| Последният филм? | |
|
+3ludvica crystal_sun_baby mo.rka 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
mo.rka diamond
Брой мнения : 154 Registration date : 28.01.2008
| Заглавие: Последният филм? Пет Май 23, 2008 6:49 pm | |
| Хора,ще прощавате,ако има такава тема,но не видях .И така,кой е последният филм,който гледахте?-Аз гледах "Капан за сънища" по Стивън Кинг.Абе не беше лошо филмчето,като се има предвид някой други филми (е,не може да се сравнява с "Зеленият път",примерно).Дудитс като че ли ми е любимият персонаж и може би Джонзи.Бобъра и Пит малко бързо си отидоха .Извънземните бяха готини.Обичам извънземни^^ (макар че въобще не съм привърженик на идеята,че ако ги има те са зелени същества с големи очи ,но това е друга тема.)Абе с две думи,става си за гледане (имаше два-три много гадни моменти,но се преживяват).SSDD Апропо,не съм чела книгата,ама не разбрах Капана какво общо имаше с цялата работа!? Явно не съ гледала внимателно. | |
|
| |
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: Re: Последният филм? Пет Май 23, 2008 7:28 pm | |
| 21 - Беше доста готин, свеж, забавен... Изкефих се на края, но малко ми стана кофти, че прецакаха Кевин Спейси, но все пак и той не беше невинен... | |
|
| |
ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| |
| |
ludvica I ღ sǿpнια
| Заглавие: Re: Последният филм? Нед Май 25, 2008 3:57 pm | |
| "The devil wears Prada" - много готино филмче и доста забавно!!! | |
|
| |
mo.rka diamond
| Заглавие: Re: Последният филм? Пон Май 26, 2008 8:26 pm | |
| Гледах "A walk to remember" ака 'Поредната бозава история'.Лол,явно на мен нещо не ми е наред...или на всички останали.Сещайте се кое е по-вероятно. Филмът е тооолкова тъп.Обичайното.Нищо ново под слънцето.Пфу.След репликата "Ако ти кажа,ще трябва да те убия" го спрях.Явно е много модерно напоследък да се изпозва.Хъх,клише.И в "Джон Тъкър трябва да умре",който също гледах наскоро,го имаше. Интересно стана,когато Тя му каза,че е болна - "Болна съм","Ще те заведа в къщи","Не,болна съм от левкимия" - ред сополи,ред сълзи,пискания,лиготии...Естествено тя оживя почти до края на филма (да го бях почнала от края,другото съм го виждала в още 150 филма).Влюбените се ожениха.След една година бедната женица се гътва.После пет минути го чаках оня да спре с глупостите.Надявах се да катастрофира,но,уви,не шофира пиян. Фенките сега ще ме линчуват. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последният филм? Пон Май 26, 2008 8:37 pm | |
| - mo.rka написа:
- Гледах "A walk to remember" ака 'Поредната бозава история'.Лол,явно на мен нещо не ми е наред...или на всички останали.Сещайте се кое е по-вероятно.
Филмът е тооолкова тъп.Обичайното.Нищо ново под слънцето.Пфу.След репликата "Ако ти кажа,ще трябва да те убия" го спрях.Явно е много модерно напоследък да се изпозва.Хъх,клише.И в "Джон Тъкър трябва да умре",който също гледах наскоро,го имаше. Интересно стана,когато Тя му каза,че е болна - "Болна съм","Ще те заведа в къщи","Не,болна съм от левкимия" - ред сополи,ред сълзи,пискания,лиготии...Естествено тя оживя почти до края на филма (да го бях почнала от края,другото съм го виждала в още 150 филма).Влюбените се ожениха.След една година бедната женица се гътва.После пет минути го чаках оня да спре с глупостите.Надявах се да катастрофира,но,уви,не шофира пиян. Фенките сега ще ме линчуват. ( *поклон* Съвсем съгласна... Е, и по тъпи съм гледала, но това спада към филмите, за които дори не искам да се сещам. Хайде да млъквам,че систъра ще ме убие... | |
|
| |
mo.rka diamond
| |
| |
| Заглавие: Re: Последният филм? Вто Май 27, 2008 8:57 pm | |
| Не съм го гледала... За какво става дума!? И за да не флудя в темата, последно гледах "The other boleyn girl" - доста... хм... колоритен филм... Хареса ми, държеше в напрежение, въпреки че всеки знае как свършва историята. Представя се историята от по различна гледна точка. И краят ми хареса! =] | |
|
| |
БеАтРиЧе diamond
Брой мнения : 197 Age : 32 Registration date : 15.05.2008
| Заглавие: Re: Последният филм? Вто Май 27, 2008 9:19 pm | |
| Специялен доклад. За мен е прекрасен.Изчистен,без лиготии,напрегнат,труден за разкопаване.. Оригинален сюжет,ии...и Спилбърг. | |
|
| |
mo.rka diamond
| Заглавие: Re: Последният филм? Вто Май 27, 2008 9:39 pm | |
| - crystal_sun_baby написа:
- Не съм го гледала... За какво става дума!?
О,това е от сериозните филми на Джим,а пък аз мисля,че се спрява доста добре с тях."Шоуто на Труман" ми е много любим.-Джим Кери играе Труман, човек, който има фалшив живот... Мястото, на което живее всъщносте е голямо студио със скрити камери и всичките му приятели и хора около него са актьори, играещи роли в най-популярното телевизионно предаване на света - "Шоуто на Труман". Труман си мисли, че е обикновен човек с обикновен живот и си няма никаква идея, че е експлоатиран. Но един ден...разбира всичко. Ще реагира ли? -За да не е флууд - най-накрая изгледах последният езипод от първи сезон на Family Guy Victory is mine! | |
|
| |
mo.rka diamond
| |
| |
| Заглавие: Re: Последният филм? Пон Юни 16, 2008 9:30 pm | |
| Ох, не знам за "Кери" - аз не можах да го дочакам.. Бях просто скапана. Гледах "Мизъри" обаче! =] Филма става като се има предвид преди колко години е правен. За жалост не съм чела книгата, но мисля да го направя - историята е доста готина... нестандартна... В началото малко ми беше скучен филмът, но след средата почнах да гледам с интерес. Не мисля, че е от най-добрите екранизации по Стивън, но... става за гледане. | |
|
| |
ЯнЧеТу_ в отбора
Брой мнения : 57 Age : 30 Registration date : 06.07.2008
| |
| |
БеАтРиЧе diamond
| Заглавие: Re: Последният филм? Пон Юли 07, 2008 12:56 pm | |
| И аз гледах Кери. Май по добре да не бях. Е тъй де,знам че нямаше да е Изкуплението Шоушенк,ама понякога искам да съм режисьор!!(да,не че ще се справя по добре) Вярно,филмът е стар...Но Томи се го представях по хубав и по различен...тука ми заприлича на някакво амурче. Странното е,че не мога да кажа с какво е лош филмът,протсо не угоди на представите ми.(капризи,а) А да,онова с ножовете пък не помня да е присъствало в книгата...мда..не че се учудвам. | |
|
| |
mo.rka diamond
| |
| |
БеАтРиЧе diamond
| Заглавие: Re: Последният филм? Сря Юли 09, 2008 7:30 pm | |
| Ахах,Томи ми напомни на едно пазказче на О.Хенри. Гледах "Пърл Харбър". За втори път де....Нищо ново не мога да кажа,филмът е леко трагичен,аз по принцип на военни филми не отказвам(Хемингуей),беше и красив въпреки че по принцип не обичам Афлек. А песента,баладата(наа Faith Hill)също е вдъхновяваща. | |
|
| |
mo.rka diamond
| Заглавие: Re: Последният филм? Сря Юли 09, 2008 8:33 pm | |
| "Fight club"Ох,обичам го!Влиза в челната десятка!Направо го обожавам!Актьорите са невероятни - Хелена Бонъм Картър,Брад Пит,Едуард Нортън...Уф,странен е малко.Краят е прекрасен.Последната сцена е може би една от най-красивите в историята на киното. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последният филм? Пон Юли 14, 2008 1:32 pm | |
| Ооо, Боен клуб.... Толкова го обичам тоя филм! Сега по темата, последно гледах "Явлението". Не е лош, но едва ли ще го помня след година-две... | |
|
| |
БеАтРиЧе diamond
| Заглавие: Re: Последният филм? Пон Юли 14, 2008 8:06 pm | |
| "Паник стая"-нищо лошо за филма и нищо хубаво. Би трябвало да е хубав. Но не ме грабна,това е.Аз искам нещо,което да ми въздейства повече. Самата идея е добра може би-паник стаята,най доброто убежище от крадци,никой не може да влезе там....а ти не можеш да излезеш. Така да го формулирам. Странното е,незнам защо,че сънувах че филмът е по сценарий на Бъртън и се втурнах да го гледам пак.(дано не съм го направила) | |
|
| |
mo.rka diamond
| |
| |
ludvica I ღ sǿpнια
| Заглавие: Re: Последният филм? Чет Юли 17, 2008 12:48 pm | |
| Sky high -този филм е страхотен...много забавен...ако не сте го гледали ви го препоръчвам! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последният филм? Чет Юли 17, 2008 1:15 pm | |
| Chaos Theory (Теория на хаоса) - Определено не е най-великият филм, който съм гледала, но е в пъти по-добър от модерните бози. Актьорите са добри, но може би бих променила сценария малко... Идеята на филма е да прослави силата на любовта (поредния, бих казала...). От една страна ми допадна странното и невероятно стечение на обстоятелствана, но малко ме подразни цялата тази сладникавост, която е придадена на филма. =/ | |
|
| |
mo.rka diamond
| Заглавие: Re: Последният филм? Пон Юли 28, 2008 3:41 pm | |
| "Wanted" Готин е. Много кръв,много куршуми,изменящи треакторията си на кой как му падне,много жигули XD,много Анджелина...ех.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последният филм? Сря Сеп 10, 2008 10:23 am | |
| Dark Knight - просто няма какво да кажа. Изключителен филм =] | |
|
| |
mo.rka diamond
| Заглавие: Re: Последният филм? Сря Сеп 10, 2008 7:40 pm | |
| | |