fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Кели Кларксън Сря Авг 29, 2007 5:21 pm | |
| Харесва ли ви? А песните й?
Кели Бриан Кларксън е американска певица, носителка на награди Грами, която печели първия сезон на предаването 'American Idol' и от тогава има успешна музикална кариера. Кларксън е постигнала 6 № 1 сингъла в САЩ и Австралия, 7 в Канада и 6 в Обединеното кралство. Двата й албума — „Thankful“ и „Breakaway“ — са продали над 13 милиона копия по света и са достигнали до Топ 3 в английските класации и до Топ 10 в канадските.
Биография
Кларксън е родена във Форт Уърт, Тексас и е дъщеря на Стивън Майкъл Кларксън и Джийн Ан Роуз. Родителите й се развеждат, когато Кели е на 6 години. Брат й отива да живее с баща им, сестра й с леля им, а самата Кели остава с майка си. По-късно семейството се мести в Бърлесън, Тексас когато Кели е в 4 клас. В 7 клас, тя е случайно чута да пее в коридора от учителка, която я кани да се включи в училищния хор. Участието на Кели в хора запалва у нея желание да изгради музикална кариера и след като завършва гимназия я приемат в няколко университета благодарение на участието й в щатския хор на Тексас. Въпреки това Кларксън отказва предложенията и решава сама да се опита да пробие в музикалния бизнес.Тя се премества в Лос Анджелис, Калифорния.Всичко изглежда добре до момента, в който апартамента на Кларксън изгаря при пожар. Завръща се в Тексас, обезкуражена, но все още решена да пробие на сцената. Работи в зоопарка и като сервитьорка в комедиен клуб.
American Idol
Кларксън се явява на прослушването за American Idol през 2002 заедно с още 10 000 души, след като нейна приятелка й казва за предаването. Когато се озовава сред последните 30 души, борещи се първото място, Кели изненадва и съдиите, и зрителите с изумително добрата й версия на песента 'Respect' от Арита Франклин. Кларксън е допусната сред 10-те финалисти и бързо става фаворит за наградата, след като изпява You Make Me Feel Like A Natural Woman на Арита Франклин, 'Without You' на Марая Кери и Stuff Like That There на Бет Мидлър. На 4 септември, 2002 година Кели Кларксън печели конкурса с 58% от вота на публиката. Има повече от 35 награди! | |
|
InLoFe^^ super star
Брой мнения : 116 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| |
~Miss Kristen~ forum pearl
Брой мнения : 227 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Кели Кларксън Пет Сеп 14, 2007 12:32 pm | |
| - InLoFe^^ написа:
- Много е симпатична,има някои доста яки песнички,обаче не ми е сред любимите певици
И аз мисля така ,но тати много харесва песните й. | |
|
PrettyGirl^ ©äñDγ lädγ
Брой мнения : 400 Age : 33 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Кели Кларксън Пет Сеп 14, 2007 2:09 pm | |
| Наистина има няколко хубави песни , но и на мен не ми е сред любимите певици. | |
|
ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Кели Кларксън Пет Сеп 14, 2007 3:31 pm | |
| На мен също не ми е от любимките,но песните й ми харесват! | |
|
liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Кели Кларксън Съб Сеп 15, 2007 12:06 pm | |
| Има няколко песни,които ми харесват, но нищо повече. | |
|
fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Re: Кели Кларксън Пон Сеп 17, 2007 4:53 pm | |
| - InLoFe^^ написа:
- Много е симпатична,има някои доста яки песнички,обаче не ми е сред любимите певици
Преди ми беше от любимите... ама сега не ме кефи. | |
|
Rose_Fiorello a new guy
Брой мнения : 21 Registration date : 03.10.2008
| Заглавие: Re: Кели Кларксън Сря Окт 08, 2008 5:22 pm | |
| Мен си ме кефи.Мн е сладка и песните и ми харесват.Също има доста приятен глас. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кели Кларксън | |
| |
|