deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Моят профил - моята същност?

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Моят профил - моята същност? Empty
ПисанеЗаглавие: Моят профил - моята същност?   Моят профил - моята същност? Icon_minitimeСъб Май 17, 2008 3:50 pm

Е, кажете какво означава вашия профил - нещо много скъпо за вас, нещо, което ви е грабнало окото или е огледало на вашата същност!? Кажете защо точно сте си избрали този профил и когато си сменяте профила, може да споделяте тук какво значи новият ви профил... Моят профил - моята същност? 929320
Върнете се в началото Go down
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Брой мнения : 197
Registration date : 15.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Моят профил - моята същност?   Моят профил - моята същност? Icon_minitimeСъб Май 17, 2008 4:30 pm

Моето е простичко.Когато се регвах тук,наскоро бях гледала Ефектът на пеперудата2.
Това е филм,който ми навя много мисли за промените като цяло,и страшно ми хареса.
Та и профила ми е свързан с него.
Да добавя и че винаги съм обичала пеперудите...бях гледала един филм,където цяло ято мутирало пеперуди нападна едно момиче Smile.И след това пеперудите ми изглеждаха още по красиви и интересни,ама да не се увличам във мистерии.
No Life Queen
напредващ
напредващ
No Life Queen

Брой мнения : 29
Registration date : 11.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Моят профил - моята същност?   Моят профил - моята същност? Icon_minitimeСря Май 21, 2008 6:41 pm

Много е просто Smile Любим и скъп момент от любима манга.
Обичам си го и не бих го сменила още дъълго време.
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076
Registration date : 06.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Моят профил - моята същност?   Моят профил - моята същност? Icon_minitimeПет Май 23, 2008 10:41 pm

Ами моето е от един сериал, който много си харесвам...и там така наречената "Клюкарка" /Gossip girl/ винаги завършва и започва така...You know you love, X.O.X.O. Gossip Girl...
https://dejavu.canadian-forum.com
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Моят профил - моята същност?   Моят профил - моята същност? Icon_minitime

Моят профил - моята същност?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Да се опознаем по-добре-
Идете на: