crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| |
fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Re: Цитати Вто Сеп 11, 2007 9:42 pm | |
| "... Различните обичаи и езици нямат значение, ако целите ни са еднакви, а сърцата - отворени..." - Дъмбълдор "... Това, че си бил обичан толкова горещо - дори ако човекът, който те е обичал, си е отишъл, - ще ти даде завинаги някаква защита... " - Дъмбълдор
" - Ти заслужаваше повече точки на второто изпитание - не отстъпваше Седрик - Забави се, за да освободиш всички заложници. Аз трябваше да го направя." - Седрик
" - Знаеш ли, наистина п-п-преподаваш много добре - усмихна се през сълзи Чо. - Никога преди не бях успявала да зашеметя... нещо... Наистина те харесвам, Хари." - Чо
" - Научила съм наизуст всичките учебници, разбира се, надявам се, че ще е достатъчно..." – Хърмаяни "Аз ли?! Книги! И умение! Има по-важни неща... приятелство и храброст..." – Хърмаяни
"...все едно дали метлата ще те хвърли, стига преди това да си уловил снича ." – Оливър Ууд
"... Има неща, които хората не могат да преживеят заедно, без в края на краищата да не се заобичат взаимно, и едно от тях е да нокаутираш четириметров планински трол..." | |
|
liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Цитати Чет Сеп 13, 2007 12:32 pm | |
| Да вдигаме във въздуха тоалетна? Никога не сме вдигали във въздуха тоалетна! Но идеята е чудесна!Благодаря мамо!" – Фред и Джордж
" Аз никога не си търся белята.Обикновено белята сама ме намира." -Хари
"Аз мисля да си лягам,преди на вас да ви е хрумнала друга брилянтна идея и да ни убият, или по-лошо – изключат! " - Хърмаяни Грейнджър
"- Професор Муди! Това ученик ли е?! - Реално погледнато е пор..." - проф. Муди и проф. Макгонагъл
« Това огледало не ни дава знания или истина,затова то ще бъде преместено и те моля да не го търсиш никога вече. Много хора са се изгубвали в него и са полудявали. Не бива да се реем в мечтите, Хари, и да забравяме да живеем! » Албус Дъмбълдор
„Ти притежаваш сила, която Волдемор никога не е имал” - Дъмбълдор
„Аз бях Волдемор” - Хари Потър
" Ти си вълшебник , Хари. - Аз съм какво? Вълшебник , и то много добър при това – веднъж да те обучат!" - Хагрид и Хари
Златистата нишка се прекъсна... Клетката от светлина изчезна... Песента на феникса заглъхна...
„Различните обичаи и езици нямат значение, ако целите ни са еднакви, а сърцата – отворени.” - Албус Дъмбълдор
И без да знае как е разбрал, Хари усети, че фениксът си е отишъл, тръгнал си е завинаги от "Хогуортс", точно както Дъмбълдор си беше отишъл от училището, беше си отишъл от света...беше си отишъл от Хари." - това мноооого ме кефи.
"Няма добро и зло, има само сила и такива, които са твърде слаби да я потърсят." Лорд Вопдемор
"Прочут съм, а дори не мога да кажа с какво съм прочут" – Хари Потър
"На никоя част от тялото ти не е позволено да се намира в Хогсмийд!" – професор Снейп
"Какво правиш посреднощ в коридорите Потър?-Снейп" "Сумнамбул съм-Хари"
"Нехаех дали в необозримото бъдеще ще бъдат избити безброй безименни, безлики хора и същества, за мен беше важно сега и тук ти да си жив,да се добре, да си щастлив." - Дъмбълдор | |
|