deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Анджелина Джоли

Go down 
+6
Jesika
liliyo
ludvica
PrettyGirl^
~Miss Kristen~
crystal_sun_baby
10 posters
АвторСъобщение
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Анджелина Джоли Empty
ПисанеЗаглавие: Анджелина Джоли   Анджелина Джоли Icon_minitimeПон Авг 20, 2007 12:23 pm

Анджелина Джоли (родена като Анджелина Джоли Войт на 4 юни 1975, английски: Angelina Jolie) е американска актриса, носител на Оскар и бивш модел. Известна е още със своя бурен личен живот и хуманитарните си акциии за бежанците. Тя печели Наградата на Академията за поддържаща роля за участието си във филма Луди години. Носител е и на три награди Златен глобус.

Биография

Джоли е дъщеря на актьора Джон Войт, който е носител на Оскар от 1978 г. за най-добър актьор във филма "Завръщане у дома/Coming Home". Майка й също е актриса. Родителите й се развеждат, когато Анджелина е едва 2-годишна.
На 20-годишна възраст, на 28 март 1996, тя се жени за актьора Джони Лий Милър, с когото се запознава по време на снимките на филма "Хакери". Развеждат се на 3 февруари 1999 г. По-късно на 5 май, 2000 г. се жени за Били Боб Торнтон и се развеждат на 27 май, 2003 г.
От 2005 г. живее с партньора си от „Господин и госпожа Смит“, Брад Пит, от когото на 27 май 2006 г. роди момиченце в Намибия, което кръщават Шайло Нувел Джоли-Пит. Това е първото биологично дете и на двамата, които вече имат две осиновени.
През 2000 г. печели Оскар за поддържаща роля във филм Луди години, където играе обитателка на психиатрия . За най-успешни нейни филми се считат двете части на „Похитители на гробници“ (Tomb Raider) в които играе ролята на героинята от едноименната игра — Лара Крофт.
По време на снимките на филма "Tomb Raider" Анджелина Джоли се запознава отблизо с тежкото положение в покритата с мини Камбоджа. Това предизвиква изключително състрадание у филмовата звезда и я амбицира да стане посланик на добра воля към ООН, като с тази длъжност се заема през 2001 г. През същата година тя осиновява камбоджанчето Мадокс, който променя живота й. Според думите й благодарение на него тя е истински щастлива, чрез него тя чувства живота си пълноценен. Според наскоро проведени запитвания, Мадокс е най-сладкото дете на Холивуд. Миналата година Анджелина зарадва сина си със сестричка, като осинови малката Захара от Етиопия. По този начин тя изразява хуманността си. През 2006 година актрисата ражда от Брад Пит третото си дете - Шайло Новел. През март, 2007 осиновявя трето дете. Момченцето се казва Пакс Тиен, а по-късно го прекръщат на Пакс Тиен Джоли-Пит.

Филмография

* "Lookin' to Get Out" (1982)
* "Cyborg 2" (1993)
* "Angela & Viril" (1993)
* "Alice & Viril" (1993)
* "Without Evidence" (1995)
* "Хакери" (1995)
* "Mojave Moon" (1996)
* "Love Is All There Is" (1996)
* "Foxfire" (1996)
* "Истински жени" (1997)
* "Джордж Уолъс" (1997)
* "В ролята на Бог" (1997)
* "Джия" (1998)
* "Hell's Kitchen" (1998)
* "Любовни приключения" (1998)
* "Контролна кула" (1999)
* "Колекционерът" (1999)
* "Луди години" (1999)
* "Да изчезнеш за 60 секунди" (2000)
* "Лара Крофт: Томб Райдер" (2001)
* "Първороден грях" (2001)
* "Живот или нещо подобно" (2002)
* "Лара Крофт Томб Райдер: Люлката на живота" (2003)
* "Отвъд граници" (2003)
* "Крадец на животи" (2004)
* "История с акули" (2004)
* "Небесния капитан и света на утрешния ден" (2004))
* "Александър" (2004)
* "Мистър и мисис Смит" (2005)
* "The Good Shepherd" (2006)

Мнението ви !? Какво смятате за нея!? Ако желаете, пускайте всякаква информация, снимки...

Снимки:

http://www.tattoo-house.ru/desktop/photo/angelina-jolie-1024x768-03.jpg

http://www.tattoo-house.ru/desktop/photo/angelina-jolie-1024x768-05.jpg

http://www.nabou.com/celebrities/angelina_jolie/photo_galleries/favorite_pictures/angelina_jolie_pictures_13.jpg

http://www.burek.co.yu/angie/wall/angelina_jolie_027.jpg

Анджелина Джоли AngelinaJolie_210x180_01
Върнете се в началото Go down
~Miss Kristen~
forum pearl
forum pearl
~Miss Kristen~

Брой мнения : 227
Registration date : 11.09.2007

Анджелина Джоли Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджелина Джоли   Анджелина Джоли Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 12:39 pm

Преди направо я обожавах , но сега някак не ми харесва толкова.Има твърде много от всичко.Устните и са наистина хубави,но не са правилни - твърде обърнати са.Но има много хубави филми.
PrettyGirl^
©äñDγ lädγ
©äñDγ lädγ
PrettyGirl^

Брой мнения : 400
Registration date : 11.09.2007

Анджелина Джоли Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджелина Джоли   Анджелина Джоли Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 2:16 pm

Хората много я хвалят , но на мен не ми харесва чак толкова. Гледала съм я само в 2 или 3 филма. На външен вид е хубава , като изключим устните й - поне на мен не ми харесват :/
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076
Registration date : 06.07.2007

Анджелина Джоли Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджелина Джоли   Анджелина Джоли Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 3:28 pm

PrettyGirl^ написа:
Хората много я хвалят , но на мен не ми харесва чак толкова. Гледала съм я само в 2 или 3 филма. На външен вид е хубава , като изключим устните й - поне на мен не ми харесват :/
Да,така е! Наистина е хубава на външен вид ,но обределено не ми любимка!
https://dejavu.canadian-forum.com
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

Анджелина Джоли Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджелина Джоли   Анджелина Джоли Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2007 12:09 pm

Не я харесвам - може би играе добре, но на външен вид въобще не ми допада.
Jesika
в отбора
в отбора
Jesika

Брой мнения : 94
Registration date : 17.09.2007

Анджелина Джоли Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджелина Джоли   Анджелина Джоли Icon_minitimeСря Сеп 26, 2007 1:36 pm

Не съм виждала по-красива жена --- Е може би съм, но от известните личности тя е просто ----- ПРЕЛЕСТНА.
ШуШи
в отбора
в отбора
ШуШи

Брой мнения : 55
Registration date : 09.12.2007

Анджелина Джоли Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджелина Джоли   Анджелина Джоли Icon_minitimeЧет Дек 27, 2007 9:12 pm

Хубава е,но според мен устните й са ужасни :/ Всички много я боготворят едва ли не,но не е чааак такава страхотна актриса,въпреки че я харесвам... roll
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Брой мнения : 154
Registration date : 28.01.2008

Анджелина Джоли Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджелина Джоли   Анджелина Джоли Icon_minitimeСъб Фев 02, 2008 11:56 pm

Ем,не ми е любимка,но не и отричам нито външността,нито таланта х)
Pretty
в отбора
в отбора

Брой мнения : 55
Registration date : 17.02.2008

Анджелина Джоли Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджелина Джоли   Анджелина Джоли Icon_minitimeНед Фев 17, 2008 6:58 pm

Гледала съм я в Мистър и мисис Смит,Лара Крофт-Люлката на живота и Да изчезнеш за 60 секунди.
Не ми е любимка.Определено има талант и много правилни черти,но...външността и ме отблъсква.
ЯнЧеТу_
в отбора
в отбора
ЯнЧеТу_

Брой мнения : 57
Registration date : 06.07.2008

Анджелина Джоли Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджелина Джоли   Анджелина Джоли Icon_minitimeПон Юли 07, 2008 1:18 pm

Красива е - спор няма. Но не ми е сред любимките.
http://www.impulse.bg/user/LaDy_In_BlAcK_
Sponsored content

Анджелина Джоли Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Анджелина Джоли   Анджелина Джоли Icon_minitime

Анджелина Джоли
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Известни личности-
Идете на: