ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| |
liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Разкажете ни... Пон Дек 17, 2007 12:47 pm | |
| Аз уча в училище Христо Ботев в град Добрич. Моята класна е госпожата ми по Математика. Класната ни стая е нормална. Любимите ми учители са по География, Физика,Информатика и НЕ. Любимите ми предмети са География и Информатика. | |
|
Jesika в отбора
Брой мнения : 94 Registration date : 17.09.2007
| Заглавие: Re: Разкажете ни... Съб Яну 12, 2008 2:15 am | |
| Еми ще оставя Герито да говори за нашия изродски клас .. Но обще взето уча в най-доброто училище в областта - ЕГ, класна ми е г-жа Маринова (по история), любими учители са ми по биология (и химия) и по психология... Абе и г-жата по Математика е много добра, но не винаги ми харесва гледната и точка Класната ми стая е най-добрата в училището, а сигурно и в областта... От днес имаме вече общо 4 дъски (черна, бяла, коркова и комбинирана:бяла/коркова) | |
|
ШуШи в отбора
Брой мнения : 55 Age : 29 Registration date : 09.12.2007
| Заглавие: Re: Разкажете ни... Сря Яну 23, 2008 7:26 pm | |
| | |
|
Angie a new guy
Брой мнения : 24 Registration date : 09.05.2008
| Заглавие: Re: Разкажете ни... Сря Май 28, 2008 9:23 pm | |
| Уча в 9-та ФЕГ,София.Доволна съм.Изкарах една година там и вече го чувствам като старото ми "родно " училище. Добре запазено е,в центъра на София.Аз не знам кой ми е любимия предмет,защото имам само френски тази година,но определено съм запалена по езика и математиката.И двете толкова си ги обичам <3<3 Проблема е с госпожата ми по математика.Малко е откачена,само ни разправя,че сме говеда.Иначе класната ми,госпожата по френски,е прекрасен човек.Голям поклон пред нея и всичко,на което ни научи тази година. Ам,класната ми стая е..смръдлива.Голяма и просторна,с много прозорци,но обиквено със затворена врата и пълна с момчета,изпускащи газове.Иначе е красива-има картинки от Париж,а и много табла.Скоро и моето табло за Франция ще висне там | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Разкажете ни... | |
| |
|