deja vu Teen forum |
|
| InLoFe^^ | |
| | Автор | Съобщение |
---|
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: InLoFe^^ Пет Сеп 21, 2007 11:30 am | |
| Ето и темата за нея! Представи се в първия си пост, ако обичкаш! | |
| | | InLoFe^^ super star
Брой мнения : 116 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: InLoFe^^ Съб Сеп 22, 2007 11:15 pm | |
| Здр =] Първо много благодаря за темичката И сегам..казвам се Петя,родена съм на 13 април 1994 и съм родена в София ^^ Сега ще се опитам накратко да разкажа за себе си...
Първо ще си говоря за сериалчета и филмчета Обожавам да гледам сериали,но не сапунените ... Например: Supernatural:този сериал е страхотен!Изгледаш ли първата серия се влюбваш в него!!!Попринцип не гледам такъв жанр сериали, но след като PrettyGirl ми каза за него реших да видя за какво става дума горе-долу и сега мога да кажа че обожавам този сериал!!!А също и един от главните герой-Дийн /инлоф^^/.Той също е невероятен, но за него ще разказвам по-надолу Друг любим сериал ми е ОТН: както горния така и този сериал го обожавам. Той е доста реалистичен и показва какъв е истинския живот! Може би това беше първото, което ме привлече към него. Любимите ми персонажи са Брук и Нейтън^^ Продължавам с The O.C.: този сериал също много си го лоф^^Той е може би противоположен на ОТН Тук се показва едва ли не перфектния живот и ти позволява да си мечтаеш за подобен живот А други сериалчета, които гледам са тези горе-долу: Вероника Марс, Бягство от затвора, Изгубени, Не Дразнете Стивънс, Женени с Деца... Такам...както всяко хлапе и аз си имам свойте интереси. Напр. аз обожавам да слушам музика, може да се каже, че постоянно слушам, независимо от настроението и т.н. Също така обожавам да излизам с приятели. Няма значение дали съм с някои от компанията или с хора от класа, важното е да си изкараме добре и да ни е приятно =) А и да не забравя да спомена, че много,ама много харесвам да си вися в нета.Може би без нет,аз въобще не бих ползвала комп Следващото, за което ще ви разкажа, е за известните личности които обожавам!!!:Р На първо място си ми е Хилъри Дъф. Тя е неописаема! Прави нещата, които обича - актьорство,пеене,танцуване и т.н. Би ми се искало от една страна много да приличам на нея...Тя за мен винаги ще си е номер1! Втората любима актриса, която също е невероятна е София Буш. Тя доказа, че е една страхотна актриса и може да се справи с всичко!Дори на Teen Choice Awards спечели вс. награди, за които беше номинирана, което само по себе си показва, колко добра е в това, което прави! И последната ми любима актриса е Рейчъл Билсън,тя е доста добра актриса! Най-много ми харесва в Квартала на Богатите и в Последна целувка! Относно Джеси Маккартни...голям сладур е!Има невероятни песни и си играе ролите в сериалите доста добре, бих казала!!! Но личното ми мнение е, че като повец е по-добър И за накрая си оставих Дженсън Екълс /инлоф!^^/Този човек е най-невероятния сладур, който съм виждала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Много си го обичкам {}{}{} Никога няма да забравя как се залепих за монитора като го видях за първи път в първата серия на Supernatural Просто има невероятно излъчване и една такава усмивка, от която се разтапяш Нямам думи колко прекрасен човек е! {} Ох дори нз дали някой ще прочете всичко затова спирам тук Много ще се радвам ако пишете^^Супер представяне, само ще те помоля да пишеш превилно! | |
| | | crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: Re: InLoFe^^ Нед Сеп 23, 2007 12:23 pm | |
| | |
| | | | liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: InLoFe^^ Пон Сеп 24, 2007 6:19 pm | |
| Откъде идва ника ти? Обичаш ли да пишеш в много форуми? Обичаш ли големите компании? | |
| Заглавие: Re: InLoFe^^ Вто Сеп 25, 2007 7:49 pm | |
| - liliyo написа:
- Откъде идва ника ти? Обичаш ли да пишеш в много форуми? Обичаш ли големите компании?
Ми след като засякох стария си ник /който беше not_name/ в не един, а близо 5 форума, реших, че трябва да го сменя и реших да е свързан с "lofe" и така ми хрумна ИнЛоФ, и реших само да прибавя ^^, и така :wink: Относно форумите - не чак толкова много , имам регистрация в доста форуми /е не чак толкова много, към 10-15/, но примерно като всички спрат да пишат и така да се каже "форумът се разпадне" и аз спирам да пиша. Най-редовно пиша в 2-3 форумчета За компаниите - не чак толкова много , попринцип големите компании в повечето случаи се разпадат. В смисъл, самата компания започва да се дели. И след известно време от компанията не остават много хора. Напр. моята компания беше големичка, но сега излизам с някъде само към 5 човека от тях Така се случва и с по-големите компании на хора от класа, също и на др. мои познати... Така че вече предпочитам по-малки, но и по-сплотени компанийки :wink:
Последната промяна е направена от на Сря Окт 10, 2007 7:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: InLoFe^^ Пон Окт 08, 2007 1:57 pm | |
| Какво най- много харесваш в твоя град? | |
| | | | liliyo °• Cho Chang •°
| Заглавие: Re: InLoFe^^ Вто Апр 29, 2008 11:31 am | |
| Гледаш ли Мюзик Айдъл? За кого си? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: InLoFe^^ | |
| |
| | | | InLoFe^^ | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|