ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| |
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| Заглавие: Re: Предупреждения Пон Сеп 24, 2007 2:31 pm | |
| Пускам "Брояч на правописни грешки" (от 23.09 нататък...). Ако някой направи прав. грешки, админите постват тук!Първа е Brooke_Davis: - Цитат :
- Каква музика обичаш да слушаш?
Почти всякаква. Стига музиакта да ми допадне. Но иначе си падам много по поп и тахно. Общо: 2Вторият провинил се е liliyo: - Цитат :
- Рияна, въпреки,че се двоумяп между нея и Шакира!
- Цитат :
- Какво най- много харесваш във твоя град?
- Цитат :
- Имаме си наш ден и го празниваме всяка година.
- Цитат :
- Много обичаме да си говорим за ХП и да другите ни любимци.
- Цитат :
- За първия въпрос: "Защо ти харесва да ходиш на тенис?"
Харесва ми, защото научавам нещо ново, харесва ми и самата игра. Също така и за забавление, добре че вече не ни карат да бягаме. Една пропусната запетая!Общо: 7Грешките на Inlofe^: - Цитат :
- The Voice може би
- Цитат :
- Ми след като засекох стария си ник /който беше not_name/в не един,а близо 5 форума, реших че трябва да го сменя и реших да е свързан с "lofe" и така ми хрумна ИнЛоФ и реших само да прибавя ^^ и така :wink:
Относно форумите-не чак толкова много имам регистрация в доста форуми /е не чак толкова много,към 10-15/ но примерно като всички спрат да пишат и така да се каже "форумът се разпадне" и аз спирам да пиша.Най-редовно пиша в 2-3 форумчета За компанийте-не чак толкова много попринцип големите компании в повечето случаи се разпадат.Смисъл самата компания започва да се дели.И след известно време от компанията не остават много хора.Напр. моята компания беше големичка,но сега излизам с някъде само към 5 човека от тях Така се случва и с по-големите компании на хора от класа,също и на др. мои познати...Така че вече предпочитам по-малки,но и по-сплотени компанийки :wink: Освен това има и 7 пропуснати запетаи!Общо: 11Jesika (тя вече направи над допустимия брой пр. грешки (общо е направила 23). Пускам нов брояч. Силно се надявам това да не се повтори!: Ето го и pilotat: - Цитат :
- sorry mn забравил съм да чета. значи да си дойдем на думата: значи актьори актриси нз аз гледам филми, но за актьори актриси нямам любими? за форума нз сичко си е добре
Освен това 2 пропуснати точки и една запетая! "Всичко" се пише с "в"! - Цитат :
- Никога не ми е вървяло няма смисъл да попълвам теста, все не правя каквото трябва
Eдна пропусната запетая и липса на точка! - Цитат :
- Първо обичам да чета книги, но хари потър не го харесвам особенно, не ми допада стила на писане
Пропуснати къвички и точка! - Цитат :
- Откъде си?
Роден съм в Търговище и съм от там, но живея в Добрич 13 години
Къде учиш? Уча в Езикова Гимназия Две пропуснати точки! - Цитат :
- Какво искаш да работиш?
Труден въпрос най - различни неща програмист, оператор, колоездач в tour de France, състезатил в рали шампионат и тн.
С какъв език си?
С френски. Една пропусната запетая и едно тире!
- Цитат :
- На официалния сайт на Rihanna пише че на 30 ноември ще бъде в София България
Две пропуснати запетайки и една точка!Общо: 22Pretty_girl : - Цитат :
Филмите са доколкото е възможно добре направени, но по абсолютно никакъв начин не могат да се сравняват с книгите! Докато четях книгите бях тотално завладаня от историята , героите ... всичко! И все още много ми харесват и бих ги прочела още милион пъти ако трябва. Обожавам ги! Харесвам и филмите, не мога да отрека, но мисля, че ако някой гледа само филмите, без да е чел книгите няма да изпита същата магия в буквалния смисъл на думата! И е гадно, защото сега почти всики предпочита да изгледа филма за час и половина , отколкото да прочете книгата за месец например /зависи/, затова има доста хора, които не оценяват самата история за Хари Потър , както заслужава! Два пъти "не мога" е написано като една дума! И 4 пропуснати запетаи! - Цитат :
- за ест. За или против дългото говорене по тела?
Общо: 8Ето и грешките на mistirios: - Цитат :
- Не посещавам много форуми.Регната съм в егмонта, ама ни пиша!
- Цитат :
- Защо да вервам в някой,на който не можи да се има доверие?
- Цитат :
- 1. Как се казваш?! Тони
2. На колко години си!? 16 3. В кой град живееш!? Велико Търново 4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?! не 5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!? не 6. Кой е любимият ти цвят!? черен 7. Кое е любимото ти цвете!? немам 8. Каква зодия си!? овен 9. Кога си роден/а!? 23.03.1991 10. Опиши външния си вид! готина. =) 11. Skype, e-mail, ICQ... тайна 12. Любим актьор/актриса!? Джони Деп 4ever! 13. Любим певец/певица!? H.I.M. и Rasmus 14. Любима книга?! нямам 15. Любим филм!? Requiem for a dream 16. Любим сериал?! не гледам мноо 17. Любим герой!? Джак Спароуууу 18. Любим злодей!? Волдемор!!!! 19. Би ли направил/а нещо екстремно? Ми, чи да. 20. Какви са твоите интереси!? различни. 21. Какво правиш през свободното си време?! слушам музика. 22. От къде разбра за форума?! от един форум за ХП! - Цитат :
- Драсти. Как сме днес?
Пише се със "з"...Общо грешки: 9ludvica: - Цитат :
- Ми зависи, ако е седме клас- за...ако някой предмет ти харесва, също за! Същото?
- Цитат :
- МММ...дам! Аз го прочетох днеска в Хайклуб и тъкмо щях да пускам темичка! Shocked Напрааавооооо тооолкова искам да отида! Razz На вс.отгоре вродът ще е БЕЗПЛАТЕН!
Общо: 2
Последната промяна е направена от на Чет Ное 08, 2007 7:24 pm; мнението е било променяно общо 8 пъти | |
|
ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Предупреждения Нед Окт 14, 2007 7:09 pm | |
| | |
|
| Заглавие: Re: Предупреждения Сря Окт 24, 2007 1:22 pm | |
| За мое огромно съжаление ще трябва да обява и първия, направил над 20 правописни грешки! Това е Jesika. Кали, ще трябва да си отнесеш наказанието (една седмица без аватар)! Също така и едно предупреждение, отправено към pilotat - дели те само една правописна грешка от наказанието! Внимавай! | |
|
| Заглавие: Re: Предупреждения Сря Ное 07, 2007 9:29 pm | |
| Вторият наказан е pilotat! Една седмица без авче! п.п. Наказанието на Jesika отпада! Вече може да си сложи аватар по избор! | |
|
pilotat diamond
Брой мнения : 194 Age : 33 Registration date : 12.09.2007
| Заглавие: Re: Предупреждения Чет Ное 15, 2007 6:26 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Предупреждения | |
| |