deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Любим жанр филм

Go down 
+5
liliyo
pilotat
PrettyGirl^
InLoFe^^
crystal_sun_baby
9 posters
АвторСъобщение
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Любим жанр филм Empty
ПисанеЗаглавие: Любим жанр филм   Любим жанр филм Icon_minitimeЧет Юли 12, 2007 11:04 am

Е, кажете спокойно. Излейте си душата...
Върнете се в началото Go down
InLoFe^^
super star
super star
InLoFe^^

Брой мнения : 116
Registration date : 11.09.2007

Любим жанр филм Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим жанр филм   Любим жанр филм Icon_minitimeСря Сеп 12, 2007 8:06 pm

Комедии,романтични и от време на време трилъри =)
PrettyGirl^
©äñDγ lädγ
©äñDγ lädγ
PrettyGirl^

Брой мнения : 400
Registration date : 11.09.2007

Любим жанр филм Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим жанр филм   Любим жанр филм Icon_minitimeСря Сеп 12, 2007 10:48 pm

И аз съм така - комедии , романтични и трилъри =]
pilotat
diamond
diamond
pilotat

Брой мнения : 194
Registration date : 12.09.2007

Любим жанр филм Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим жанр филм   Любим жанр филм Icon_minitimeСря Сеп 12, 2007 11:59 pm

kmedy

Админ: Моля те,пиши на кирилица!
http://www.chimi.hit.bg
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830
Registration date : 06.07.2007

Любим жанр филм Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим жанр филм   Любим жанр филм Icon_minitimeЧет Сеп 13, 2007 7:26 pm

По принцип гледам тийн комедии, но имам любими филми от други жанрове. Например фантастика, драма, приключенски. Най-мразя трилъри и ужасни филми - от ужасите съм гледала само един филм -
" Знам какво направи миналото лято" - играе една от любимите ми актриси, но иначе не ми хареса.
fleur_delacour
Harry Potter optimus
fleur_delacour

Брой мнения : 364
Registration date : 10.07.2007

Любим жанр филм Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим жанр филм   Любим жанр филм Icon_minitimeНед Сеп 16, 2007 12:26 am

Фантастика, фентъзи и приключенски - най - готините жанрове на света - има напрежение, опасности, смели герои, понякога и малко любов и са без излишни лиготии и ревове!!!

Последната промяна е направена от на Сря Дек 05, 2007 7:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
(= Smile =)
a new guy
a new guy
(= Smile =)

Брой мнения : 18
Registration date : 15.11.2007

Любим жанр филм Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим жанр филм   Любим жанр филм Icon_minitimeЧет Ное 15, 2007 2:51 pm

Аз обичам комедии и криминалета
tina_111292
forum pearl
forum pearl

Брой мнения : 294
Registration date : 11.12.2007

Любим жанр филм Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим жанр филм   Любим жанр филм Icon_minitimeПет Дек 14, 2007 10:13 pm

Много обичам да гледам филми , даже си падам малко киноман Smile Не харесвам комедии , защото повечето не ги правят както трябва и са лишени от всякакъв смисъл , а пък за романтичните комедийки само мога да кажа , че те въобще не са ми по вкуса !!! Фантастично-Приключенските филмчета са интересни и забавни като приказките , но са само за развлечение , за разнообразие или за почивка от скучния напрегнат ден Razz От Хорърите има някои интересни филми , които те карат да се замислиш за смъртта и за болката която може да ти причини тя , но този жанр в никакав случай не ми е най-любимият Razz Не харесвам Екшани , незнам защо , но просто не ги харесвам ! Smile Според мен Трилърите и Криминалетата са най-напрегнатите и заинтригуващи , а пък Драмите и филмите по действитилин случай най-въздействащите и вълнуващи !!! Аз мисля , че всеки жанр си има своите качества и предимства , има изключителни филми ( и не чак толкова) от всеви вид , всичко зависи от самия филм и от замисъла му (също така голямо значение има и актьорската игра) .Обаче всеки човек има различно мнение ( все пак това ни отличава един от друг) . Razz Според мен хубавият филм трябва да те накара да се замислиш над него, това показва , че ти е въздействал по някакъв начин! Аз харесвам филми с дълбок смисъл , те трябва да бъдат стоиностни , заинтригуващи , вълнуващи и не на последно място разбира се въздействащи !!!! Razz
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Брой мнения : 154
Registration date : 28.01.2008

Любим жанр филм Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим жанр филм   Любим жанр филм Icon_minitimeПон Фев 18, 2008 7:19 pm

Преди твърдях,че харесвам главно комедии и романтични филми.Е,вече не е така.За съжаление повечето такива филми са прекалено еднотипни и в крайна сметка ми доскучават.Винаги има изключения,разбира се,и аз много се радвам от това.Аз никога няма да изпусна да гледам филм с Джим Кери,колкото и глупав или еднотипен да е филма,защото той е невероятен комик и винаги ме развеселява.
А има и романтични комедии,които също страшно ми харесват.Наскоро гледах "Любов и други катастрофи" и наистина много ми хареса.Е,да краят бше сладникав и щастлив,както се полага на един филм от този жанр,но през останалото време е нещо различно.Освен това ми хареса това,че не видяхме много познати актриси и актьори (освен,може би,Британи Мърфи)...
А сега да кажем за това,което харесвам,защото се отплеснах.Не харесвам ужаси,в които се колят и бесят на поразия.Някак...тъпо е.По-скоро си падам по психо-трилърите,които ти действат психически,а не те карат да извръщаш очи от погнуса.Но пък напоследък и ужаси гледам,така че ги бройте и тях.Сега,екшъните вече не ми допадат много,защото са много зрелищни и нереални.Не казвам,че не ги гледам и че няма хубави екшъни,просто не са ми от любимите.
Съгласна съм с Тина (извинявай,ама не запомних целия ник Rolling Eyes ),че драмите и филмите по действителен случай са най-вълнуващи и въздействащи.
Sponsored content

Любим жанр филм Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим жанр филм   Любим жанр филм Icon_minitime

Любим жанр филм
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Кино-