deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Цитати

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Цитати   Цитати Icon_minitimeНед Авг 26, 2007 9:11 am

Тук пускайте любимите си цитати от книгите и филмите. Само ще ви помоля да пишете откъде е цитата.... Забавлявайте се! lol!
Върнете се в началото Go down
fleur_delacour
Harry Potter optimus
fleur_delacour

Брой мнения : 364
Registration date : 10.07.2007

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Цитати   Цитати Icon_minitimeВто Сеп 11, 2007 9:42 pm

"... Различните обичаи и езици нямат значение, ако целите ни са еднакви, а сърцата - отворени..." - Дъмбълдор
"... Това, че си бил обичан толкова горещо - дори ако човекът, който те е обичал, си е отишъл, - ще ти даде завинаги някаква защита... " - Дъмбълдор

" - Ти заслужаваше повече точки на второто изпитание - не отстъпваше Седрик - Забави се, за да освободиш всички заложници. Аз трябваше да го направя." - Седрик

" - Знаеш ли, наистина п-п-преподаваш много добре - усмихна се през сълзи Чо. - Никога преди не бях успявала да зашеметя... нещо... Наистина те харесвам, Хари." - Чо

" - Научила съм наизуст всичките учебници, разбира се, надявам се, че ще е достатъчно..." – Хърмаяни
"Аз ли?! Книги! И умение! Има по-важни неща... приятелство и храброст..." – Хърмаяни

"...все едно дали метлата ще те хвърли, стига преди това да си уловил снича ." – Оливър Ууд

"... Има неща, които хората не могат да преживеят заедно, без в края на краищата да не се заобичат взаимно, и едно от тях е да нокаутираш четириметров планински трол..."
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Цитати   Цитати Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2007 12:32 pm

Да вдигаме във въздуха тоалетна? Никога не сме вдигали във въздуха тоалетна! Но идеята е чудесна!Благодаря мамо!" – Фред и Джордж

" Аз никога не си търся белята.Обикновено белята сама ме намира." -Хари

"Аз мисля да си лягам,преди на вас да ви е хрумнала друга брилянтна идея и да ни убият, или по-лошо – изключат! " - Хърмаяни Грейнджър

"- Професор Муди! Това ученик ли е?!
- Реално погледнато е пор..." - проф. Муди и проф. Макгонагъл

« Това огледало не ни дава знания или истина,затова то ще бъде преместено и те моля да не го търсиш никога вече. Много хора са се изгубвали в него и са полудявали. Не бива да се реем в мечтите, Хари, и да забравяме да живеем! » Албус Дъмбълдор

„Ти притежаваш сила, която Волдемор никога не е имал” - Дъмбълдор

„Аз бях Волдемор” - Хари Потър

" Ти си вълшебник , Хари.
- Аз съм какво?
Вълшебник , и то много добър при това – веднъж да те обучат!" - Хагрид и Хари

Златистата нишка се прекъсна...
Клетката от светлина изчезна...
Песента на феникса заглъхна...

„Различните обичаи и езици нямат значение, ако целите ни са еднакви, а сърцата – отворени.” - Албус Дъмбълдор

И без да знае как е разбрал, Хари усети, че фениксът си е отишъл, тръгнал си е завинаги от "Хогуортс", точно както Дъмбълдор си беше отишъл от училището, беше си отишъл от света...беше си отишъл от Хари." - това мноооого ме кефи.

"Няма добро и зло, има само сила и такива, които са твърде слаби да я потърсят." Лорд Вопдемор

"Прочут съм, а дори не мога да кажа с какво съм прочут" – Хари Потър

"На никоя част от тялото ти не е позволено да се намира в Хогсмийд!" – професор Снейп

"Какво правиш посреднощ в коридорите Потър?-Снейп"
"Сумнамбул съм-Хари" Laughing

"Нехаех дали в необозримото бъдеще ще бъдат избити безброй безименни, безлики хора и същества, за мен беше важно сега и тук ти да си жив,да се добре, да си щастлив." - Дъмбълдор
Sponsored content

Цитати Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Цитати   Цитати Icon_minitime

Цитати
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Любимци :: Хари Потър-