deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Училището дойде!

Go down 
+6
liliyo
~Miss Kristen~
InLoFe^^
Brooke_Davis
Princeton^girl^818
ludvica
10 posters
АвторСъобщение
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076
Registration date : 06.07.2007

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeПет Сеп 07, 2007 11:56 am

Училището идва! Ваканцията свършва! Suspect Какво смятате да постигнете през тази година? Предстоят ли ви някакви изпити?
Изобщо разкажете ни за вашето у-ще,любимите си предмети,езиците,които учите...ArrowА как прекарахте 1.вия учебен ден???

Последната промяна е направена от на Съб Сеп 15, 2007 10:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
https://dejavu.canadian-forum.com
Princeton^girl^818
diamond
diamond
Princeton^girl^818

Брой мнения : 155
Registration date : 11.09.2007

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeВто Сеп 11, 2007 10:15 pm

Ми аз уча в ЕГ"Гео Милев" . С немски език съм...любими предмети май нямам. Тая година пак ще имам изпити(като през последните 2)...дано да се справя Rolling Eyes
http://www.beatofmyheart.forumup.com
Brooke_Davis
forum pearl
forum pearl
Brooke_Davis

Брой мнения : 221

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeВто Сеп 11, 2007 10:38 pm

Princeton_girl_818 написа:
Ми аз уча в ЕГ"Гео Милев" . С немски език съм...любими предмети май нямам. Тая година пак ще имам изпити(като през последните 2)...дано да се справя Rolling Eyes
И аз съм така!Ще ме уморят тея изпити!
InLoFe^^
super star
super star
InLoFe^^

Брой мнения : 116

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 11:27 am

Аз сега ще бъда 7ми клас,така че би трябва да кандидатствам като завърша,ама засега съм на мнение,че трябва да си остана в мойто даскало Rolling Eyes първо,че си имам невероятно много приятели,второ че съм си свикнала и трето оценките не са ми чак толкова добри,че да влязa в някое хубаво у-ще Rolling Eyes
~Miss Kristen~
forum pearl
forum pearl
~Miss Kristen~

Брой мнения : 227

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 11:31 am

Аз ще бъда 8-ми клас в първа езикова гимназия град Варна.Надявам се да се сприятеля с достатъчно хора , но няма да забравям тукашните си приятели!!!
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2007 10:51 am

Аз уча в ОУ "Христо Ботев" и съм седми клас. Ще кандидатствам за Езикова гимназия. Любими предмети - География ,Информатика. Уча немски и английски език.
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2007 7:12 pm

InLoFe^^ написа:
Аз сега ще бъда 7ми клас,така че би трябва да кандидатствам като завърша,ама засега съм на мнение,че трябва да си остана в мойто даскало Rolling Eyes първо,че си имам невероятно много приятели,второ че съм си свикнала и трето оценките не са ми чак толкова добри,че да влязa в някое хубаво у-ще Rolling Eyes
Съветвам те да не се отказваш от възможността Exclamation На вс отгоре ако положиш малко старание ще се справиш! Wink
Аз съм 8-ми клас в ЕГ "Гео Милев",град Добрич и съм albino тази година! Исках -да вляза с немски и го постигнах! Сега тр да работя здраво и да се представя добре на тазгодишните изпити! Имам вяра и упоритост,дано го постигна! Какво др очаквам от тази година...да науча немския Suspect ,колкото може по-добре Laughing Любимите ми предмети са география, история Very Happy ...Досега учех немски и английски! drunken
https://dejavu.canadian-forum.com
Jesika
в отбора
в отбора
Jesika

Брой мнения : 94
Registration date : 17.09.2007

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeСря Окт 24, 2007 12:32 pm

Дойде ли?!?!?! Пак съм се успала и съм го пропуснала значи... ХеХе... така и не го видях Smile То за една седмица... Мн се изморих... Smile
PrettyGirl^
©äñDγ lädγ
©äñDγ lädγ
PrettyGirl^

Брой мнения : 400

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeСря Окт 24, 2007 2:05 pm

Вече наистина започна. Край на стачките. Поне моите учители вече не стачкуват :/
В 10 клас съм - СОУ 'Христо Ботев'.
Най-много мразя химията , физиката и колкото и смешно да звучи , тази година мразя физкултурата Laughing заради учителката - нова е, ужасно строга ...направо ни измъчва :[
Любими предмети са ми Английски, ЗИП Английски и Информатика :]
Уча английски и руски. Руския го мразя , но за сметка на това обожавам английския и мога да кажа с чиста съвест , че доколкото е възможно добре го знам :]
Тази година /както и в 9-и клас/ трябваше да избираме ЗИП-ове. Миналата година бяха само 3 часа , а тази година са 8 Suspect
Моите са: 2 часа литература , 2 часа английски , 1 час математика , 2 часа информатика и 1 час музика Laughing
Това е общо взето.

crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeПон Ное 05, 2007 1:03 pm

И при нас дойде! Ужас. Аз ще тръгвам след малко. Пожелайте ми късмет. Дано да се справя на входното по немски и дано да не ни дадат по физика. Късмет и на вас!!
aurora
напредващ
напредващ
aurora

Брой мнения : 39
Registration date : 12.09.2007

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeПон Ное 05, 2007 7:00 pm

И при нас дойде!Аз съм 8 клас в Природо-математическа гимназия гр.Хасково.С профил - Математика с английски език.Любимите ми предмети са История,География,Математика,Английски език и Химия.
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitimeПон Ное 05, 2007 7:23 pm

Как мина днес в у-ще!? При мен не беше чак толкова страшно. Вярно имам супер много материал да уча, но пък не ни дадоха входното по НЕ, което от една страна е добре.
Sponsored content

Училището дойде! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Училището дойде!   Училището дойде! Icon_minitime

Училището дойде!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Всичко останало-
Идете на: