deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Новини свързани с учебната година!

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076
Registration date : 06.07.2007

Новини свързани с учебната година! Empty
ПисанеЗаглавие: Новини свързани с учебната година!   Новини свързани с учебната година! Icon_minitimeСъб Дек 15, 2007 1:07 pm

Всички училища в страната провеждат редовен учебен процес, с изключение на две учебни заведения в София, които все още стачкуват. Това заяви пред Нова телевизия министърът на образованието и науката Даниел Вълчев.

Все още не е взето конкретно решение, но е абсолютно възможно да има съкращаване на ваканциите заради изгубеното учебно време, каза още Вълчев.
Образователният министър беше категоричен, че матури ще има. affraid
Върнете се в началото Go down
https://dejavu.canadian-forum.com
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

ПисанеЗаглавие: Re: Новини свързани с учебната година!   Новини свързани с учебната година! Icon_minitimeСъб Дек 15, 2007 1:10 pm

Родители искат намаляване на материала в 7 клас заради стачката

В писмо до министъра на науката и образованието Даниел Вълчев родители на седмокласници от пет варненски училища заявяват, че са "изключително обезпокоени за близкото бъдеще на децата ни които смятат да кандидатстват в гимназии и техникуми", съобщи радио Варна.

„Тази година във всяко училище децата явно ще учат по програма, определена от самите преподаватели. Считаме, че този вариант е крайно неразумен и поставя кандидатите в неравностойно положение." - се казва в писмото на родителите.

Те настояват учебният материал по математика, както и по български език и литература да се преструктурира на национално ниво, като дори част от него отпадне.
Родителите искат да се предложи конкретен план на преподавателите, които в съответствие с него да подготвят учениците.
pilotat
diamond
diamond
pilotat

Брой мнения : 194
Registration date : 12.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Новини свързани с учебната година!   Новини свързани с учебната година! Icon_minitimeВто Дек 18, 2007 3:16 pm

Говори се, че от 26 Януари, учителите ще започнат отново стачка.

Последната промяна е направена от на Пон Яну 28, 2008 9:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
http://www.chimi.hit.bg
Jesika
в отбора
в отбора
Jesika

Брой мнения : 94
Registration date : 17.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Новини свързани с учебната година!   Новини свързани с учебната година! Icon_minitimeСъб Яну 12, 2008 2:12 am

Абе да си говорят квото искат... Според мен преди края на срока това е просто невъзможно Smile А и майка ми е учителка и нищо такова не съм чула от нея Smile
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

ПисанеЗаглавие: Re: Новини свързани с учебната година!   Новини свързани с учебната година! Icon_minitimeЧет Юни 26, 2008 12:55 pm

Е тя свърши учебната година!!! Честито на всички!
Споделете: кой как завърши?
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Брой мнения : 197
Registration date : 15.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Новини свързани с учебната година!   Новини свързани с учебната година! Icon_minitimeЧет Юни 26, 2008 8:39 pm

Амии,аз завършвам понеделник...и не хващам повече от пет. EmbarassedПросто по някои предмети се изложих....така става когато ме обхване ужасния ми Мързел.
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Новини свързани с учебната година!   Новини свързани с учебната година! Icon_minitimeЧет Юни 26, 2008 8:49 pm

Ама как така в понеделник!? o.O
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Брой мнения : 197
Registration date : 15.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Новини свързани с учебната година!   Новини свързани с учебната година! Icon_minitimeЧет Юни 26, 2008 9:09 pm

Емии,в смисъл,че тогава ще раздават бележниците. Wink
Утре се пак ще отида на даскало,за да се видя пак с опротивелия ми клас,с"милите"госпожи,със лудите идиоти от 11 клас и т.н.
Ехх,спомени.Как се радвам че завършвам!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Новини свързани с учебната година!   Новини свързани с учебната година! Icon_minitime

Новини свързани с учебната година!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Училище - Мъчилище-
Идете на: