deja vu Teen forum |
|
| Любими филмови сцени... | |
|
+3liliyo fleur_delacour crystal_sun_baby 7 posters | Автор | Съобщение |
---|
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| | | | fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| | | | liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Любими филмови сцени... Нед Сеп 23, 2007 11:08 pm | |
| | |
| | | fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Re: Любими филмови сцени... Сря Дек 05, 2007 7:28 pm | |
| Много ме кефи онази сцена от ХП 4, където в края на 3-то изпитание Сед казва на Хари за купата:" - Take it. You saved me, take it!". А какво да кажа за: "I really like you, Harry...". Върхът! | |
| | | mo.rka diamond
Брой мнения : 154 Registration date : 28.01.2008
| Заглавие: Re: Любими филмови сцени... Вто Яну 29, 2008 10:17 am | |
| Ем,аз съм си поплаквала на доста.Обожавам да гледам силни,разтърсващи филми.Ако не за друго,поне знам,че не съм си изгубила времето. Та,плакала съм на "Армагедон","Титаник","Белият олеандър","Мулен Руж","Истина ли е?" (не съм сигурна дали така се зовеше XD),"Бърз или мъртъв","Кървав диамант" и,ох,май са това. Любими моменти...хм,в "Армагедон",накрая,когато Хари говореше с дъщеря си.Беше супер тъжно. В "Суини Тод" - там моменти колкото щеш,но най-много ме изкефи края.Джони целият кръв,танцува с Хелена,около тях трупове.Макар че като я бутна в пещта магията се развали XD "Интервю с вампир" - Когато Клодия преряза гърлото на Лестат.Адски много се изкефих на тая сцена.И после при шоуто (шоу ли беше!?) на Арманд.След като той..ъъ,ухапа онова момиче и го подаде на другите вампири (!?) и те и се нахвърлиха.Не знам дали е точно така,но момента е разбиващ XD И май е това...Любима фраза..Сега се сещам само за една от "Интервю с вампир" - "Аз ти отнех живота.Той ти даде нов." | |
| | | mo.rka diamond
| Заглавие: Re: Любими филмови сцени... Пет Май 16, 2008 5:02 pm | |
| Съжалявам,че пак аз... Значи,повечето сцени в "Числото 23" са убийствено яки. Май най-много се кефех на частта с русокосата самоубийца.Не и помня името,обаче...Ммм.Оттам нататък сцените са просто разбиващи.
| |
| | | БеАтРиЧе diamond
Брой мнения : 197 Age : 32 Registration date : 15.05.2008
| Заглавие: Re: Любими филмови сцени... Пет Май 16, 2008 6:40 pm | |
| Значи,аз ще дам на"Сблъсъци"началото,защото е много красиво. "Важно е докосването.В големите градове хората те докосват,бутат се в теб.В Ел Ей никой не докосва никого.Докосването ни липсва толкова много,че се блъскаме един в друг,само за да усетим нещо..."
"What do you want from life? -To be free. Simply. -No....."-имало едно време в Мексико,просто ми харесват тези думи.......
"И аз видях чудесата на света.Но човешката жестокост учудва колкото Перу.Но няма друго място като Лондон!"-просто част от песните в любимия ми Суини Тод. | |
| | | Angie a new guy
Брой мнения : 24 Registration date : 09.05.2008
| Заглавие: Re: Любими филмови сцени... Пет Май 16, 2008 10:23 pm | |
| Аз съм си поплакала на доста филми.И си го признавам с ръка на сърцето,че съм ревла.Значи,най-много плаках нa Незабравимата ( A walk to remember),защото просто все още не мога да осъзная колко чиста и неприкосновена беше любовта между двамата герои и колко гадно им я отне левкимията.Всеки път като го гледам този филм,плача накрая.И не плача 10-20 мин,а поне един час.Наистина ме е завладя напълно После-"Титаник".Не знам дали има човек,който да не е плакал на Титаник.Просто,сълзите сами почнаха да се стичат от очите ми. И на "Армагедон" също.Както каза Мони,разговорът баща-дъщеря ме трогна толкова много. Та,и на Междузвездни войни съм плакала,да не си помислите нещо.На момента,когато Падме умираше,а Анакин гореше и ставаше на машина.Въпреки че знаех,че това ще се случи,не го очаквах толкова истинско.Не знам,просто ми дойде отвътре да се разплача. И на Карибски пирати плаках накрая.Направо в киното захлипах,беше някак ужасно объркващо.Аз обичах Уил и Елизабет и ми харесваше да си мисля,че ще живеят вечно и щастливо заедно,ще си народят един куп дечица и Джак ще си върне перлата.А вместо това,заколиха Уил!Да бяха убили Елизабет..Както и да е.Та и там плаках с крокодилски сълзи. Любимите ми филми са мноого,да не говорим за любимите ми сцени.Винаги като чуя думите любима сцена от филм и се сещам за A walk to remember,когато Ландън и Джейми гледат звездите и си казват,че се обичат.Оо.. ;(..От Карибски пирати особено обичам момента,когато Уил и Елизабет се разделят.Толкова е сърцераздирателен.И да не забравя-Междузведни войни-смъртта на Анакин (Дарт Вейдър) в 6-тата част.Невероятен момент,наситен с толкова много емоции. И сега се сещам за това.Ако се сетя още,ще едитвам ^^
| |
| | | БеАтРиЧе diamond
| Заглавие: Re: Любими филмови сцени... Нед Май 18, 2008 9:34 am | |
| Ох, леле, има една - и не само една - красива сцена в "Децата на суинга". Когато Робърт-Шон-Ленард, вече разбрал, че приятелят му е завербуван, отива, напук на всичко, да танцува суинг... И после, когато приятелят му се опитва да го убие... И накрая, когато го отвеждат, а братчето му крещи след него"Хайл Суинг!" Беше ми тъжно. И беше красиво. | |
| | | mo.rka diamond
| Заглавие: Re: Любими филмови сцени... Нед Май 18, 2008 10:09 pm | |
| Оу,да.И всички останали сцени със суинг. А имаше една,на която много ме напуши смях.Там,където Крисчън Бейл размахва чадъра и вика "Аз съм каубой,а ти си мухльо." | |
| | | БеАтРиЧе diamond
| Заглавие: Re: Любими филмови сцени... Пон Май 19, 2008 1:17 pm | |
| Мда.Тъжен филм,да ти кажа....когато го гледах отново,и бях унила защото знаех какво ще стане. Гадно е най добрия ти приятел да те предаде така.... Та.Във"Ефектът на пеперудата"също има много сцени,които ми харесват. В първата част-всички моменти когато Джейсън се връщаше чрез дневника,когато беше в клас и си проби ръката,когато беше в училището и казваше гръцката азбука....когато беше в лудницата и тичкаше....и когато изгориха кучето. А във втората част-тя май не беше толкова добра,но красиво звучеше когато колата полетя и той каза"Бих направил всичко за вас....Знаете го,нали?" Аххм,за всички фенове на Джони,наксоро пак гледах"От ада"-моменти колкото щеш. Когато пушеше,и после се събуждаше,целувката с Хедър,когато я видя мъртва-а това не беше тя,когато се опитаха да го събудят,а не успяха....и му сложиха монетите...ух,колко гадно. А,и "Отвъд граници"-пак тъжен филм..ама такива ги харесвам. Почва като една съвсем обикновено история-тя е млада,хубава,богата и се весели на едно парти с богатия си приятел. Но-всичко се преобръща...Тоест,любимите ми моменти са,когато Ник доведе негърчето,когато Сара прибра умиращото дете,когато свиреше на пиано,когато се върна без парфюм и каза,че ще тръгне сама да го търси....и накрая,със мината...да,това е. | |
| | | No Life Queen напредващ
Брой мнения : 29 Registration date : 11.09.2007
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Любими филмови сцени... | |
| |
| | | | Любими филмови сцени... | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите