deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Animeta

Go down 
+8
fleur_delacour
pilotat
InLoFe^^
~Miss Kristen~
ludvica
No Life Queen
PrettyGirl^
crystal_sun_baby
12 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Ayumi
a new guy
a new guy
Ayumi

Брой мнения : 9
Registration date : 24.05.2008

Animeta - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Animeta   Animeta - Page 2 Icon_minitimeСъб Май 24, 2008 9:49 pm

Обожавам анимета!
Просто нямам думи да опиша всичко,което ми харесва...

Страстта ми започна,когато по една музикална немска програма (Viva) имаше аниме вечери. Оттам са и първите ми любими анимета - "Chikyuu Shoujo Arjuna", "X-1999", гледала съм и малко "Hellsing" по същия канал. Много ми харесваше и "The candidate for goddess" и бях едва ли не влюбена в Зеро! (:
Анимета като цяло доста са ми минали през очичките... "One piece", "Pokemon", "Sailor moon", "Cutey Honey" и още няколко пак съм гледала по немски телевизии.

После манията ми утихна и преди няколко години стартира отново. Сега много харесвам "Potemayo", "Ouran Host Club", "Air TV", "Shuffle" и "Soul eater". "Higurashi no Naku Koro ni" също е доста добро...

Май се увлякох с обясненията,та спирам дотук,по-натам може и да драсна пак! ^,^
Върнете се в началото Go down
http://the-paradise.forumhope.com
No Life Queen
напредващ
напредващ
No Life Queen

Брой мнения : 29
Registration date : 11.09.2007

Animeta - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Animeta   Animeta - Page 2 Icon_minitimeНед Май 25, 2008 6:41 am

Ich-nee-chan, sugoi desu~ (hug)

Аз пак идвам да препоръчам аниме Smile За начинаещите в тази област, хубаво е да почнете с Оuran High School Host Club. Аз оттам започнах и честно казано не познавам човек, който да не го харесва Smile
Върнете се в началото Go down

Animeta
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Кино-
Идете на: