deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Рисуване и фотография

Go down 
+3
Jesika
~Miss Kristen~
fleur_delacour
7 posters
АвторСъобщение
fleur_delacour
Harry Potter optimus
fleur_delacour

Брой мнения : 364
Registration date : 10.07.2007

Рисуване и фотография Empty
ПисанеЗаглавие: Рисуване и фотография   Рисуване и фотография Icon_minitimeСря Юли 11, 2007 5:40 pm

Е, какво мислите за тези изкуства? Обичате ли да рисувате, да правите снимки, да ходите на изложби? Имате ли любим художник, жанр, картина? Рисуване и фотография Hobbies Рисуване и фотография 12_1_1_90e1a93e7f

Рисуване и фотография Le-peintre-claude-monet-29306

Рисуване и фотография WwwKefcheCom27932Рисуване и фотография 160px-Hilary_Duff_-_Metamorphosis

Последната промяна е направена от на Чет Юли 12, 2007 10:28 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
~Miss Kristen~
forum pearl
forum pearl
~Miss Kristen~

Брой мнения : 227
Registration date : 11.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Рисуване и фотография   Рисуване и фотография Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2007 8:34 am

Много обичам да рисувам и да правя снимки .Често с приятелки се събираме и си измисляме уникално -причудливи пози за снимки.Любимият ми художник за сега е Моне и български- Павел Митков.Ходила съм само на изложба на Павел Митков.
Рисуване и фотография 2007-05-21_125129
fleur_delacour
Harry Potter optimus
fleur_delacour

Брой мнения : 364
Registration date : 10.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Рисуване и фотография   Рисуване и фотография Icon_minitimeНед Сеп 16, 2007 7:14 pm

~Miss Kristen~ написа:
Много обичам да рисувам и да правя снимки .Често с приятелки се събираме и си измисляме уникално -причудливи пози за снимки.Любимият ми художник за сега е Моне и български- Павел Митков.Ходила съм само на изложба на Павел Митков.
Рисуване и фотография 2007-05-21_125129

Май имаме еднакви предпочитания! И аз обожавам изобразителното изкуство и много бих искала да отида в Лувъра! Във Виена ходихме в "Kunsthistorisches Museum" ("Музей на историята на изкуството"). Дори мисля да следвам екстериорен дизайн или история на ИИ (но може и древногръцка митология).
Любимите ми художници са Леонардо да Винчи, Клод Моне Рисуване и фотография 929320 и др.

Що се отнася до фотографията - обичам да правя снимки, но нямам някакъв особен талант...
Jesika
в отбора
в отбора
Jesika

Брой мнения : 94
Registration date : 17.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Рисуване и фотография   Рисуване и фотография Icon_minitimeПет Сеп 21, 2007 10:45 am

Обичам да се разхождам из огромни галерии с творби на страшно много световно-известни художници -- там виждаш какво всъщност означава изкуство и какви всъщност са неговите фенове... Виждала съм хора да стоят 30-60 мин. само пред една картина и да и се любуват... Любимите ми галерии са: Лувърът (Париж), Ватиканската галерия и Уфици (Флоренция) -- Дори имам една картина от Уфиции, който ми дойде на гости в новата къща, ще я види ... Smile

Ще дойда... Wink

Админ: По - внимателно. Лувър се пише с ъ.
Princeton^girl^818
diamond
diamond
Princeton^girl^818

Брой мнения : 155

ПисанеЗаглавие: Re: Рисуване и фотография   Рисуване и фотография Icon_minitimeСъб Сеп 22, 2007 2:55 pm

Аз лично мн обичам фотографията. Обичам да правя снимки, а сега се уча да ги правя и малко по-професионални с фотошопа! Very Happy
http://www.beatofmyheart.forumup.com
PrettyGirl^
©äñDγ lädγ
©äñDγ lädγ
PrettyGirl^

Брой мнения : 400

ПисанеЗаглавие: Re: Рисуване и фотография   Рисуване и фотография Icon_minitimeСъб Сеп 22, 2007 4:51 pm

Princeton^girl^818 написа:
Аз лично мн обичам фотографията. Обичам да правя снимки, а сега се уча да ги правя и малко по-професионални с фотошопа! Very Happy

И аз така :]
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Рисуване и фотография   Рисуване и фотография Icon_minitimeСъб Сеп 29, 2007 11:36 pm

Харесвам фотографията, но не съм много добра във снимките. А иначе има много красиви картини!
Jesika
в отбора
в отбора
Jesika

Брой мнения : 94
Registration date : 17.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Рисуване и фотография   Рисуване и фотография Icon_minitimeПон Окт 15, 2007 1:21 pm

Забравих да спомена, че обичам фотографията-- В последно време се занимавам с макро фотография -- мн хубави снимчици направих -- може да отворя някоя тема да ви ги покажа, ама сега не ми се занимава .. Smile
HubBba_BubBba
напредващ
напредващ
HubBba_BubBba

Брой мнения : 33
Registration date : 15.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Рисуване и фотография   Рисуване и фотография Icon_minitimeСря Окт 17, 2007 5:23 pm

Обожавам фотографията. Занимавам се любителски от повече от години с полу-профи апарат. Най-много обичам да снимам снимки идея и смисъл, също и портрети. С фотошопасе уча, ама за сега каквото ми трябва, за да обработвам си го знам Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Рисуване и фотография   Рисуване и фотография Icon_minitime

Рисуване и фотография
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Хобита и интереси-
Идете на: