deja vu Teen forum |
|
| Пътешествия | |
| | Автор | Съобщение |
---|
fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Пътешествия Сря Юли 11, 2007 9:20 pm | |
| | |
| | | ~Miss Kristen~ forum pearl
Брой мнения : 227 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Пътешествия Чет Сеп 13, 2007 8:31 am | |
| Ходила съм в Малта и Сицилия.Има безброй много хубави места .Искам да отида в Италия,Франция,GB и мн други. | |
| | | ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Пътешествия Чет Сеп 13, 2007 9:44 am | |
| Освен местата в БГ (които не мога да изброя),съм ходила също в: Дубровник,Анталия,Кушадасъ,Констанца,Хамбург,Мюнхен,Залцбург,Венеция, Виена,Братислава,един град в Унгария,а и още едно малко градче в Германия! | |
| | | liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Пътешествия Съб Сеп 15, 2007 2:33 pm | |
| Не съм ходила в чужбина, но искам да посетя Великобритания и Франция. | |
| | | fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Re: Пътешествия Пон Сеп 17, 2007 4:08 pm | |
| - ludvica написа:
- Освен местата в БГ (които не мога да изброя),съм ходила също в: Дубровник,Анталия,Кушадасъ,Констанца,Хамбург,Мюнхен,Залцбург,Венеция,
Виена,Братислава,един град в Унгария,а и още едно малко градче в Германия! Да... Най - много ми харесва в Дубровник, Кушадасъ, Мюнхен, Виена и Щаде. Обичам да пътувам - особено в чужбина. Много бих искала да посетя Франция, Германия, Австрия и Италия още веднъж, Великобритания, Гърция и Египет. | |
| | | Jesika в отбора
Брой мнения : 94 Registration date : 17.09.2007
| Заглавие: Re: Пътешествия Вто Сеп 18, 2007 9:45 am | |
| Обиколила съм почти цяла южна европа Била съм в: Франция (Париж, Монако, Ница и др.); Испания-Барселона; Италия (Рим, Венеция, Флоренция, Милано и др.) ... Обичам да пътувам, макар че пътят е "малко" дългичък и изморителен, но дори, когато сме в автобуса виждаме страхотни неща (пейзажи, по-малки градове и др.) Препоръчвам на всеки да отиде на тези места. Чувството да видиш световноизвестните картини ("Дж окондата", "Тайната вечеря" и др.), склуптори ("Пиета" на Микеланджело и др.) и паметници (тях няма да изреждам , твърде много са) на живо е просто ... страхотно Забравих любимото си място... ВИЕНА!!! Ако взема изпитите тази година за Лайстунгклассе, след 5 години ще ме видите на Пратера с гаджето Може даже на тази дата да е ... А ако искате ме потърсете и в зоо-то ... Много яки животинчета има там Админ: Страхотно е, че си видяла толкова красиви места, но моля, внимавай с тези запетайки и т. н. | |
| | | ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Пътешествия Нед Окт 14, 2007 7:22 pm | |
| - Princeton^girl^818 написа:
- Ми за последно бях на екскурзия извън БГ с няколко човека от класа ми(групата от Дч бяхме 10 човека) а останалите бяха 1 езикова от Варна. Ходихме в Будапеща, Лил, Париж, Залцбург, Хайделберг, Лондон, Люксембург..и май са тва. Просто беше...НЕЗАБРАВИМО.Ще го помня до края на живота си Very Happy Aifel
Извинявам се за това преместване, но тр. да изтрия др. тема!Ето и моето преместено мнение! Наистина супер! Аз също ходих това лято,заедно с fleur и родителите ни! На отиване пътувахме със самолет!!! Беше ...велико! Много ми хареса! Кацнахме в Росток (северна Германия) и с влак отидохме до Щаде (град близо до Хамбург) Там бяхме за една седмица на гости на наши приятели(германци)...Беше супер! Купихме си кола оттам и отидохме в Мюнхен! Там обаче разгледахме мн набързо,но все пак е страхотен град!!! На др. ден имахме няколко часа да разгледаме Залцбург! После продължихме към Венеция!!! Там ...просто трябва да отидете и сами да видите!!! Посетихме и плажа там. След това дойде ВИЕНА! Винаги съм искала да отида там!!!!!! Всеки, който има възможност да я посети!!! Искам да отида пак и пак!!! Има мноооогооо за разглеждане!!! След ТОЗИ град , никой друг не ми се виждаше нещо особено...Накрая посетихме и Братислава (не е лош град,по спокоен от София ми се стори) и после в БГ... Както Гери каза, аз също никога няма да забравя това пътешествие!!! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Пътешествия | |
| |
| | | | Пътешествия | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|