| Реклами | |
|
+5liliyo fleur_delacour InLoFe^^ ~Miss Kristen~ crystal_sun_baby 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: Реклами Чет Юли 12, 2007 11:02 am | |
| Споделете с нас мнението си относно рекламите! Според вес безсмислени ли са или интересни. Гледате ли ги или превключвате канала!? | |
|
| |
~Miss Kristen~ forum pearl
Брой мнения : 227 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Реклами Сря Сеп 12, 2007 7:02 pm | |
| Съмнявам се някой да ги обича | |
|
| |
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: Re: Реклами Сря Сеп 12, 2007 7:27 pm | |
| - ani написа:
- съмнявам се някой да ги обича
Недей се съмнява! Сестра ми даже учи някои от тях наизуст и после се разкарва след мен по цял ден, повтаря ги и ме вбесява... Голям чешит! Та, моето мнение за рекламите е, че те са съвсем глупави, безсмислени и тъпи! Разбирам, че са много важна част от, който и да било, бизнес, но поне да влагаха малко повече труд, за да направят някоя свястна реклама... Единствената, която ме радва щом я видя е на Coca Cola. На Кока Кола всички реклами са страхотни, но ми стигат да ги гледам и веднъж!
Последната промяна е направена от на Сря Сеп 12, 2007 7:49 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
~Miss Kristen~ forum pearl
Брой мнения : 227 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Реклами Сря Сеп 12, 2007 7:30 pm | |
| То и аз знам някои на изуст, ама това не значи, че ги харесвам.
Моля! Почитайте точките, главните букви и запетайките! | |
|
| |
InLoFe^^ super star
Брой мнения : 116 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Реклами Пет Сеп 14, 2007 11:05 am | |
| | |
|
| |
fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Re: Реклами Нед Сеп 16, 2007 12:07 am | |
| - crystal_sun_baby написа:
- ani написа:
- съмнявам се някой да ги обича
Недей се съмнява! Сестра ми даже учи някои от тях наизуст и после се разкарва след мен по цял ден, повтаря ги и ме вбесява... Голям чешит! Та, моето мнение за рекламите е, че те са съвсем глупави, безсмислени и тъпи! Разбирам, че са много важна част от, който и да било, бизнес, но поне да влагаха малко повече труд, за да направят някоя свястна реклама... Единствената, която ме радва щом я видя е на Coca Cola. На Кока Кола всички реклами са страхотни, но ми стигат да ги гледам и веднъж! Наистина някои са готини, но повечето не стават! | |
|
| |
liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Реклами Нед Окт 28, 2007 11:56 pm | |
| Ами ... любимите ми са няколко: 1. Има нещо в джоба ми,има си ухо и око. Споделя това,което милиони чуват и виждат. Не е нещо живо, но яко се грижиш за него ще порастне. Може да те намери, ако си се изгубил и може да накара другите да почувстват какво е докоснало нещо в теб. Има нещо в джоба ми - но не е едно нещо - много са!
2. Ние сме тези, обречени да извървят дълъг път и ние сме тези, които трябва да започнат отначало. Когато се изправяме срещу същата тази наша съдба, срещу всички несправедливости. Срещу високомерието на големите и срещу самите себе си! А когато падаме, ни остава единствено да се изправим, да вярваме ... докрай .... а и след това! Защото всички ние сме българи - един отбор... Един народ ... един отбор!
3. Всички ние се опитваме да живеем по най-добрия начин. Изкачваме нашите върхове. Покоряваме нашите цели. Наоколо има толкова други като нас. И все някой би казал, че животът ни е ... просто един от всички. Но е нашият, собствен... И вие наричате това обикновено? НЯМА обикновени успехи! | |
|
| |
ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Реклами Пон Окт 29, 2007 12:42 pm | |
| Ами има няколко реклами, които са много смислени и готини,но повечето са...просто супер тъпи и ги повтарят всеки ден по няколко пъти в продължение на месеци! | |
|
| |
Brooke_Davis forum pearl
Брой мнения : 221 Age : 33 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Реклами Вто Окт 30, 2007 6:02 pm | |
| Божее!! Рекламите са най-гадното нещо от телевизията! Мразя ги! Мразя начина ,по който постоянно ти ги натрапват като ги пускат през 2 сек.. Просто ми действат супер зле, а на всичкото отгоре са толкова тъпи,че ги наизустявам след 1-то слушане. | |
|
| |
fleur_delacour Harry Potter optimus
Брой мнения : 364 Age : 33 Localisation : Kaiba Corporation Registration date : 10.07.2007
| Заглавие: Re: Реклами Сря Дек 05, 2007 7:21 pm | |
| - liliyo написа:
- Ами ... любимите ми са няколко:
1. Има нещо в джоба ми,има си ухо и око. Споделя това,което милиони чуват и виждат. Не е нещо живо, но яко се грижиш за него ще порастне. Може да те намери, ако си се изгубил и може да накара другите да почувстват какво е докоснало нещо в теб. Има нещо в джоба ми - но не е едно нещо - много са!
2. Ние сме тези, обречени да извървят дълъг път и ние сме тези, които трябва да започнат отначало. Когато се изправяме срещу същата тази наша съдба, срещу всички несправедливости. Срещу високомерието на големите и срещу самите себе си! А когато падаме, ни остава единствено да се изправим, да вярваме ... докрай .... а и след това! Защото всички ние сме българи - един отбор... Един народ ... един отбор!
3. Всички ние се опитваме да живеем по най-добрия начин. Изкачваме нашите върхове. Покоряваме нашите цели. Наоколо има толкова други като нас. И все някой би казал, че животът ни е ... просто един от всички. Но е нашият, собствен... И вие наричате това обикновено? НЯМА обикновени успехи! Тези са яки!!! Как си ги научила? | |
|
| |
mo.rka diamond
Брой мнения : 154 Registration date : 28.01.2008
| Заглавие: Re: Реклами Пет Май 09, 2008 10:58 pm | |
| Аааааа,рекламата с картофите е супер!!! "-Дали има картофи с интелекта на човек? -Не,но има хора с интелекта на картоф." Ааау,култуво!Велико!Гениално!Сега искам да направят реклама,с която до популяризират пингвинофилството! Не виждам нищо лошо в рекламите.Нали трябва по някое време да изхвърляме веществата все пак? | |
|
| |
Angie a new guy
Брой мнения : 24 Registration date : 09.05.2008
| Заглавие: Re: Реклами Пет Май 09, 2008 11:05 pm | |
| | |
|
| |
mo.rka diamond
Брой мнения : 154 Registration date : 28.01.2008
| |
| |