deja vu Teen forum |
|
| Препоръчайте филм. | |
|
+9ШуШи ludvica tina_111292 pilotat PrettyGirl^ Brooke_Davis fleur_delacour liliyo crystal_sun_baby 13 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| | | | БеАтРиЧе diamond
Брой мнения : 197 Age : 32 Registration date : 15.05.2008
| Заглавие: Re: Препоръчайте филм. Чет Юли 03, 2008 6:04 pm | |
| Аааааа,Кинг*съвсем прегракнало* Май съм изпуснала да препоръчам нещо важно. Като говорим за Кинг,препоръчвам Зеленият път. Значи,преди да кажа за филма,да кажа за книгата..макар че може би я знаете. "Зеленият път"е на С.Кинг,това е една прекрасна книга,от първия ред до последния,-Книг знае как да грабва и да завладява-и аз я обожавам. Защото е страшно истинска и трогателна,има и много болка,и същевременно красота. Филмът-всичко се върти около престъпленията.И съответните рейкции,но това после... Жестокото убийство на близначките Детерик,след това-един логичен заподозрян,на име Джони Кофи,непонятнана му дарба,и болката на електрическия стол... Пътят до този стол е кръстен именно Зеленият път. Няма повече да разказвам защо книгата и филмът са прекрасни-книгата повече-просто ще кажа да ги гледате,ако херасвате Кинг и хубавите филми
Това е,препоръчвам го. | |
| | | crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
| Заглавие: Re: Препоръчайте филм. Чет Юли 03, 2008 9:13 pm | |
| За Зеления път няма какво да кажа... Прекрасна книга! Прекрасен филм! Обичам Кинг! =] Та... Гледах Сайлънт Хил. Хареса ми филма... особено края. =] Ще препоръчам... Хммм... Ами сещам се за Road Trip: Много яка комедия!!! Както и Eurotrip! Много са свежи, смешни... Супер разтоварващи! Ако не сте ги гледали (в което се съмнявам), препоръчвам горещо! =] | |
| | | ЯнЧеТу_ в отбора
Брой мнения : 57 Age : 30 Registration date : 06.07.2008
| Заглавие: Re: Препоръчайте филм. Пон Юли 07, 2008 12:25 pm | |
| | |
| | | ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Препоръчайте филм. Чет Юли 17, 2008 1:22 pm | |
| Sky high- Школа за герои
Ето и малко инфо: Един от последните филми за супергерои, Sky High използва познати теми и сюжети, които режисьора Майк Мичъл обаче ловко плита в увлекателно забавление, което ще остави всички зрители, падащи си по фантастични приключения, примесени с тийнейджърски шеги, доволни.
Командира (Кърт Ръсел) и съпругата му Джетстрийм (Кели Престън) са най-прочутото семейство супергерои, той е много силен, а тя лети. Двамата с гордост и нетърпение записват сина си Уил (Майкъл Анджарано) в училището Sky High, където се отглежда следващото поколение на спасители на деня. Бедата е, че Уил не демонстрира никакви способности и само се излага, като на всичко отгоре си печели и враг в лицето на мрачен, бълващ пламъци ученик, който го презира. И понеже е и в подходящата възраст, Уил успява да хлътне по хубавицата на школото, докато пък по самия него въздиша скромно, но честно момиче.
Е, в крайна сметка злополучния младеж открива таланта си – но това, което не знае е, че стар смъртен враг дебне да отмъсти на семейството му...
Непретенциозен, но изключително забавен, този филм взима на подбив супергероите, но едновременно с това ще допадне и на всеки, който им е фен. С много хумор, екшън и нелоши ефекти, Sky High е отлично забавление за феновете на такъв тип филми. | |
| | | mo.rka diamond
Брой мнения : 154 Registration date : 28.01.2008
| Заглавие: Re: Препоръчайте филм. Нед Юли 27, 2008 9:45 pm | |
| Аз определено препоръчвам "Престиж" и "Илюзионистът".Kа мен и двата страшно ми харесаха. Така...От едната страна - Крисчън Бейл и Скарлет Йохансон (+Хю Джакман и Кристофър Нолан като режисьор,което говори много за филма),от другата - Едуард Нортън и Джесика Бийл. Невероятни са просто. -
## Режисьор : Кристофър Нолан ## В ролите : Дейвид Бауи, Ребека Хол, Пайпър Перабо, Скарлет Йохансон, Майкъл Кейн, Крисчън Бейл, Хю Джакман, Анди Съркис ## IMDB : Линк към IMDB ## Държава : САЩ, Великобритания ## Година : 2006 ## Времетраене : 128 минути ## Резюме : В тази заплетена, изпълнена с обрати и загатки история, двама магьосника от Викторианската епоха разпалват една надпревара, която прераства в една битка на надхитряване и неутолима жажда за разкриване на чуждите тайни
Докато тези двама забележителни мъже са разкъсани между дързост и желание, шоубизнеса и науката, амбицията и приятелството, резултатите от създалите се конфликти, се оказват опасни, измамни и дори смъртоносно. -
## Режисьор : Нийл Бъргър ## В ролите : Едуард Нортън,Пол Джамати,Джесика Бейл ## IMDB : Линк към IMDB ## Държава : САЩ / Чехия ## Година : 2006 ## Времетраене : 110 минути ## Резюме : Айзенхайм е магьосник, който забавлява и удивлява публиката на Виена в началото на 20-ти век, като привлича вниманието и на принц Леополд.Когато избраницата на принца, Софи вон Тешен, помага на магьосника на сцената, двамата разпознават един в друг своята детска любов – и заспалите чувства отново пламват.И докато тайната връзка продължава, Леополд възлага на главен инспектор Ул задачата да изобличи Айзенхайм. А Айзенхайм подготвя най-голямото си вълшебство изобщо. - Какви мнения имате за "Реквием за една мечта"? Защото се чудя дали да го гледам... | |
| | | БеАтРиЧе diamond
Брой мнения : 197 Age : 32 Registration date : 15.05.2008
| Заглавие: Re: Препоръчайте филм. Пон Юли 28, 2008 8:30 am | |
| Кхм,не мога да се сетя дали съм го гледала... Иначе мога да препоръчам"Дванайсет маймуни". Въпреки-подчертавам-че участва Брад Пит,като за първи път ролята му на хахо-злодей ми хареса. Филмът има интересна концепция...първо нищо не разбирах-виденията,картините,но загадките се изясняват във края(тъжно все пак) Няма да разказвам за какво става въпрос,защото ще се оплета,че и ще взема да ви изспойля...^^^ Просто го препоръчвам. | |
| | | crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
| Заглавие: Re: Препоръчайте филм. Пон Юли 28, 2008 9:40 am | |
| - mo.rka написа:
Какви мнения имате за "Реквием за една мечта"? Защото се чудя дали да го гледам... Не се чуди - филмът е много готин. На мен лично супер много ми хареса.
И трите филма, които препоръчвате изглеждат много интересни. Ще си отделя от времето да ги изгледам, 10х много. =]
Аз препаръчвам Oliver Twist / Оливър Туист (2005). Много добра драма =] Ето и малко инфо:
режисьор: Роман Полански в ролите: Бен Кингсли, Барни Кларк, Марк Стронг, Джеръми Суит, Франсис Сука, Джейк Куран
19 век. Лондон. Изоставен на много малка възраст Оливър Туист е принуден да живее в приют, ръководен от ужасния мистър Бимбъл, който мами момчетата даже и с дажбите им от храна. Отчаян, но въпреки това решен да действа Оливър избягва по улиците на Лондон. Останал сам и без пари, той е подмамен в света на престъпления от зловещия Файгън – ръководител от банда на дребни джебчии. Спасяването на Оливър от Мистър Броунлоу е само началото на серията от приключения, даващи му надежда за по-добър живот.
| |
| | | tina_111292 forum pearl
Брой мнения : 294 Age : 31 Registration date : 11.12.2007
| Заглавие: Re: Препоръчайте филм. Нед Окт 05, 2008 8:53 pm | |
| mo.rka написа: Какви мнения имате за "Реквием за една мечта"? Защото се чудя дали да го гледам... Rolling Eyes Eмм да Аз съм го гледала отдавна и не съжелявам.. действието се развива бавно и може да ти доскучае по някое време но си заслужава.. края е много добър.. тъжен, но истински.. най-важното е че има страхотно послание.. гледай го Аrizona dream Този филм трябва да бъде усетен, а усетиш ли го ще откриеш какво е отвъд реалността.. мястото където живеят мечтите.. където се крие истината за сaмия теб.. ("Ако искаш да погледнеш в душата на някого първо помоли за разрешение да погледнеш в мечтите му" Arizona dream ) .. А сега си представете че в момента имате очи само от едната страна на главата звучи малко странно нали? ...с гледането на филма очите ви тепърва ще започнат да се преместват от другата страна.. Защо е така?.. може би това е признак на съзряване... сигурно сега се питате какво е да имаш очи саамо от едната страна на главата? .. може би удобно.. мммммм не.. по-скоро необичайно...а губиш ли нещо? ооо да .. другата си страна .. но когато губим нещо всъщност печелим друго | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Препоръчайте филм. | |
| |
| | | | Препоръчайте филм. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |