deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Книги

Go down 
+6
crystal_sun_baby
mo.rka
elanor
Brooke_Davis
~Miss Kristen~
fleur_delacour
10 posters
АвторСъобщение
fleur_delacour
Harry Potter optimus
fleur_delacour

Брой мнения : 364
Registration date : 10.07.2007

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Книги   Книги Icon_minitimeСря Юли 11, 2007 5:02 pm

Обичате ли да четете? Кои са любимите ви книги, жанрове, писатели? Смятате ли, че книгите са полезни и интересни или ги мислите за отживелица?

Книги Antique_books2

Последната промяна е направена от на Чет Юли 12, 2007 10:21 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
~Miss Kristen~
forum pearl
forum pearl
~Miss Kristen~

Брой мнения : 227
Registration date : 11.09.2007

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2007 8:37 am

много обичам да чета някоя книга ,но първо трябва да ми се причете.Става ми интересна и искам да прочета още една и така ,но след третата или втората цикъла се прекъсва.И трябва да се изчака известно време преди пак да ми се причете. ;
fleur_delacour
Harry Potter optimus
fleur_delacour

Брой мнения : 364
Registration date : 10.07.2007

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitimeНед Сеп 16, 2007 7:03 pm

Не мога да живея без книги! Без тях светът би бил ужасен - поне за мен. Не разбирам защо повечето представители на младото поколение не обичат да четат - хора, не разбирате ли какво изпускате!?!

Любимите ми книги са "Хари Потър" (Дж. К. Роулинг), "Децата на капитан Грант", "Две години ваканция" (Ж. Верн), "Баскервилското куче" и другите криминални истории за Шерлок Холмс (сър Артър Конан Дойл), книгите на А. Кристи, "Шестото клеймо" и "Шифърът на Леонардо" (Д. Браун), "Моето семейство и други животни", "Градината на боговете" и "Птици, животни и роднини" (Джералд Даръл), Уич и др.
Brooke_Davis
forum pearl
forum pearl
Brooke_Davis

Брой мнения : 221
Registration date : 11.09.2007

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 2:28 pm

Много обичам да чета, но за жалост никоя книга напоследък не ми допада ( и как след списъка с книги за тази година). Smile
elanor
a new guy
a new guy

Брой мнения : 2
Registration date : 11.01.2008

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitimeСря Яну 16, 2008 11:30 pm

Много обичам да чета! Любимата ми книга е "Властелинът на пръстените". Харесват ми също Хрониките на Нарния, Ерагон, Артур и минимойте, Хари Потър беше добро докато не излезе последната книга. А любимия ми писател е Джон Роналд Руел Толкин! Просто този човек е бил велик!

Админ: Права си. Наистина е супер писател. ^.^
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Брой мнения : 154
Registration date : 28.01.2008

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitimeВто Яну 29, 2008 10:06 am

о.О
Обожавам да чета!Това е любимото ми занимание..Попринцип почти всяка книга,която подхвана ми харесва,защото с тази цел си ги подбирам Smile
Иначе любимите ми са:
Хари Потър - Дж.К.Роулинг - Последната не ми хареса особено,както казах,но другите донякъде компенсират.Израстнах с тази поредица и никога няма да я забравя. Wink
Властелинът на пръстените - Дж.Р.Р.Толкин - Еми май няма нужда от коментар,нали?
Гордост и предразсъдъци - Джейн Остин - Велика книга!Първият любовен роман,който прочетох ^_^
Отнесени от вихъра - Маргарет Мичъл - Уау!Никога не съм мислела,че ще ми хареса толкова.Скарлет О'Хара ми е една от най-любимите героини.Харесва ми,че недостатъците и се открояват толкова.Не харесвам герои,които са хем много умни,хем много красиви,хем добри и мили...и всичко накуп,а недостатъци почти нямат.И така...
Джейн Еър - Шарлот Бронте - Тука горе-долу като горното.Хареса ми това,че и Джейн и мистър Рочестър може да не са красиви,но притежават вътрешна красота.Ярък контраст с Бланш забравих-и-фамилията,например. XD
Взор през огледалото - Йън Ървайн - Първата ми фентъзи поредица.Има всичко събрано в едно. (:
Песен за огън и лед - Джордж Мартин - Аз съм я позабравила вече,но ми беше супер интересно,докато я четях. (:
Пътеводител на галактическия стопаджия - Дъглас Адамс - Така съм се смяла с нея!КакЕдна приятелка (в един форум),каза следното - "Да вкараш в книгата си депресиран робот,който с приказките си да накара космически кораб да се самоубие е просто гениално!"И аз така смятам.Гениално!
Всичко на Стивън Кинг - Ааа,дойдохме си на думата. XD Стивън Кинг е любимият ми писател.Той е просто гениално брутален!Повечето хора го смятат за болен мозък и може и това да е така,но аз няма да спра да го смятам за гений. (: В книгите му винаги има напрежение и всичко е толкова изненадващо...Обожавам го!
Всичко на Майкъл Конъли - Еее,ако не беше баща ми нямаше и да го погледна.Обаче,когато преди няколко години отидохме на море и на мен ми доскуча,защото си бях прочела книгите,взех "Ехо парк".Случайно попадна в погледа ми.Не можах да я оставя,докато не я прочетох цялата!И оттам тръгна работата.Супер готино е да се опитам да открия убиеца/крадеца/дилъра или там какъвто е,заедно с Хари Бош,докато чета.Резултата винаги е доста стряскащ и не очакван,обаче като се замислиш малко откриваш,че всъщност понякога е доста просто.
о.О
Май свърших.А,глупости.Само ще ги кажа,че трябва да тръгвам на училище.Та има още няколко - "Мемоарите на една гейша" - Артър Голдън,"Кръсникът" - Марио Пузо,"Дневникът на Бриджет Джоунс" и "Бриджет Джоунс на ръба на разума" - Хелън Филдинг.
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitimeВто Яну 29, 2008 6:31 pm

Цитат :
Всичко на Стивън Кинг - Ааа,дойдохме си на думата. XD Стивън Кинг е любимият ми писател.Той е просто гениално брутален!Повечето хора го смятат за болен мозък и може и това да е така,но аз няма да спра да го смятам за гений. (: В книгите му винаги има напрежение и всичко е толкова изненадващо...Обожавам го!

*гуш* *гуш* *гуш*
И аз много го обичкам Стивън!!!
cheers cheers cheers

п.п. Извинявам се на себе си за тъпото мнение, но ще го едитна... някога! ^.^
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Брой мнения : 154
Registration date : 28.01.2008

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitimeНед Фев 03, 2008 7:17 pm

*дай и аз да те гушна* =)
Стиви е върховен,гениален...Даже в момента чета "Сейлъмс Лот"
[darky]
a new guy
a new guy
[darky]

Брой мнения : 13
Registration date : 27.04.2008

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitimeНед Апр 27, 2008 4:36 pm

Еми...може да се каже,че обичам да чета.НАй обичам ужаси.Мъглата Нощна смяна,Кери...Ст.КИнг.
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitimeВто Апр 29, 2008 11:02 am

Много обичам да чета, въпреки че не харесвам доста жанрове, като криминални, ужаси и любовни романи.
Любимите ми книги са:
Хари Потър (Джоан Роулинг) - както каза mo.rka " Израстнах с тази поредица и никога няма да я забравя. " - абсолютно вярно!
Граф Монте Кристо (Александър Дюма)- невероятна книга, страшно мн ми хареса.
Мемоарите на една гейша (Артър Голдън) - е тук няма какво да кажа, направо се влюбих в тази книга.
Задната къща ( Ане Франк) - всичко е описано толкова добре и можеш да се поставиш на мястото на писателката. Също страхотна книга.
Тези общо взето са ми най-любимите книги. И поредицата Уич.
Angie
a new guy
a new guy
Angie

Брой мнения : 24
Registration date : 09.05.2008

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitimeСъб Май 10, 2008 1:39 pm

Тоя "Хари Потър" ни е промил мозъците на всички ^^ Laughing
Както и да е.Обичам да чета ^^Зависи какво и много зависи кога,но обичам-да.

"Властелинът на пръстените"-Толкин-не мисля,че е нужно да обяснявам.Велика книга,велик писател.Без думи :-x
"Песен за огън и лед"-Мартин-ако някой почитател на фентъзито,я е изпуснал,веднага да я прочете.Уникална поредица,малко цинична на места,но толкова близка до реалния свят...
"Взор през огледалото"-Ървайн-Ами..обичам я.Просто е толкова мила {} Изпълнена е с толкова обрати,с толкова мъка и щастие едновременно,и е толкова фантастична.Точно като за мен ^^
"Дяволът носи Прада"-Лорън Уайзбъргър-смях се с глас на тая книга,наистина.Супер забавна е и самата героиня толкова ми напомня на мен Laughing
Тери Пратчет-Не съм чела всичките му книги,а само две-три,колкото да разбера за какво става въпрос и сега ще почвам да чета останалите."Цветът на магията" ми е най-любима,защото беше първата,на която попаднах
"Хари Потър"-Роулинг-Аха.И аз го чета.И мне.Вече не го обичам толкова,просто дължа прекалено много на тази поредица,че да не я включа.Израснах с нея,намерих си много приятели чрез нея..И така.Хари Потър е моето минало,настояще и бъдеще Laughing
"Сага за войната на разлома"-сега я чета,но вече ми харесва...
Засега това,че не мога да мисля повече ^^
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Брой мнения : 197
Registration date : 15.05.2008

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitimeСъб Май 17, 2008 2:02 pm

Властелинът на пръстените, Хобитът, Силмарилионът - въобще, каквото имам на Толкин. Велик човек.
Зеленият път - на Кинг. Любима ми е...Както и"То".
Всичките Хари Потър-завладяваща поредица.Чела съм я много пъти.
"Кралица Марго" - А.Дюма - защото е красива, интересна, улвекателна и защото горкия ла Мол умира... Не че е причина, но е факт.
"Клетниците" - В.Юго. Книги 929320 Много е трогателна. Обожавам битките на барикадите.
Sponsored content

Книги Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Книги   Книги Icon_minitime

Книги
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Хобита и интереси-