deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Моден лексикон

Go down 
+7
InLoFe^^
Brooke_Davis
Jesika
fleur_delacour
ludvica
~Miss Kristen~
liliyo
11 posters
АвторСъобщение
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeСря Юли 11, 2007 6:34 pm

Реших да направя нещо като модно лексиконче за нещата, кото харесваме, купуваме и носимSmile
Ако искате попълнете, ще се радвам да прочета отговорите ви Моден лексикон 929320

1- какво предпочитате да носите- пола или панталон?
2- колко поли илмате, а рокли?
3-Колко чифта дънки и панталони имате?
4-носите ли костюми често? Колко костюма имате? С пола или панталон предпочитате да е костюмът?
5- носите ли чорапогащник под панталона зимата?а боди?
6- какъв тип бельо предпочитате- модел, цвят, материя...
7- маратонките- за всеки ден или само за спорт са за вас?Колко чифта имате?
8- колко чифта ботуши имате? А сандалки, чехли, обувки? често ли си купувате? на токче или ниски? Колко см е най-високият ви ток?
9- какви чанти предпочитате? Колко имате? Всичко ли успявате да съберете в тях или все са ви тесни, колктоо и да са големи
10- носите ли корсети, щартиери, силиконови чорапи често или в много редко случаи( изненада за любимия само )
11- обичате ли аксесоарите? Кой е любимият ви аксесоар?
12- имате ли мания към дреха, обувки, чанти?
13- държите ли на марковите дрехи, често ли си купувате такива?
14- доволни ли сте от модата за този сезон? Кое ви харесва и кое-не
15- какви бижута харесвате?
Моден лексикон 929320 Моден лексикон 929320 Моден лексикон 929320
Върнете се в началото Go down
~Miss Kristen~
forum pearl
forum pearl
~Miss Kristen~

Брой мнения : 227
Registration date : 11.09.2007

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeСря Сеп 12, 2007 6:11 pm

1- какво предпочитате да носите- пола или панталон? -панталон ,под формата на дънки
2- колко поли илмате, а рокли? -оууу, много са
3-Колко чифта дънки и панталони имате? пак са много -15 /16 /17, нз
4-носите ли костюми често? Колко костюма имате? С пола или панталон предпочитате да е костюмът? един, с пола
5- носите ли чорапогащник под панталона зимата?а боди? да и двете
6- какъв тип бельо предпочитате- модел, цвят, материя... боксерки ,всякакви цветове ,за да ми отиват на облеклото, памучни
7- маратонките- за всеки ден или само за спорт са за вас?Колко чифта имате? два, които ми стават за всеки ден
8- колко чифта ботуши имате? А сандалки, чехли, обувки? често ли си купувате? на токче или ниски? Колко см е най-високият ви ток? еми най- високият ми ток е платформа и е около 10 см
9- какви чанти предпочитате? Колко имате? Всичко ли успявате да съберете в тях или все са ви тесни, колктоо и да са големи ами аз ползвам чантите на мама
10- носите ли корсети, щартиери, силиконови чорапи често или в много редко случаи( изненада за любимия само ) досега не съм
11- обичате ли аксесоарите? Кой е любимият ви аксесоар? колан някакъв ,предполагам
12- имате ли мания към дреха, обувки, чанти? не
13- държите ли на марковите дрехи, често ли си купувате такива? не
14- доволни ли сте от модата за този сезон? Кое ви харесва и кое-не ,не ми харесва ,че се върна кичът и разните му неща от 60-те
15- какви бижута харесвате?изчистени ,моите ;
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeСря Сеп 12, 2007 11:30 pm

1- какво предпочитате да носите- пола.
2- колко поли илмате, а рокли- 2 рокли,няколко поли...
3-Колко чифта дънки и панталони имате-ьми не са прекалено много,но достатъчно да ми стигнат!
4-носите ли костюми често? Колко костюма имате? С пола или панталон предпочитате да е костюмът? -ами като бях по-малка имах костюмче Razz ,сега не.
5- носите ли чорапогащник под панталона зимата?а боди? -нося и двете!
6- какъв тип бельо предпочитате- модел, цвят, материя... -ооо,ами памучно и удобно!
7- маратонките- за всеки ден или само за спорт са за вас?Колко чифта имате? -май имам 2 чифта...ползвам ги за тенис и понякога за танци,но ги използвам и в др случаи.
8- колко чифта ботуши имате? А сандалки, чехли, обувки? често ли си купувате? на токче или ниски? Колко см е най-високият ви ток? ама че мн въпроси! Ами ботушите ми също май са 2 чифта,щото краката ми са като гъби и тр да се купуват нови! Сандалите не ги знам! Абе мога да кажа,че не ми липсват обувки! Да,обичам ги на токчета,но ниските пък са мн удобни,така че имим и от двете! Най-високо токче...5 см Suspect
9- какви чанти предпочитате? Колко имате? Всичко ли успявате да съберете в тях или все са ви тесни, колктоо и да са големи -не нося мн често,но имам!
10- носите ли корсети, жартиери, силиконови чорапи често или в много редки случаи( изненада за любимия само ) -хахах,какъв е този въпрос!? Suspect Не ест!
11- обичате ли аксесоарите? Кой е любимият ви аксесоар? -дам,обичам! Много са!
12- имате ли мания към дреха, обувки, чанти? -Не!!!
13- държите ли на марковите дрехи, често ли си купувате такива? -не държа! Имам,но не от това се състои гардеробът ми!!!
14- доволни ли сте от модата за този сезон? Кое ви харесва и кое-не -ами...хубави бяха диадемките с панделките!
15- какви бижута харесвате?- Различни! Обичам и сребъри и други!
https://dejavu.canadian-forum.com
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 11:56 am

1- какво предпочитате да носите- пола или панталон? - и двете.
2- колко поли имате, а рокли? Ами няколко поли - не харесвам особено роклите.
3- Колко чифта дънки и панталони имате? няколко
4- носите ли костюми често? Колко костюма имате? С пола или панталон предпочитате да е костюмът? Нямам костюми.Предпочитам с пола.
5- носите ли чорапогащник под панталона зимата?а боди? Да, понякога.
6- какъв тип бельо предпочитате- модел, цвят, материя... Памучно бельо, всякакви цветове.
7- маратонките- за всеки ден или само за спорт са за вас?Колко чифта имате? Имам 2 чифта маратонки. Нося ги не само за спорт.
8- колко чифта ботуши имате? А сандалки, чехли, обувки? често ли си купувате? на токче или ниски? Колко см е най-високият ви ток?- Имам 1 чифт ботуши, няколко от другите обувки.Купувам си,когато имам нужда. Нося само на платформи.
9- какви чанти предпочитате? Колко имате? Всичко ли успявате да съберете в тях или все са ви тесни, колктоо и да са големи - Много обичам чантите. Имам около 3-4.
10- носите ли корсети, щартиери, силиконови чорапи често или в много редко случаи( изненада за любимия само ) - не нося.
11- обичате ли аксесоарите? Кой е любимият ви аксесоар? Може би обеците.
12- имате ли мания към дреха, обувки, чанти? Не.
13- държите ли на марковите дрехи, често ли си купувате такива? Не.
14- доволни ли сте от модата за този сезон? Кое ви харесва и кое-не. Да, доволна съм.
15- какви бижута харесвате? Елегантни и не прекалено големи.
fleur_delacour
Harry Potter optimus
fleur_delacour

Брой мнения : 364
Registration date : 10.07.2007

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeНед Сеп 16, 2007 6:18 pm

1- какво предпочитате да носите- пола или панталон? И двете.

2- колко поли илмате, а рокли? Поли - 5, рокли - 3.

3-Колко чифта дънки и панталони имате? Не много - 6 май.

4-носите ли костюми често? Колко костюма имате? С пола или панталон предпочитате да е костюмът?
Не нося често. Имам един по - спортен - яке (или сако) и панталон.

5- носите ли чорапогащник под панталона зимата?а боди? Да, естествено. Особено ако е много студено.

6- какъв тип бельо предпочитате- модел, цвят, материя... Памучно, в различни цветове. Мразя прашки.

7- маратонките- за всеки ден или само за спорт са за вас?Колко чифта имате? Нося ги сравнително често (но през лятото предпочитам чехли, а за официални случаи - задължително на високи токчета!). 2 чифта.

8- колко чифта ботуши имате? А сандалки, чехли, обувки? често ли си купувате? на токче или ниски? Колко см е най-високият ви ток? Имам 2 чифта ботуши - за пролет/есен и за зима. Сандали, чехли, обувки - около... 6 чифта. Купувам си, когато ми се наложи, естествено. Имам един чифт високи обувки и много си ги харесвам (токът е около... може би 5 см - не са кой знае колко високи, но няма и нужда от повече... все пак са ми първите).

9- какви чанти предпочитате? Колко имате? Всичко ли успявате да съберете в тях или все са ви тесни, колкото и да са големи. Не харесвам големите чанти - ужасни са! Някои момичета дори идват на уч - ще с такива!!! Моите са малки и доста елегантни (на брой 3 - 4) - рядко ги нося, а и не слагам в тях много неща.

10- носите ли корсети, щартиери, силиконови чорапи често или в много редко случаи( изненада за любимия само ). Нееееееееее. Имам един топ - тип корсет, но го нося рядко.

11- обичате ли аксесоарите? Кой е любимият ви аксесоар? Обичам бижута, чантички и шалчета, но не нося често.

12- имате ли мания към дреха, обувки, чанти? Не.

13- държите ли на марковите дрехи, често ли си купувате такива? Не. Имам няколко, които ми харесват, но повечето по магазините са ужасни!

14- доволни ли сте от модата за този сезон? Кое ви харесва и кое-не? Ами някои модни писъци са направо потресаващо ужасни! Хората явно мислят, че колкото по - грозно си облечен - толкова по - добре! Има и хубави неща, но като цяло не мога да кажа, че съм пристрастена към последните тенденции.

15- какви бижута харесвате? Преди всичко - фини. Харесвам злато и сребро, висълки с полускъпоценни камъни и седеф. Мразя огромните грозни украшения от пластмаса, стъкло и дърво - не разбирам що за мода е това!?!
Jesika
в отбора
в отбора
Jesika

Брой мнения : 94
Registration date : 17.09.2007

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeСря Сеп 26, 2007 4:32 pm

liliyo написа:

...
8- колко чифта ботуши имате? А сандалки, чехли, обувки? често ли си купувате? на токче или ниски? Колко см е най-високият ви ток?
9- какви чанти предпочитате? Колко имате? Всичко ли успявате да съберете в тях или все са ви тесни, колктоо и да са големи
10- носите ли корсети, щартиери, силиконови чорапи често или в много редко случаи( изненада за любимия само )
Моден лексикон 929320 Моден лексикон 929320 Моден лексикон 929320

1.панталон
2.много малко... обличам ги само при по-официални случаи
3.еми доста са... и още повече мисля да ги направя
4.еми цял костюм имам само един, но иначе добре комбинирам панталон, сако и ВРАТОВРЪЗКА
5.нося много ясно (да не съм луда ми замръснат краченцата Smile ); др не знам какво е... "боди" Shocked
6.еми най-важното нещо е да НЯМА дантели, да е удобно и вече зависи от това с какво съм облечена и кой е сезона (не обичам да нося бикина през лятото) Smile
7.уоууу.... за всеки ден, час, минута извън къщи... еми много имам... загубих им бройката
8.еми имам едни по-високи обувки, едни ниски и едни сандали (но те са доста спортни); обичам ботуша да е добре подлатен, да е черен и да не се набива мн на очи
9.еми имам една по-мъничка синя (купих си я преди 2 год май) и кожената ми раница за даскало-- не обичам чанти-- за това панталоните ми са с много джобови Smile
10.баси въпроса... и мисля, че имаш една правописна грешка "жартиери", а не "щартиери" ... Или поне аз така си мисля, но не ми имай голямо доверие.... А и отг ми е НЕ
11.ВРАТОВРЪЗКА и може би колан
12.към ВРАТОВРЪЗКИТЕЕЕ и към маратонки
13.неее.. не са по-качествени (е поне тези, които виждаме по магазините в България)
14.амм... не ми пука каква е модата през сезона; честно казано не съм забелязала каква е... Smile
15.сребърни, изчистени, красиви --- не харесвам шарените и по-младежки неща, но какво да се прави ... не са ми в стила Smile
Brooke_Davis
forum pearl
forum pearl
Brooke_Davis

Брой мнения : 221

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeПет Ное 02, 2007 7:28 pm

1- какво предпочитате да носите- пола или панталон? Панталон или по-точно дънки.
2- колко поли илмате, а рокли? Поли 2-3,рокли - 1,но не я нося.
3-Колко чифта дънки и панталони имате? Доста,но вечно недостатъчно.
4-носите ли костюми често? Колко костюма имате? С пола или панталон предпочитате да е костюмът? Не ми се е налагало скоро да нося костюм, а и май нямам, но по-добре да е с пола.
5- носите ли чорапогащник под панталона зимата?а боди? И двете.Прекалено съм зиморничева.
6- какъв тип бельо предпочитате- модел, цвят, материя...Модел - зависи от сезона. Цвят - светъл, за предпочитане бял.
7- маратонките- за всеки ден или само за спорт са за вас?Колко чифта имате? Имам 3 чифта.Доста често ги нося и определено не са само за спорт.
8- колко чифта ботуши имате? А сандалки, чехли, обувки? често ли си купувате? на токче или ниски? Колко см е най-високият ви ток? Ботуши - вече 3. Сандали - 1 на доста високо токче; чехли - доста; обувки - 3-4 чифта. Вече предпочитам токчетата,но си обичам и нисичките обувки. Smile
9- какви чанти предпочитате? Колко имате? Всичко ли успявате да съберете в тях или все са ви тесни, колктоо и да са големи Нямам много чанти, но предпочитам средна големина.
10- носите ли корсети, жартиери, силиконови чорапи често или в много редко случаи( изненада за любимия само ) Не ми се е налагало!!
11- обичате ли аксесоарите? Кой е любимият ви аксесоар? Горе - долу. Може би чанта.
12- имате ли мания към дреха, обувки, чанти? Имам мания към обувки.Ако успея да изкрънкам още един чифт чепици съм ан седмото небе.А и слава Богу имам вкус към тях! Smile
13- държите ли на марковите дрехи, често ли си купувате такива? За мен марката е без значение стига дрехата да ми хареса.Случва се да си купя и маркови дрешки.
14- доволни ли сте от модата за този сезон? Кое ви харесва и кое-не Ми модата си е мода,който и се противопостави - губи.Иначе не ми харесват прекалено тесните дънки тип "цигара".Има момичета на които не им отиват, но на тях не им пречи да ги носят.
15- какви бижута харесвате? Харесвам сребърни,златни нежни бижута. Иначе имам и доста тежки,които вече не нося. За сега съм запалена по златото.
InLoFe^^
super star
super star
InLoFe^^

Брой мнения : 116

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeПет Ное 09, 2007 8:48 am

1- какво предпочитате да носите- пола или панталон? Oпределено панталон и по-точно дънки. Wink
2- колко поли имате, а рокли? Ммм...нито една,защото не си падам по тях Very Happy
3-Колко чифта дънки и панталони имате? Имам 7 чифта дънки и един зелен панталон.
4-носите ли костюми често? Колко костюма имате? С пола или панталон предпочитате да е костюмът? Ох,ми и такива не нося и затова нямам,предпочитам спортното облекно Wink
5- носите ли чорапогащник под панталона зимата?а боди? Чорапогащник-не,защото не ми е комфортно с него Laughing ,но от време на време нося боди :Р
6- какъв тип бельо предпочитате- модел, цвят, материя... Предпочитам боксерките и гащичките..Не обичам прашки... Rolling Eyes А за цветовете нямам големи претенции.. Rolling Eyes
7- маратонките- за всеки ден или само за спорт са за вас?Колко чифта имате? Определено за ми за всеки ден Laughing Но за съжаление имам само два чифта Sad
8- колко чифта ботуши имате? А сандалки, чехли, обувки? често ли си купувате? на токче или ниски? Колко см е най-високият ви ток? От изброените имам само ботуши,не ги нося често,но през зимата може от време на време да изляза с тях.Обаче са с нисък ток! :Р
9- какви чанти предпочитате? Колко имате? Всичко ли успявате да съберете в тях или все са ви тесни, колкото и да са големи. Ми..аз нося раница-синя и спортна Laughing Успявам всичко да си събера,даже ми остава и място Very Happy
10- носите ли корсети, жартиери, силиконови чорапи често или в много редки случаи( изненада за любимия само ) Не нося.. Rolling Eyes
11- обичате ли аксесоарите? Кой е любимият ви аксесоар? Ми..не си падам много много по тях. Rolling Eyes Rolling Eyes
12- имате ли мания към дреха, обувки, чанти? Ох,да..Най-вече за дрехи,купувам колкото мога повече Laughing
13- държите ли на марковите дрехи, често ли си купувате такива? Не!Ако си харесам нещо, си го купувам.Не ме интересува на коя марка е Wink
14- доволни ли сте от модата за този сезон? Кое ви харесва и кое-не. Аз не следя много много модата.Имам си свой стил..Но като цяло не бях очарована.. Rolling Eyes
15- какви бижута харесвате? Харесвам сребърните бижута най-вече. Smile
ШуШи
в отбора
в отбора
ШуШи

Брой мнения : 55
Registration date : 09.12.2007

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeПет Дек 28, 2007 6:34 pm

1- какво предпочитате да носите- пола или панталон? - И двете Wink
2- колко поли имате, а рокли? -Имам 3-4 къси и ефектни роклички по-скоро за специални случаи и около 4-5 полички.
3-Колко чифта дънки и панталони имате?- Около 10,ако броим и летните панталони.
4-носите ли костюми често? Колко костюма имате? С пола или панталон предпочитате да е костюмът? -Като малка съм имала костюмчета,ама от доста отдавна не нося Razz
5- носите ли чорапогащник под панталона зимата?а боди? -Само с боди
6- какъв тип бельо предпочитате- модел, цвят, материя...- Най-вече да ми е удобно и да е красиво...нося бикини всякакви,шаренички^^ и мн рядко прашки.
7- маратонките- за всеки ден или само за спорт са за вас?Колко чифта имате?-Имам 3 чифта...не ги нося всеки ден...по начало като е по-топло. Wink
8- колко чифта ботуши имате? А сандалки, чехли, обувки? често ли си купувате? на токче или ниски? Колко см е най-високият ви ток? -Имам 2 чифта ботушки,3 чифта обувки и около 6-7- чехли.Не си купувам мн често... Rolling Eyes Когато ми потрябват.И имам няколко по-високи обувки..По начало обичам да не са съвсем без токче-да има:може да е малко или голямо Wink
9- какви чанти предпочитате? Колко имате? Всичко ли успявате да съберете в тях или все са ви тесни, колктоо и да са големи- Ами предпочитам по-малките чантички-мн са сладурски...Имам и една мн мъничка,която побира само gsm и портмонето.Имам около 4
10- носите ли корсети, щартиери, силиконови чорапи често или в много редко случаи( изненада за любимия само ) -Ъм,не...определено!
11- обичате ли аксесоарите? Кой е любимият ви аксесоар?-Оо харесвам всякакви аксесоари-чанти,бижута,колани и шалчета.Нося най-често*ъ..винаги* бижута,и малко по-рядко останалото. Wink
12- имате ли мания към дреха, обувки, чанти?- Амиии...да може да се каже нещо такова Razz По скоро да гледам и пробвам,отколкото да купувам Very Happy Laughing
13- държите ли на марковите дрехи, често ли си купувате такива?- Ами,не не държа да са маркови...иначе имам всякакви- и маркови и обикновени Wink
14- доволни ли сте от модата за този сезон? Кое ви харесва и кое-не- Аз не следя модата,или по-скоро не се обличам по нея,но много ми харесва сегашната мода-лилавия цвят Very Happy Very Happy Защото мисля,че много отива Smile
- Сребърните най-вече,но не само Wink И...да не са мн големи или дълги. Rolling Eyes Razz
Just_A_Girl
a new guy
a new guy
Just_A_Girl

Брой мнения : 15
Registration date : 04.05.2008

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeПон Май 05, 2008 11:52 am

Зависи от случая.
2 рокли и 8 поли.
8 панталона и 6 чифта дънки.
Не нося често, имам само един и той е с панталон. Иначе нямам претенциии.
Чорапогащник - не, но боди - да.
6- какъв тип бельо предпочитате- модел, цвят, материя... Цветът няма значение, кой ще ги гледа Very Happy Нямам предпочитания за материята, но предпочитам боксерки.
За всеки ден! Имам 4 чифта.
Имам 2 чифта ботуши, сандали нямам, имам 2-3 чифта обувки и също толкова чехли. Купувам си, когато ми трябва. Нямам с токче, защото съм висока за възрастта си и с токче стърча две глави над другите.
Имам 4 чанти - две големи и две малки. Аз не си тъпча тоалетката и гардероба в тях, трябва ми само да си сложа ключовете, парите и GSM-а. В големите нося учебници, работи за уроците по пиано и такива неща.
Имам само един корсет и той се носи над блузата Very Happy .
Много обичам! Любимият ми е един шал с черепчета.
Чак мания-не, но обичам да си купувам блузи и шарени чорапогащници и мнооого дълги чорапи.
Ами не много, но предпочитам маркови.
Общо взето да, отива ми на фигурата. Не харесвам само точките и венчетата с панделки.
Нося сребро и харесвам големите метални или пластмасови гривни и тези, които са изработени ръчно (Има едно много сладко магазинче ве центъра точно за такива). Обичам да слагам по много гривни на една ръка, само да си отиват по цвят и стил. [/b]
ЯнЧеТу_
в отбора
в отбора
ЯнЧеТу_

Брой мнения : 57
Registration date : 06.07.2008

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeПон Юли 07, 2008 12:46 pm

1- какво предпочитате да носите- пола или панталон? - Според настроението Wink
2- колко поли илмате, а рокли? - Поли около 4-5, а рокля ше си купувам след няколко дена!
3-Колко чифта дънки и панталони имате? - Е нз, не съм ги брояла.
4-носите ли костюми често? Колко костюма имате? С пола или панталон предпочитате да е костюмът? Не нося костюми
5- носите ли чорапогащник под панталона зимата?а боди? - Само боди!
6- какъв тип бельо предпочитате- модел, цвят, материя... - Няма значение - само да е удобно.
7- маратонките- за всеки ден или само за спорт са за вас?Колко чифта имате? - За всеки ден. Само лятото не нося маратонки.
8- колко чифта ботуши имате? А сандалки, чехли, обувки? често ли си купувате? на токче или ниски? Колко см е най-високият ви ток? Не нося на токчета, защото съм си достатъчно висока. През лятото обикновено нося чехли или някакви по летни обувки.
9- какви чанти предпочитате? Колко имате? Всичко ли успявате да съберете в тях или все са ви тесни, колктоо и да са големи - Чанти не нося с изключение такава за училище, а през останалото време си слагам нещата по джобовете или в малки несесерчета.
10- носите ли корсети, щартиери, силиконови чорапи често или в много редко случаи( изненада за любимия само ) - Не нося
11- обичате ли аксесоарите? Кой е любимият ви аксесоар? - Обичам ги. Ми гривничките и шнолите.
12- имате ли мания към дреха, обувки, чанти? - Мииии....
13- държите ли на марковите дрехи, често ли си купувате такива? - Не нося маркови дрехи, просто щото предпочитам да си купя два чифта дънки по 50 лв, отколкото 1 чифт за 100 лв, при положение, че не виждам никаква разлика освен марката Wink
14- доволни ли сте от модата за този сезон? Кое ви харесва и кое-не - Мии... нз
15- какви бижута харесвате? - Сякви
http://www.impulse.bg/user/LaDy_In_BlAcK_
Rose_Fiorello
a new guy
a new guy
Rose_Fiorello

Брой мнения : 21
Registration date : 03.10.2008

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitimeСря Окт 08, 2008 5:43 pm

~Панталон
~поли 2, рокли също 2
~Ооо доста не ми се броят
~Еми имам само 1 с панталон
~чорапогащник не, но боди да
~еми ралични
~маратонки не мн само 2 чифта, предпочитам кецове 9
~Мн въпроси.За сега нямам още ботуши рано е за тях.Кога дойде сезона за определени обучки си копувам.Обикновенно предпочитам ниски, но ако си харесам някой с ток, може.
~Еми чанти най вече по-големи, но не грамадни.Такива че да ми се побира това което трябва.
~Не
~Ужасно.Пълна съм с най-различни
~Не мога да определя
~Не.Това от коя марка са хич не ми пука.Все пак малко са хората които ще различат дали е марково или не.Освен ако не ме питат.Поне в моя град.
~Обикновенно не се интересувам от модата за определени сезони.
~Предимно ......нз как точно да ги опиша......абе предимно различни.
Sponsored content

Моден лексикон Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моден лексикон   Моден лексикон Icon_minitime

Моден лексикон
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Мода и стил-