел Никол и момичетата като.... танцьорки.
Клубът работи от август 1993 г. до средата на 1996 г. Момичета от Dolls -тогава групата се е наричала така, започнали да роботят там лятото на 1995г. “Помня че, ме беше много страх да работя в клуб - все пак бях само на 17!” разказва Никол и продължава “Тогава шоуто ни беше почти като сега- танци и пеене.” Били се явили на кастинг, който всъщност бил обявен за персонал - бармани. Собственикът /Никол не знаела кой е той/ държал всичкте му подчинени да са жени, и Никол събрала 4 приятеки и отишли заедно.Човекът който водел кастинга ги взел веднага, защото му харесали. “Един ден чистихме клуба и подреждахме бяхме само ние 4те, именно тогава разбрах, че клубът е на Джони Деп и то защото Шери ми каза - тя винаги му е била луда фенка. Та подреждахме си ние и си слушахме музика изведнъж всички се разтанцувахме - тогава не танцувахми професионнално просто се събирахме следобедите у нас. В края на песента чухме аплодисменти. Обърнах се и видях Джони и онзи от кастинга. Веднага започнахме да се извиняваме и да се оправдаваме. А той просто се приближи и каза: ”Танцувате много хубаво. Имам оферта” И така ни предложи да танцуваме вместо да работим на бара.” - спомня си красавицата. “Една вечер след края на шоуто бях останала сама в клуба. Излизах от съблекалнията и гасях лампите.Тръгнах да заключвам но се сетих, че съм си забравила ключовете на бара. Влязох, светнах, взех си ключовете и точно преди пак да загася някъде от ъгъла на голямата зала чух: “Остави светнато”. Помня че се изплаших много. Обърнах се и видях Джони, който си седеше на едно сепаре и пушеше. Попитах го защо седи сам и няма ли да си ходи, а той каза че предпочита да остане сам в момента. Видях го че не е на кеф и решех да не му се натрапвам казах му чао а той попита дали искам да ме закара до вкъщи, съгласих се защото живеех на другият край на града. Минахме през морската алея - беше много хубаво, слънцето точно изграваше. По пътя ми разказа, че са скъсали с Кейти /Мос/. Когато стигнахме до нас го папитах дали иска да се качи /тогава живеех сама/. Вместо да ми отговори ме целуна. И така!” смее се чаровната “кукличка” И добавя - “Не че съм критерий, тъй като съм имала интимна връзка само с 5-6 мъже, но Джони определено знае какво прави и не е вчерашен. Той е най-добрият, с когото съм била."
http://johnnydepp.18.forumer.com/index.php?act=idx Е, какво е вашето мнение за изказването на Никол!? | |
| | | БеАтРиЧе diamond
Брой мнения : 197 Age : 32 Registration date : 15.05.2008
| Заглавие: Re: Цитати Вто Юли 01, 2008 7:03 pm | |
| Какво да кажа...тази"госпожица"на снимката,която лееко мяза на циганче,само дето е обработена със фотошоп,-та се ъмнявам че ерудиран човек като Джони ще се е забъркал с нея. Дори когато е бил млад-може да е пил,да е пушил,но знам че разсъдъка едва ли си е губил. Жалко че по рано не съм видяла това...та безапелационно се съмнявам и най вече се надявам казаното от "куклата"да е лъжа. Пък и странно че връзките на Джони със Уинона и Кейт бяха афиширани,а за тази с Никол нищо не съм чувала. | |
| | | ЯнЧеТу_ в отбора
Брой мнения : 57 Age : 30 Registration date : 06.07.2008
| Заглавие: Re: Цитати Съб Юли 12, 2008 12:10 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Цитати Пон Юли 14, 2008 1:45 pm | |
| | |
| | | БеАтРиЧе diamond
Брой мнения : 197 Age : 32 Registration date : 15.05.2008
| Заглавие: Re: Цитати Пон Юли 14, 2008 8:02 pm | |
| Да.Това и аз го знам.^^Доста нахално,а? Просто завиждам. И освен това Кийра-та се притеснявала,когтато и предстояло да се запознае със Джони(и аз бих)но видяла златните му зъбки,и изтърсила"Shit,look at your teeth!" Хубаво запознаване. И аз бих се разхилила,ако не завиждах толкова демит. | |
| | | ЯнЧеТу_ в отбора
Брой мнения : 57 Age : 30 Registration date : 06.07.2008
| Заглавие: Re: Цитати Пон Юли 14, 2008 11:54 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Цитати Вто Юли 15, 2008 11:49 am | |
| Идея си нямам, ама аз не съм се и интересувала. Орли не ми е слабост... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Цитати | |
| |
| | | | Цитати | |