deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Интервюта

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
fleur_delacour
Harry Potter optimus
fleur_delacour

Брой мнения : 364
Registration date : 10.07.2007

Интервюта Empty
ПисанеЗаглавие: Интервюта   Интервюта Icon_minitimeЧет Авг 23, 2007 5:37 pm

Тук пускайте всякакви интервюта с TH!Arrow

Бил

1. Колко чифта обувки имаш?
Бил: Може би около 4 чифта.

2. Аз съм пристрастен към.....
Бил: ....музиката!

3. Аз често казвам...
Бил: .........нещо такова като “и също така” и “някак си”.

4. Какво ядеш на закуска?
Бил: Много обичам тостери и кроасани....

5. Преди да стана на 20 бих искал да.....
Бил: .........получа шофьорска книжка.

6. Колко пъти в седмицата звъниш на майка си? Интервюта 418420
Бил: 3-4 пъти....

7. Твоята последна покупка?
Бил: Сладки.

8. Когато беше малък, с какво обичаше да си играеш?
Бил: С детски микрофон.

9. Кога и защо за последно плака?
Бил: От смях. Кога – не си спомням. Но не беше отдавна.

10. Каква лоша черта притежаваш в характера си?
Бил: Може би понякога съм малко раздразнителен.

11. Том е обратно на мен...
Бил: Той не взима решения със сърцето си, а много мисли.

12. Коя песен звучи сега на МР3 - та ти?
Бил: Try again – Keane.

13. Къде искаш да си сега и с кой?
Бил: С Том на малък остров. (Братска любов, какво да ги правиш... ) Интервюта 929320

14. Какво ще правиш, ако за един ден си невидим?
Бил: Ще подлагам крак на хората. (тц,тц,тц)

15. Моята любима храна е...
Бил: ... Пица!

16. С кой искаш да направиш дует?
Бил: С никой засега. Това трябва да стане спонтанно.

17. Какви три неща би взел със себе си на самотен остров?
Бил: Том, куфар и слънчеви очила.

18. Понякога ми липсва....
Бил: ...... кучето ми. Интервюта 875618

19. Твоите любими цветове са?
Бил: Черен и оранжев.

20. Кой в твоите очи обикновено е надценяван? Може би Парис Хилтан?
Бил: Определено.
Върнете се в началото Go down
Brooke_Davis
forum pearl
forum pearl
Brooke_Davis

Брой мнения : 221
Registration date : 11.09.2007

Интервюта Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Интервюта   Интервюта Icon_minitimeСря Фев 06, 2008 7:58 pm

BRAVO № 11
Какво мисли Бил Каулиц за самоубийството? 12.03.07

Бил скача към смъртта
15 етажен висок паркинг в Берлин. Един часа през нощта, дъждът вали и е доста студено. Най- отгоре, на ръба на сградата стои певеца на Токио Хотел - Бил. Изглежда тъжен и раздвоен.Косите му се развяват от вятъра. Сякаш всеки миг ще се хвърли в пропастта! Внезапно! Тази сцена ще видите в новото видео на Токио Хотел - "Spring nicht" . В него Бил играе две роли: веднъж на спасителя и веднъж на "тъжния Бил" - този, който не намира сили да живее повече.

БРАВО: Как минаха снимките?

Бил: Доста напрегнато и уморително. Този път снимахме две нощи. През първата тук беше цялата банда, а през втората- само аз. За щастие зедно се справихме до 17.00ч. Това е даже по- рано от колкото само с мен! (смее се)

************************************************************************************
БРАВО: Времето беше наистина много студено. А ти беше облечен само с тениска. Как издържа?

Бил: Цялото ми тяло трепереше. Но веднага щом камерите спираха да снимат навличах топло яке. Освен това имаше много чай и горещо какао - както и топли вафлички. Това определено помогна.

************************************************************************************
БРАВО: Играеш самоубиец. Как влезе в ролята?

Бил: Ами не беше лесно. Щом започнехме да снимаме трябваше да изразя чувството, което носи песента. И то само с поглед. Момчетата гледаха видеото и казаха, че съм се справил добре.

БРАВО:Не те ли беше малко страх да стоиш на ръба?

Бил: Ами да, малко се притеснявах. Но за щастие бях здраво завързан с две спасителни въжета. Те ми помогнаха да се чувствам по- сигурен и спокоен.

БРАВО: А ти самия мислил ли си за самоубийство?
Бил: Не, никога! Разбира се, имал съм проблеми и не винаги живота ми е бил супер - но някога да си помисля да се откажа от живота си? Не.

БРАВО: Има ли в твоето семейство или сред твиоте приятели жертви на самоубийство?

Бил: Не. Но животът на много младежи от нашето обкръжение не е много лек. И когато им се е събирало прекалено много са говорили за това с нас. За това реших, че е важно сега да направя тази песен. С моята роля на отчаял се и на спасител искам да покажа, че човек никога не бива да се предава! Когато човек познава някой, който се е предал, трябва да стори всичко по силите си да му вдъхне надежда и да му помогне.

БРАВО: А фенове споделяли са ви такива неща?

Бил: Да. Получавали сме писма от фенове, които ни разказват че са били на крачка от това да се предадат. Споделят, че нашата музика е нещото, което ги е спряло. Tова разбира се е най- хубавото нещо, което човек може да ни каже.

БРАВО: Ти самия страхуваш ли се от смъртта?

Бил: Да, всеки го е страх! Но Том се страхува от това дори повече. Той живее живота си до дупка. Както и аз. А най- страшното е, когато твой близък умре преди теб. Но човек не бива да мисли само за това. Не трябва да си вгорчава живота!

БРАВО: Вярваш ли в живота след смъртта?

Бил: Това е нещо сигурно. Въпреки, че не мога да го твърдя. Не може всичко просто така да изчезне...

БРАВО: Какъв би искал да бъдеш ти в следващия си живот?

Бил: Сигурно куче! (смее се) Ще е много гот по цял ден да си лежиш и да се грижат за теб!

БРАВО: И на колко години ще умреш?

Бил:Мноооого стар! Е, това ми идва сега на ум. Сигурно когато остарея и се разболея, ще виждам нещата другояче. Но ако на 85 все още мога да скачам из околносста и да се радвам на живота ще е страхотно!

*************************************************************************************
БРАВО: Какъв ще е дядо Бил? Интервюта 929320

Бил: Не мога да си представя как ще изглеждам на стари години! Ноо, смятам че ще съм един готин дядо! (смее се)
Върнете се в началото Go down

Интервюта
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Любимци :: Tokio Hotel-
Идете на: