deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Последният филм?

Go down 
+3
ludvica
crystal_sun_baby
mo.rka
7 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Брой мнения : 154
Registration date : 28.01.2008

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeПет Май 23, 2008 6:49 pm

Хора,ще прощавате,ако има такава тема,но не видях Shocked .
И така,кой е последният филм,който гледахте?
-
Аз гледах "Капан за сънища" по Стивън Кинг.Абе не беше лошо филмчето,като се има предвид някой други филми (е,не може да се сравнява с "Зеленият път",примерно).Дудитс като че ли ми е любимият персонаж и може би Джонзи.Бобъра и Пит малко бързо си отидоха Shocked .
Извънземните бяха готини.Обичам извънземни^^ (макар че въобще не съм привърженик на идеята,че ако ги има те са зелени същества с големи очи Shocked ,но това е друга тема.)
Абе с две думи,става си за гледане (имаше два-три много гадни моменти,но се преживяват).
SSDD Very Happy
Апропо,не съм чела книгата,ама не разбрах Капана какво общо имаше с цялата работа!? Shocked Явно не съ гледала внимателно.
Върнете се в началото Go down
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeПет Май 23, 2008 7:28 pm

21 - Беше доста готин, свеж, забавен... Изкефих се на края, но малко ми стана кофти, че прецакаха Кевин Спейси, но все пак и той не беше невинен...
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076
Registration date : 06.07.2007

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeПет Май 23, 2008 10:36 pm

"Мулен руж"-Хубав филм...принципно не си падам много по драми,ама този беше интересен и много тъжен. Crying or Very sad
https://dejavu.canadian-forum.com
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeНед Май 25, 2008 3:57 pm

"The devil wears Prada" - много готино филмче и доста забавно!!!
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeПон Май 26, 2008 8:26 pm

Гледах "A walk to remember" ака 'Поредната бозава история'.Лол,явно на мен нещо не ми е наред...или на всички останали.Сещайте се кое е по-вероятно.
Филмът е тооолкова тъп.Обичайното.Нищо ново под слънцето.Пфу.След репликата "Ако ти кажа,ще трябва да те убия" го спрях.Явно е много модерно напоследък да се изпозва.Хъх,клише.И в "Джон Тъкър трябва да умре",който също гледах наскоро,го имаше.
Интересно стана,когато Тя му каза,че е болна - "Болна съм","Ще те заведа в къщи","Не,болна съм от левкимия" - ред сополи,ред сълзи,пискания,лиготии...Естествено тя оживя почти до края на филма (да го бях почнала от края,другото съм го виждала в още 150 филма).Влюбените се ожениха.След една година бедната женица се гътва.После пет минути го чаках оня да спре с глупостите.Надявах се да катастрофира,но,уви,не шофира пиян. Laughing
Фенките сега ще ме линчуват. Laughing
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeПон Май 26, 2008 8:37 pm

mo.rka написа:
Гледах "A walk to remember" ака 'Поредната бозава история'.Лол,явно на мен нещо не ми е наред...или на всички останали.Сещайте се кое е по-вероятно.
Филмът е тооолкова тъп.Обичайното.Нищо ново под слънцето.Пфу.След репликата "Ако ти кажа,ще трябва да те убия" го спрях.Явно е много модерно напоследък да се изпозва.Хъх,клише.И в "Джон Тъкър трябва да умре",който също гледах наскоро,го имаше.
Интересно стана,когато Тя му каза,че е болна - "Болна съм","Ще те заведа в къщи","Не,болна съм от левкимия" - ред сополи,ред сълзи,пискания,лиготии...Естествено тя оживя почти до края на филма (да го бях почнала от края,другото съм го виждала в още 150 филма).Влюбените се ожениха.След една година бедната женица се гътва.После пет минути го чаках оня да спре с глупостите.Надявах се да катастрофира,но,уви,не шофира пиян. Laughing
Фенките сега ще ме линчуват. Laughing
(

*поклон* Съвсем съгласна... Е, и по тъпи съм гледала, но това спада към филмите, за които дори не искам да се сещам. Хайде да млъквам,че систъра ще ме убие... Последният филм? 282371
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeВто Май 27, 2008 8:21 pm

Ааа,имам си съмишленик.Естествено,че има по-тъпи филми.С лопата да ги ринеш.
Обаче на мен явно от зодията ми идва любовта към спора и все съм наопаки Laughing
Как да е.Последно гледах "Шоуто на Труман".Страхотен филм.
Джимм Кееери love
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeВто Май 27, 2008 8:57 pm

Не съм го гледала... За какво става дума!?
И за да не флудя в темата, последно гледах "The other boleyn girl" - доста... хм... колоритен филм... Хареса ми, държеше в напрежение, въпреки че всеки знае как свършва историята. Представя се историята от по различна гледна точка. И краят ми хареса! =]
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Брой мнения : 197
Registration date : 15.05.2008

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeВто Май 27, 2008 9:19 pm

Специялен доклад.
За мен е прекрасен.Изчистен,без лиготии,напрегнат,труден за разкопаване..
Оригинален сюжет,ии...и Спилбърг.
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeВто Май 27, 2008 9:39 pm

crystal_sun_baby написа:
Не съм го гледала... За какво става дума!?

О,това е от сериозните филми на Джим,а пък аз мисля,че се спрява доста добре с тях."Шоуто на Труман" ми е много любим.
-
Джим Кери играе Труман, човек, който има фалшив живот... Мястото, на което живее всъщносте е голямо студио със скрити камери и всичките му приятели и хора около него са актьори, играещи роли в най-популярното телевизионно предаване на света - "Шоуто на Труман". Труман си мисли, че е обикновен човек с обикновен живот и си няма никаква идея, че е експлоатиран. Но един ден...разбира всичко. Ще реагира ли?
-
За да не е флууд - най-накрая изгледах последният езипод от първи сезон на Family Guy Laughing Victory is mine!
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeНед Юни 15, 2008 6:05 pm

Съжалявам за поредното мнение^^

"Кери".
Ядосах се,че изпуснах "Мизъри",който са давали преди това.Хванах само последните 10 мин. Crying or Very sad Искам пак да направят Кралска вечер!
Как да е...Филмът не ми хареса.Може би,защото беше доста недоизпипан,в сравнение с днешните филми,на които съм свикнала.Въобще...зле беше.Томи Рос не си го представях така;не го харесвам.Може би заради косата....Кери също не си я представях така.А Джон Траволта като Били пък съвсем Laughing Само Сю Снел радваше.
Стува ми се,че книгата не свършваше така.Тази част с кошмара на Сю я нямаше май...Може и да се бъркам.
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeПон Юни 16, 2008 9:30 pm

Ох, не знам за "Кери" - аз не можах да го дочакам.. Бях просто скапана. Гледах "Мизъри" обаче! =] Филма става като се има предвид преди колко години е правен. За жалост не съм чела книгата, но мисля да го направя - историята е доста готина... нестандартна... В началото малко ми беше скучен филмът, но след средата почнах да гледам с интерес. Не мисля, че е от най-добрите екранизации по Стивън, но... става за гледане.
ЯнЧеТу_
в отбора
в отбора
ЯнЧеТу_

Брой мнения : 57
Registration date : 06.07.2008

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeПон Юли 07, 2008 12:30 pm

Норбит. Абе интересно си беше филмчето. На моменти ми беше леко тъпичко, ама като за убиване на времето си е супер Wink
http://www.impulse.bg/user/LaDy_In_BlAcK_
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeПон Юли 07, 2008 12:56 pm

И аз гледах Кери. ShockedМай по добре да не бях.
Е тъй де,знам че нямаше да е Изкуплението Шоушенк,ама понякога искам да съм режисьор!!(да,не че ще се справя по добре)
Вярно,филмът е стар...Но Томи се го представях по хубав и по различен...тука ми заприлича на някакво амурче. Smile
Странното е,че не мога да кажа с какво е лош филмът,протсо не угоди на представите ми.(капризи,а)
А да,онова с ножовете пък не помня да е присъствало в книгата...мда..не че се учудвам.
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeСря Юли 09, 2008 3:54 pm

Косата на Томи просто ме разби. Последният филм? 334469 Последният филм? 334469
-
Гледах "Явлението".Ми не беше лош...
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeСря Юли 09, 2008 7:30 pm

Ахах,Томи ми напомни на едно пазказче на О.Хенри. Smile
Гледах "Пърл Харбър".
За втори път де....Нищо ново не мога да кажа,филмът е леко трагичен,аз по принцип на военни филми не отказвам(Хемингуей),беше и красив въпреки че по принцип не обичам Афлек.
А песента,баладата(наа Faith Hill)също е вдъхновяваща.
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeСря Юли 09, 2008 8:33 pm

"Fight club"Ох,обичам го!Влиза в челната десятка!Направо го обожавам!Актьорите са невероятни - Хелена Бонъм Картър,Брад Пит,Едуард Нортън...Уф,странен е малко.Краят е прекрасен.Последната сцена е може би една от най-красивите в историята на киното.
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeПон Юли 14, 2008 1:32 pm

Ооо, Боен клуб.... Толкова го обичам тоя филм!
Сега по темата, последно гледах "Явлението". Не е лош, но едва ли ще го помня след година-две...
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeПон Юли 14, 2008 8:06 pm

"Паник стая"-нищо лошо за филма и нищо хубаво.
Би трябвало да е хубав.
Но не ме грабна,това е.Аз искам нещо,което да ми въздейства повече.
Самата идея е добра може би-паник стаята,най доброто убежище от крадци,никой не може да влезе там....а ти не можеш да излезеш.
Така да го формулирам.
Странното е,незнам защо,че сънувах че филмът е по сценарий на Бъртън Shockedи се втурнах да го гледам пак.(дано не съм го направила)
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeВто Юли 15, 2008 10:49 am

"Forrest Gump"."Memento"."The Prestige"
Страхотен.Страхотен.Страхотен.
Том Ханкс.Гай Пиърс.Крисчън Бейл.

Това,като че ли ме изчерпва. Smile
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeЧет Юли 17, 2008 12:48 pm

Sky high -този филм е страхотен...много забавен...ако не сте го гледали ви го препоръчвам!
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeЧет Юли 17, 2008 1:15 pm

Chaos Theory (Теория на хаоса) - Определено не е най-великият филм, който съм гледала, но е в пъти по-добър от модерните бози. Актьорите са добри, но може би бих променила сценария малко... Идеята на филма е да прослави силата на любовта (поредния, бих казала...). От една страна ми допадна странното и невероятно стечение на обстоятелствана, но малко ме подразни цялата тази сладникавост, която е придадена на филма. =/
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeПон Юли 28, 2008 3:41 pm

"Wanted"
Готин е.
Много кръв,много куршуми,изменящи треакторията си на кой как му падне,много жигули XD,много Анджелина...ех..
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeСря Сеп 10, 2008 10:23 am

Dark Knight - просто няма какво да кажа. Изключителен филм =]
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitimeСря Сеп 10, 2008 7:40 pm

Всичко на Нолан е велико!"The dark knight" беше страхотен. Smile
-
"Широко затворени очи"
Уоу,уоу,УОУ Shocked Shocked .Първото нещо на Стенли Кубрик,което гледам...трябва да си намеря още. Smile
Sponsored content

Последният филм? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последният филм?   Последният филм? Icon_minitime

Последният филм?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Кино-