deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

InLoFe^^

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

InLoFe^^ Empty
ПисанеЗаглавие: InLoFe^^   InLoFe^^ Icon_minitimeПет Сеп 21, 2007 11:30 am

Ето и темата за нея! Представи се в първия си пост, ако обичкаш!
Върнете се в началото Go down
InLoFe^^
super star
super star
InLoFe^^

Брой мнения : 116
Registration date : 11.09.2007

InLoFe^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: InLoFe^^   InLoFe^^ Icon_minitimeСъб Сеп 22, 2007 11:15 pm

Здр =] Първо много благодаря за темичката Smile
И сегам..казвам се Петя,родена съм на 13 април 1994 Embarassed и съм родена в София ^^ Сега ще се опитам накратко да разкажа за себе си...

Първо ще си говоря за сериалчета и филмчета Smile Обожавам да гледам сериали,но не сапунените ... Rolling Eyes Например:
Supernatural:този сериал е страхотен!Изгледаш ли първата серия се влюбваш в него!!!Попринцип не гледам такъв жанр сериали, но след като PrettyGirl ми каза за него реших да видя за какво става дума горе-долу и сега мога да кажа че обожавам този сериал!!!А също и един от главните герой-Дийн /инлоф^^/.Той също е невероятен, но за него ще разказвам по-надолу Laughing
Друг любим сериал ми е ОТН: както горния така и този сериал го обожавам. Той е доста реалистичен и показва какъв е истинския живот! Може би това беше първото, което ме привлече към него. Very Happy Любимите ми персонажи са Брук и Нейтън^^
Продължавам с The O.C.: този сериал също много си го лоф^^Той е може би противоположен на ОТН Laughing Тук се показва едва ли не перфектния живот и ти позволява да си мечтаеш за подобен живот Very Happy
А други сериалчета, които гледам са тези горе-долу: Вероника Марс, Бягство от затвора, Изгубени, Не Дразнете Стивънс, Женени с Деца...
Такам...както всяко хлапе Laughing и аз си имам свойте интереси. Напр. аз обожавам да слушам музика, може да се каже, че постоянно слушам, независимо от настроението и т.н. Smile Също така обожавам да излизам с приятели. Няма значение дали съм с някои от компанията или с хора от класа, важното е да си изкараме добре и да ни е приятно =) А и да не забравя да спомена, че много,ама много харесвам да си вися в нета.Може би без нет,аз въобще не бих ползвала комп Rolling Eyes
Следващото, за което ще ви разкажа, е за известните личности които обожавам!!!:Р
На първо място си ми е Хилъри Дъф. Тя е неописаема! Прави нещата, които обича - актьорство,пеене,танцуване и т.н. Би ми се искало от една страна много да приличам на нея...Тя за мен винаги ще си е номер1!
Втората любима актриса, която също е невероятна е София Буш. Тя доказа, че е една страхотна актриса и може да се справи с всичко!Дори на Teen Choice Awards спечели вс. награди, за които беше номинирана, което само по себе си показва, колко добра е в това, което прави!
И последната ми любима актриса е Рейчъл Билсън,тя е доста добра актриса! Най-много ми харесва в Квартала на Богатите и в Последна целувка! Razz
Относно Джеси Маккартни...голям сладур е!Има невероятни песни и си играе ролите в сериалите доста добре, бих казала!!! Но личното ми мнение е, че като повец е по-добър Very Happy
И за накрая си оставих Дженсън Екълс /инлоф!^^/Този човек е най-невероятния сладур, който съм виждала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Много си го обичкам {}{}{} Никога няма да забравя как се залепих за монитора като го видях за първи път в първата серия на Supernatural Laughing Просто има невероятно излъчване и една такава усмивка, от която се разтапяш Embarassed Нямам думи колко прекрасен човек е! {}
Ох Laughing дори нз дали някой ще прочете всичко затова спирам тук Laughing Много ще се радвам ако пишете^^

Супер представяне, само ще те помоля да пишеш превилно!
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

InLoFe^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: InLoFe^^   InLoFe^^ Icon_minitimeНед Сеп 23, 2007 12:23 pm

Харесваш ли ХП!?
InLoFe^^
super star
super star
InLoFe^^

InLoFe^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: InLoFe^^   InLoFe^^ Icon_minitimeНед Сеп 23, 2007 2:54 pm

crystal_sun_baby написа:
Харесваш ли ХП!?
Ммм...не Embarassed преди многоооо време си бях изтеглила първа част и започнах да я гледам,ама го спрях след близо 30-40 минута,щото не ми се стори интересно Rolling Eyes
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

InLoFe^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: InLoFe^^   InLoFe^^ Icon_minitimeПон Сеп 24, 2007 6:19 pm

Откъде идва ника ти? Обичаш ли да пишеш в много форуми? Обичаш ли големите компании?
InLoFe^^
super star
super star
InLoFe^^

InLoFe^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: InLoFe^^   InLoFe^^ Icon_minitimeВто Сеп 25, 2007 7:49 pm

liliyo написа:
Откъде идва ника ти? Обичаш ли да пишеш в много форуми? Обичаш ли големите компании?
Ми след като засякох стария си ник /който беше not_name/ в не един, а близо 5 форума, реших, че трябва да го сменя Rolling Eyes и реших да е свързан с "lofe" и така ми хрумна ИнЛоФ, и реших само да прибавя ^^, и така :wink:
Относно форумите - не чак толкова много Rolling Eyes, имам регистрация в доста форуми /е не чак толкова много, към 10-15/, но примерно като всички спрат да пишат и така да се каже "форумът се разпадне" и аз спирам да пиша. Най-редовно пиша в 2-3 форумчета Wink
За компаниите - не чак толкова много Rolling Eyes , попринцип големите компании в повечето случаи се разпадат. В смисъл, самата компания започва да се дели. И след известно време от компанията не остават много хора. Напр. моята компания беше големичка, но сега излизам с някъде само към 5 човека от тях Rolling Eyes Така се случва и с по-големите компании на хора от класа, също и на др. мои познати... Така че вече предпочитам по-малки, но и по-сплотени компанийки :wink:

Последната промяна е направена от на Сря Окт 10, 2007 7:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

InLoFe^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: InLoFe^^   InLoFe^^ Icon_minitimeПон Окт 08, 2007 1:57 pm

Какво най- много харесваш в твоя град?
InLoFe^^
super star
super star
InLoFe^^

InLoFe^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: InLoFe^^   InLoFe^^ Icon_minitimeСря Окт 10, 2007 7:07 pm

liliyo написа:
Какво най- много харесваш в твоя град?
Ммм....не знам,може би това, че е доста голям.Аз попринцип съм маниачка на тема големи градове^^Също така много харесвам парковете,мога цял ден да си се разхождам с приятели,да седим на пейки,да ядем и т.н. Laughing Laughing

Искам да се извиня за правописните грешки,просто до сега не съм им обръщала внимание и никога не съм си проверявала написаното,а веднага съм го пращала...Но сега вече ще си преглеждам за грешчици и ще ги поправям =}

Админ: Искрено се радвам !
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

InLoFe^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: InLoFe^^   InLoFe^^ Icon_minitimeВто Апр 29, 2008 11:31 am

Гледаш ли Мюзик Айдъл? За кого си?