deja vu Teen forum |
|
| mo.rka | |
| | Автор | Съобщение |
---|
mo.rka diamond
Брой мнения : 154 Registration date : 28.01.2008
| Заглавие: mo.rka Пет Май 09, 2008 9:52 pm | |
| //Не разбрах дали и сами може да си пуснем темата,след като имаме 50 мнения.Надявам се,че може.//Казвам се Симона и съм на 13.Живея в град София (макар да не съм сигурна това хубаво ли е или не).Обичам да чета,пиша,рисувам,танцувам,пея (ама не мога ...не че ми пречи),да гледам филми,да излизам навън (всъщност рядко - само с добра компания,а ако може и да няма хора...само че е невъзможно...за жалост).И...ами,честно казано,това се сещам.Това е.P.S.Да живеят картофите и пингвините! crystal: Няма проблем за темичката! =] | |
| | | Angie a new guy
Брой мнения : 24 Registration date : 09.05.2008
| | | | mo.rka diamond
| Заглавие: Re: mo.rka Пон Май 12, 2008 6:44 pm | |
| 1.Назови едно нещо,което правиш от както се помниш и никога не ти е омръзнало. Писането.Пиша от съвсем малка (предимно глупави,детски,повърхностни стихове,но...).Литературата ми е любим предмет от малка(хъх).Винаги ме е увличал и ми е вървял,а пък вече се хвърлих и на проза.Надявам се да не спра някога,защото това ми носи истинско удоволствие и успокоение,до някаква степен.И така...а и рисуването може би.(бтв,лигавенето брои ли се!? XD) 2.Какво са за теб мечтите?Обичаш ли да мечтаеш? Мечтите са нещо много хубаво и до някаква степен лично (тука малко зависи от мечтите <333 ).Откъсват те от реалността или те амбицираш да постигнеш целите си (в моя случаи).Разбира се,мечтите са много и разнообразни и се изменят с възрастта.Ето,като малка си мечтаех да съм ученичка (да нося униформа и да уча в девическо училие.лол),вече не е така. Аз реалестка (поне така ми се струва) и не обичам да мечтая за неща,които според мен са недостижими.Ако пък станат ще съм двойно по-щастлива,ако не - по-малко разочарована.Имам малко странна логика ^^ 3.Вярваш ли в силата на чувствата и че те могат да те покорят? Вярвам в силата на каквито и да е чувства,били те омраза,любов,отмъщение и т.н.Попринцип много добре си контролирам емоциите (освен като съм сама <33),но не мога да кажа с точност.Кой знае?Предполагам,че човек изпитва всяко чувство в даден етап от живота си,въпросът е дали ще му се отдаде. 4.От колко години танцуваш народни танци? Хах,от първи клас.Обичам го тоя предмет <333.Щеше да е още по-забавно,ако имахме и готина госпожа,ама какво да се прави.Обичам всякакъв вид танци,честно казано,а в народните има много динамика и е адски забавно. х) 5.Коя е любимата ти емотикона? 6.А любимата песен на БТР? Ооо,ами "Спасение","Елмаз и стъкло" и "Цвете от луната".Даже баща ми познава Славчо (май така беше XD) от групата и ми е взимал автограф от него,ама не знам къде е сега^^ 7.Кой те запали по Стивън Кинг? Баща ми.Той не ми препоръча,ами направо ми купи "Мъртвата зона".Таки книга е просто...уникална.Много е добра.Не е брутална,като някои други негови книги.Не е хорър.Стилът на Стиви по начало е много лесен за възприемане и те увлича.Особено ако почнеш с нещо леко,като "Мъртвата зона".Примерно "То" се беше гадничка в много моменти,особено за неподготвените.Мене яко ме разтърси и ми стана една от най-любимите.Както и да е,отвеях се 7) 8.Това е.Просто обичам цифрите ^^ Хахаххаха Много глупости издрънках и не знам доколко точно отговорих на въпросите XD.Мерси иначе.Обичам да отговарям на въпроси^^ | |
| | | liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| | | | mo.rka diamond
| Заглавие: Re: mo.rka Вто Май 13, 2008 5:38 pm | |
| 1. Ще кандидатстваш ли някъде тази година?(нали си 7 клас?) Мдам. Най-много искам да ме приемат в Класическата.Обаче там е с други изпити.Единият по история е устен и направо си умирам от притеснение.А ако не стане там,да се надяваме,че поне във Френската ще успея. (: 2. Кой ти е любимия език? Обожавам френският език.Просто е уникален!А също и италиански,испански и руски.Много искам да науча поне един от тях,но засега не ми се отдала възможност.Може и да тръгна на курсове отделно.Зависи къде вляза (ако вляза XD).Английският също си ми харесва.Много е готин <333А между другото да спомена,че езика,който най-не херасвам е немския.Бля.Все едно лаеш срещу човека. 3. Какво никога не би направила? Оо,не знам,честно казано.Не съм мислила,пък и в момента не ми идва нищо на ум.То,човек понякога се учудва от собствените си възможности...или липсата на такива. XD 4. Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Не.Просто не може да е любов само от един поглед.По-скоро привличане.Любовтта е нещо много по-дълбоко,чисто и истинско.За да има истинска любов,според мен,трябва много добре да познаваш човека.За мен,хората,които твърдят,че са се влюбили от пръв поглед,просто не са наясно с чувствата си. =) 5. Кажи едно нещо, което ти харесва в ХП. Смъртожадните 6. Какво мислиш за аниметата? Ами как да кажа...Всичко рисувано,което гледам е на Дисти <333По едно време гледах Наруто със сестра ми,ама спрях,щото ни изчезна програмата XD | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: mo.rka | |
| |
| | | | mo.rka | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|