| Училището дойде! | |
|
+6liliyo ~Miss Kristen~ InLoFe^^ Brooke_Davis Princeton^girl^818 ludvica 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| |
| |
Princeton^girl^818 diamond
Брой мнения : 155 Age : 31 Localisation : Tree Hill Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Училището дойде! Вто Сеп 11, 2007 10:15 pm | |
| Ми аз уча в ЕГ"Гео Милев" . С немски език съм...любими предмети май нямам. Тая година пак ще имам изпити(като през последните 2)...дано да се справя | |
|
| |
Brooke_Davis forum pearl
Брой мнения : 221 Age : 33 Registration date : 11.09.2007
| |
| |
InLoFe^^ super star
Брой мнения : 116 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| |
| |
~Miss Kristen~ forum pearl
Брой мнения : 227 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Училището дойде! Пет Сеп 14, 2007 11:31 am | |
| Аз ще бъда 8-ми клас в първа езикова гимназия град Варна.Надявам се да се сприятеля с достатъчно хора , но няма да забравям тукашните си приятели!!! | |
|
| |
liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Училището дойде! Съб Сеп 15, 2007 10:51 am | |
| Аз уча в ОУ "Христо Ботев" и съм седми клас. Ще кандидатствам за Езикова гимназия. Любими предмети - География ,Информатика. Уча немски и английски език. | |
|
| |
ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Училището дойде! Съб Сеп 15, 2007 7:12 pm | |
| - InLoFe^^ написа:
- Аз сега ще бъда 7ми клас,така че би трябва да кандидатствам като завърша,ама засега съм на мнение,че трябва да си остана в мойто даскало първо,че си имам невероятно много приятели,второ че съм си свикнала и трето оценките не са ми чак толкова добри,че да влязa в някое хубаво у-ще
Съветвам те да не се отказваш от възможността На вс отгоре ако положиш малко старание ще се справиш! Аз съм 8-ми клас в ЕГ "Гео Милев",град Добрич и съм тази година! Исках -да вляза с немски и го постигнах! Сега тр да работя здраво и да се представя добре на тазгодишните изпити! Имам вяра и упоритост,дано го постигна! Какво др очаквам от тази година...да науча немския ,колкото може по-добре Любимите ми предмети са география, история ...Досега учех немски и английски! | |
|
| |
Jesika в отбора
Брой мнения : 94 Registration date : 17.09.2007
| Заглавие: Re: Училището дойде! Сря Окт 24, 2007 12:32 pm | |
| Дойде ли?!?!?! Пак съм се успала и съм го пропуснала значи... ХеХе... така и не го видях То за една седмица... Мн се изморих... | |
|
| |
PrettyGirl^ ©äñDγ lädγ
Брой мнения : 400 Age : 33 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Училището дойде! Сря Окт 24, 2007 2:05 pm | |
| Вече наистина започна. Край на стачките. Поне моите учители вече не стачкуват :/ В 10 клас съм - СОУ 'Христо Ботев'. Най-много мразя химията , физиката и колкото и смешно да звучи , тази година мразя физкултурата заради учителката - нова е, ужасно строга ...направо ни измъчва :[ Любими предмети са ми Английски, ЗИП Английски и Информатика :] Уча английски и руски. Руския го мразя , но за сметка на това обожавам английския и мога да кажа с чиста съвест , че доколкото е възможно добре го знам :] Тази година /както и в 9-и клас/ трябваше да избираме ЗИП-ове. Миналата година бяха само 3 часа , а тази година са 8 Моите са: 2 часа литература , 2 часа английски , 1 час математика , 2 часа информатика и 1 час музика Това е общо взето.
| |
|
| |
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: Re: Училището дойде! Пон Ное 05, 2007 1:03 pm | |
| И при нас дойде! Ужас. Аз ще тръгвам след малко. Пожелайте ми късмет. Дано да се справя на входното по немски и дано да не ни дадат по физика. Късмет и на вас!! | |
|
| |
aurora напредващ
Брой мнения : 39 Age : 30 Registration date : 12.09.2007
| Заглавие: Re: Училището дойде! Пон Ное 05, 2007 7:00 pm | |
| И при нас дойде!Аз съм 8 клас в Природо-математическа гимназия гр.Хасково.С профил - Математика с английски език.Любимите ми предмети са История,География,Математика,Английски език и Химия. | |
|
| |
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: Re: Училището дойде! Пон Ное 05, 2007 7:23 pm | |
| Как мина днес в у-ще!? При мен не беше чак толкова страшно. Вярно имам супер много материал да уча, но пък не ни дадоха входното по НЕ, което от една страна е добре. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Училището дойде! | |
| |
|
| |
| Училището дойде! | |
|