deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Разкажете ни...

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076
Registration date : 06.07.2007

Разкажете ни... Empty
ПисанеЗаглавие: Разкажете ни...   Разкажете ни... Icon_minitimeВто Дек 11, 2007 9:31 pm

...за своето у-ще, класната ви стая, учителите си, любимите си предмети и т.н. Arrow
Върнете се в началото Go down
https://dejavu.canadian-forum.com
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

Разкажете ни... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разкажете ни...   Разкажете ни... Icon_minitimeПон Дек 17, 2007 12:47 pm

Аз уча в училище Христо Ботев в град Добрич. Моята класна е госпожата ми по Математика. Класната ни стая е нормална. Любимите ми учители са по География, Физика,Информатика и НЕ. Любимите ми предмети са География и Информатика.
Jesika
в отбора
в отбора
Jesika

Брой мнения : 94
Registration date : 17.09.2007

Разкажете ни... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разкажете ни...   Разкажете ни... Icon_minitimeСъб Яну 12, 2008 2:15 am

Еми ще оставя Герито да говори за нашия изродски клас Smile .. Но обще взето уча в най-доброто училище в областта - ЕГ, класна ми е г-жа Маринова (по история), любими учители са ми по биология (и химия) и по психология... Абе и г-жата по Математика е много добра, но не винаги ми харесва гледната и точка Smile Класната ми стая е най-добрата в училището, а сигурно и в областта... От днес имаме вече общо 4 дъски (черна, бяла, коркова и комбинирана:бяла/коркова) Smile
ШуШи
в отбора
в отбора
ШуШи

Брой мнения : 55
Registration date : 09.12.2007

Разкажете ни... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разкажете ни...   Разкажете ни... Icon_minitimeСря Яну 23, 2008 7:26 pm

Уча в 47-мо СОУ в Сф.Класният ни е по Български и Литература Wink
Най си бичкъм госпожите по математика,химия,биология.Любимите ми предмети са:биология,математика*ОМГ!не знам откога така Razz* химия..* е да,то като госпожите Razz* Класната ми стая е най-ужасната в училището,а и сигурно и в областта...
Нямаме кошче от скоро и си мятат боклуците в единия ъгъл Laughing Laughing Нямамe учителски стол единствени май...заедно с още 1-2 класа Razz
Да не казвам колко пръста прах има по пода и колко е задушно...авее нека повече не разправям за да не се ужасявате Laughing

ludvi:Леле! Горките! Suspect
Angie
a new guy
a new guy
Angie

Брой мнения : 24
Registration date : 09.05.2008

Разкажете ни... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разкажете ни...   Разкажете ни... Icon_minitimeСря Май 28, 2008 9:23 pm

Уча в 9-та ФЕГ,София.Доволна съм.Изкарах една година там и вече го чувствам като старото ми "родно " училище.
    Добре запазено е,в центъра на София.Аз не знам кой ми е любимия предмет,защото имам само френски тази година,но определено съм запалена по езика и математиката.И двете толкова си ги обичам <3<3
    Проблема е с госпожата ми по математика.Малко е откачена,само ни разправя,че сме говеда.Иначе класната ми,госпожата по френски,е прекрасен човек.Голям поклон пред нея и всичко,на което ни научи тази година.
    Ам,класната ми стая е..смръдлива.Голяма и просторна,с много прозорци,но обиквено със затворена врата и пълна с момчета,изпускащи газове.Иначе е красива-има картинки от Париж,а и много табла.Скоро и моето табло за Франция ще висне там Разкажете ни... 275225
Sponsored content

Разкажете ни... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разкажете ни...   Разкажете ни... Icon_minitime

Разкажете ни...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Училище - Мъчилище-
Идете на: