deja vu Teen forum |
|
| Приятели | |
| | Автор | Съобщение |
---|
ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| | | | fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Re: Приятели Вто Окт 09, 2007 3:34 pm | |
| Имам 4 най - добри приятелки:
1. Йони - Liliyo - с нея сме съседки; виждаме се често и си прекарваме страхотно! Тя е много мила, отговорна и добричка, и изключително вярна приятелка! С нея имаме доста общи черти и интереси - например и двете сме луди фенки на Кейти Люнг (Чо Чан). Обичаме да се разхождаме, да си говорим и да ходим на кино.
2. Гери Ж. - crystal (сестра на Йони) - Тя е много умна, лъчезарна и мила. И с нея имаме общи интереси - обичаме да четем, да рисуваме и да гледаме Ю - ги - О! Тя е добра слушателка и винаги може да даде добър съвет и да те ободри, когато те е кофти...
3. Гери И. - познаваме се от 5 г. Тя е много добър и внимателен човек, страхотна слушателка, интелигентна и мила... Никога не сме се карали - особено за глупости!.. Имаме доста общи възгледи... Ходили сме заедно на някои почивки... Общо взето винаги сме си прекарвали супер!
4. Роси - brooke davis - с нея сме съученички. Тя е много мила, интелигентна, витална, малко лудичка понякога (не се обиждай, Рос). С нея също имаме някои еднакви интереси и любимци (TH, HP, US 5)...
5. Веси - ludvicа - Тя е сестра ми. Разбираме се супер (като за сестри). Тя е много интелигентна, талантлива и мила... Нямаме много общи черти и интереси, но въпреки това си прекарваме страхотно! | |
| | | ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Приятели Вто Окт 09, 2007 6:29 pm | |
| Аз имам малко най-добри приятелки, но достатъчно за мен!
Ани (това е miss_kristen) - познавам я от 1-ви клас!!! Най-добри фр. сме от 4-ти клас! Има мн. готин характер, забавна е, умна, страхотна фр!!! Харесва АЕ като предмет и й се отдава! Можем да си говорим с часове по телефона и иначе!
Йони (liliyo) - тя й е сестра на crystal_sun_baby! Много мил човек! Разбираме се, не се караме! Много обичаме да се разхождаме! Имаме общ teen форум! Тя е чувствителна,много отзивчива! Прекарваме си супер!
Гери (princeton girl 818)- познавам я от мноооого време (бяхме в една предучилищна)! Заедно ходихме на почивка няколко пъти! Тя е много мила и добричка! Ходим заедно на танци! Не се караме! Обичаме да се разхождаме, да си говорим...Абе, страхотна е!
Гери (crystal) - съседка ми е.Познаваме се от 3 години и сме най-добри фр. от 2 год! Тя е много весел човек, помага ми...обича да танцува...и да играем заедно тенис! А също и да караме колело заедно!!! Имаме общ teen форум!
Роси (brooke davis) - тя е много общителна, много забавна...говорим си много приятно...имаме общи неща... ходим заедно на танци...общо взето...разбираме се супер!
Имам и др. фр.,но тези са ми най-добрите, поне така мисля!
Искам да им кажа,че дори понякога да спорим за тъпотии или да не сме постоянно заедно, те винаги ще са важни за мен,заради разбирането,което проявяват! Момичета, обичкам си ви!!!
| |
| | | liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Приятели Сря Окт 10, 2007 9:48 am | |
| Ето го и моя списък:
Веси: Тя ми е съседка, разбираме се отлично и си прекарваме страхотно. Имаме общ дневник и форум. Имаме си наш ден и го празнуваме всяка година. Познавам я от 3 години и сме мн добри приятелки!
Деси: Тя е едно много интелигентно и умно момиче. Винаги може да ми помогне. Имаме общ дневник, форум и ден. Много обичаме да си говорим за ХП и за другите ни любимци. Не сме се карали и си прекарваме чудесно.
Мирела:Познавам я от 1 - ви клас. Тя е от миналото ми у-ще. Въпреки, че се виждаме доста рядко, сме много добри приятелки. Тя е много весел, жизнерадостен човек и с нея е много забавно.
Николета: Познавам я от 3 години. Приятелки сме от 5 клас. Тя е умна, много амбициозна. Виждаме се често, обичаме да си говорим на различни теми.
Александра - много мило, умно и добродушно момиче. Познаваме се от 4 клас. Приличя на любимата ми актриса, но не заради това ми е приятелка, а заради качествата си.
Това са моите най-добри приятелки. Никога няма да ги забравя!
Последната промяна е направена от на Съб Фев 09, 2008 3:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Jesika в отбора
Брой мнения : 94 Registration date : 17.09.2007
| Заглавие: Re: Приятели Сря Окт 24, 2007 12:46 pm | |
| Хммм... Еми то аз н[colo r=white]я[/color]мам много истински приятели и познавате само една от тях, но все пак ще ги изброя: 1.Гери (Кристалчето) - Еми без нея ... Пфф... Дори не искам да си представям каква щях да съм сега ако не беше тя... Ценя я , защото е добра и истинска (за разлика от повечето момичета на нашите години). Ако не беше тя... сигурно щях да съм като съучениците ни ,ако изобщо издържах... Ако не беше тя , нямаше да се запозная с вас, а вие сте готини хорца кат о нея... Ако не беше тя , щях да съм по-лоша от колкото съм сега (може да не вярвате, че има на къде повече, но просто не ме познавате). Тя ме дърпа към страната на доброто и колкото и гадно да се държа понякога с нея, за което страшо съж алявам, тя ме обича и уважава. Админ:...и ти поправя правописните грешки.. 2.Диди (Даниела, от стария ми клас) - Еми тя ме познава най-добре от всичките ми познати. Знае ужасни неща за мен и въпреки всичко ме обича и уважава. Ценя я като приятел, защото колкото и да сме различни , когато тя е с мен , се променя... Това не я прави лицемерка, а просто изглежда иска да ме задържи като приятелка, а знае, че аз не удобрявам начина и на живот. Тя ми е като малко сестриче, за което винаги мисля и се тревожа... А и между другото тя е противоположност на Герито - Герито ме дърпа към доброто, а Дидито - към злото... 3.Данчето (Йорданка, пак от бившия ми клас) - И тя като Герито е много добра, но проблема при нея е, че има страшно много комплекси и се прави на такава каквато не е, само че мен не може да ме излъже. Уважавам я за това, че знам, че мога да разчитам на нея.... и макар, че в 7 клас се бях сприятелила не с когото трябва и за малко я оставих на заден план, тя не ми се разсърди и след като осъзнах какъв е човекът, заради когото едва не я забравих , всичко си беше по старому... Също така с нея съм преживяла толкова много, че знам, че ми е истинска приятелка. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Приятели | |
| |
| | | | Приятели | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |