deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Критики и поздравления

Go down 
+6
Jesika
crystal_sun_baby
liliyo
Princeton^girl^818
pilotat
ludvica
10 posters
АвторСъобщение
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076
Registration date : 06.07.2007

Критики и поздравления Empty
ПисанеЗаглавие: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeВто Юли 10, 2007 9:25 pm

Кажете мнението си за форума тук Критики и поздравления 233569
Върнете се в началото Go down
https://dejavu.canadian-forum.com
pilotat
diamond
diamond
pilotat

Брой мнения : 194
Registration date : 12.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2007 9:16 pm

Форумчето е супер, но го разпространете малко, нямате много потребители.

Последната промяна е направена от на Пон Яну 28, 2008 9:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
http://www.chimi.hit.bg
Princeton^girl^818
diamond
diamond
Princeton^girl^818

Брой мнения : 155
Registration date : 11.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 7:11 pm

Поздравления за форума,мн е добър;]
http://www.beatofmyheart.forumup.com
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2007 10:31 am

Благодаря. Наистина се постарахме да стане хубав.
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2007 6:38 pm

Дам, потрудихме се! Wink
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeВто Сеп 18, 2007 9:32 pm

Това мнение е от името на Jesika, но тъй като аз по погрешка го изтрих, сега го поствам от мое име! Много съжелявам за грешката! Това с бялото съм аз!

Еми издразни ме това, че пускате теми само за известни личности от чужбина. Бъдете малко поне патриоти.. Знаете ли колко страхотни естрадни изпълнители имаме... А и да не би известни личности за вас да са само актьорите и певците... Стегнете се бе хора!!! Какво ще кажете за най-големите ни посланници извън граница - спортистите ... Нима те не са важни... Ами защо забравяте българските актьори и изпълнители!!!! Стегнете се бе, хора!!! Всичко, което те са направили, е за НАС... За бъдещето на България -- Ако взимате пример само от чуждестранните известни личности скоро културата в България ще е още по-зле ... Моля ви!!! Помислите за България!!!! А и защо само за комерсиални известни личности сте пускали теми...
А и въпроса ми беше: Кои според вас са Verry Important Person (VIP)? Нима са тези лигави чуждестранни изпълнители или актьорите... Ниме те са важни за вас толкова колкото националната ни гордост?!?! Направо ми се дорева като четох този форум за известните личности!!! No

Така... Първо не е казано, че никой не може да пуска теми. Първоначално са пуснати 20 теми от админите. Но могат да пускат и потребителите. Второ за мен лично ВИП са тези, чиито имена знае цял свят, хора, които са известни до такава степен, че всеки знае името им. В България наистина има такива хора, но за мен лично не са любимци, затова, който ги харесва или ги смята за до такава степен известни може да пусне тема, например: "Българските ВИП". Нямам нищо против, само да не се препълва секцията! Пък и на всичкото отгоре това мнение трябва да е в темата: "Мнението ви за форума" или "Критики и похвали", затова местя! И не на последно място, ще кажа, че трябва да пишеш правилно!
Jesika
в отбора
в отбора
Jesika

Брой мнения : 94
Registration date : 17.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeПет Сеп 21, 2007 11:13 am

Хехе.. ОК... Преведи си от англ. на бълг. какво означава (Verry Important Person) ...Май беше много важни хора... А по принцип важни хора не са само хората, за които говори целия свят, а които правят нещо за да променят историята Smile Хората - ВИП правят историята, а не се говори само за тях!!! ... А и повечето хора ВИП са политици и пр, така че не казвам, че трябва за тях да се пускат теми, но все пак това е български форум, така че няма да е зле да пише нещо и за БГ Smile А съм сигурна, че всеки от вас има поне по един любимец от бг кино, театър и музика Smile.

Точките..
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeПет Сеп 21, 2007 11:21 am

Първо ти трябва явно да прочетеш какво съм написала аз: "за мен лично ВИП са.."!
Всеки го разбира различно. Пък и това, че форумът е български, не означава, че трябва да има теми за българи. Естествено, не е забранено - на когото са любимци, няма проблем да пусне тема. Пък и доколкото знам историята НЕ е "написана" от актьори, музиканти и прочие, били те българи или не!

п.п. Ще пусна тема "Българските ВИП" в "Известни личности", а ти я напълни с инфо! Съгласна ли си!?
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeПет Сеп 21, 2007 6:37 pm

Моля ви само да не флудите!
Jesika
в отбора
в отбора
Jesika

Брой мнения : 94
Registration date : 17.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeПет Сеп 21, 2007 7:34 pm

Еми... уффф... добре.. Спираме... Съгласявам се... Абе не трабваше да ми махаш темата (критиката ми може и да е за тук, но въпроса ми какво означава според вас ВИП и кои според вас са такива трябваше да остане, но не ми се занимава повече с този въпрос) И ако не си забелязала в учебниците по история не пише само за войни, политици и пр, а и за напредък в културата на един народ Smile
(= Smile =)
a new guy
a new guy
(= Smile =)

Брой мнения : 18
Registration date : 15.11.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeЧет Ное 15, 2007 2:34 pm

Форума ми се вижда интересен.Поздравления Критики и поздравления 929320
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Брой мнения : 154
Registration date : 28.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeПон Яну 28, 2008 11:22 am

Само да кажа...ъм,това с правописните грешки ми се вижда малко...Вярно,че е хубаво да се пише правилно,обаче се случва в бързината да направиш грешка.
И ако изпусна няколко пъти запетая,ако разменя мястото на някоя буква в бързината ще имам наказание,така ли се получава? Rolling Eyes
Това е форум за забавление,малко свобода (не казвам да спре грамотното писане или кирилицата) няма да навреди.Така ми се струва,де.Вие си решавате. Wink
О,и не ме разбирайте погрешно - форумчето е супер!Страшно е! Smile
Само да питам...щото аз малко съм влюбена в разни книжки...и ако ми се прииска да пусна тема,къде да го направя?
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeПон Яну 28, 2008 8:57 pm

Има тема за книги,която се намира в "Хобита и интереси" Wink А колкото до мнението ти за грешките-няма проблем! Всеки е свободен да мисли каквото си иска! Ако някъде си изпуснала без да искаш,нп. Само кажи Wink
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Брой мнения : 154
Registration date : 28.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeВто Яну 29, 2008 9:35 am

Ооо,добре.
Мерси XD
No Life Queen
напредващ
напредващ
No Life Queen

Брой мнения : 29
Registration date : 11.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeПет Май 23, 2008 5:31 am

И на мен това с грешките ми се струва леееко пресилено Smile Може би е защото прекалено си обичам аватара, но на мен лично често ми се случва да правя грешки без изобщо да ги забелязвам^^Съгласна съм с човека, писал отгоре, че трябва малко свобода на действие. Smile Басирам се, че с това правило повечето от форума ще се чувстват все едно са в даскало^^
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Брой мнения : 197
Registration date : 15.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeПет Май 23, 2008 11:09 am

Донякъде това е вярно...става въпрос,че в някои форуми съм виждала хора,пищещи думата"ВиЖ"със"Ш"...
Е,тука няма такива фрапантни случаи.
Няколко изпуснати запетайки едва ли се проблем...
Проблем е,ако другите хора имат проблеми с разчитането на мнението ти.
А,форума е страхотен!Поздравления.
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitimeПет Май 23, 2008 4:59 pm

Благодаря много! =]
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Критики и поздравления   Критики и поздравления Icon_minitime

Критики и поздравления
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: За форума :: След регистрация-
Идете на: