deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Филми на ужасите

Go down 
+3
ludvica
PrettyGirl^
crystal_sun_baby
7 posters
АвторСъобщение
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Филми на ужасите Empty
ПисанеЗаглавие: Филми на ужасите   Филми на ужасите Icon_minitimeЧет Юли 12, 2007 10:24 am

Е, какво мислите за тях!? Допада ли ви подобен жанр!? Има ли някои смислени напоследък или не! Кажете мнението си!?
Върнете се в началото Go down
PrettyGirl^
©äñDγ lädγ
©äñDγ lädγ
PrettyGirl^

Брой мнения : 400
Registration date : 11.09.2007

Филми на ужасите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми на ужасите   Филми на ужасите Icon_minitimeВто Сеп 11, 2007 2:32 pm

И аз незнам защо, но много се кефя на страшни филми. Дори единия от най-любимите ми сериали минавa към този жанр.
Много ми харесват House Of Wax , The Hitcher , Final Destination 1,2 и 3, Hide And Seek, Stay Alive и др.

Последната промяна е направена от на Сря Сеп 12, 2007 7:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076
Registration date : 06.07.2007

Филми на ужасите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми на ужасите   Филми на ужасите Icon_minitimeВто Сеп 11, 2007 8:40 pm

На мен този жанр не ми харесва,макар че се замислям дали да не гледам тези на София!!! Neutral
https://dejavu.canadian-forum.com
~Miss Kristen~
forum pearl
forum pearl
~Miss Kristen~

Брой мнения : 227

Филми на ужасите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми на ужасите   Филми на ужасите Icon_minitimeСря Сеп 12, 2007 6:56 pm

Ами аз обичам да гледам такива филми ,но никога сама или с приятелки или с братовчед ми.последно гледах: вещи в занаята ,the creature и кървавата мери(ако не сте я гледали трябва).

Това беличкото е от мен. Моля, всички да се опитват да слагат точките и да започват изреченията с главни букви Exclamation
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

Филми на ужасите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми на ужасите   Филми на ужасите Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2007 7:29 pm

Този жанр не ми допада. Гледала съм само еин такъв филм - "Знам какво направи миналото лято" - беше доста страшен, но пък играе Джениифър Лав Хюит.
pilotat
diamond
diamond
pilotat

Брой мнения : 194
Registration date : 12.09.2007

Филми на ужасите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми на ужасите   Филми на ужасите Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2007 9:07 pm

Лично на мен не ми харесват.

Това с бялото съм аз! Моля те, спазвай правописа и не пренебрегвай точките. И те са важни Exclamation
http://www.chimi.hit.bg
InLoFe^^
super star
super star
InLoFe^^

Брой мнения : 116

Филми на ужасите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми на ужасите   Филми на ужасите Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 11:00 am

Кефат ме подобни филмчета^^Не че са ми любимия жанр,но ми харесват доста =) Любимите са ми-The Hitcher,Stay Alive,House Of Wax и др.
Sponsored content

Филми на ужасите Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Филми на ужасите   Филми на ужасите Icon_minitime

Филми на ужасите
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Кино-