deja vu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

deja vu

Teen forum

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството

Go down 
+7
Princeton^girl^818
Jesika
liliyo
ludvica
pilotat
~Miss Kristen~
crystal_sun_baby
11 posters
АвторСъобщение
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

Брой мнения : 1057
Registration date : 08.07.2007

Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Empty
ПисанеЗаглавие: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeЧет Юли 12, 2007 12:55 pm

Какво е за вас приятелството!? Какъв трябва да бъде идеалният приятел за теб!? Всичко- тук! Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството 139825
Върнете се в началото Go down
~Miss Kristen~
forum pearl
forum pearl
~Miss Kristen~

Брой мнения : 227
Registration date : 11.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 2:53 pm

На всичките си приятели мога да се обадя в 4 сутринта.Ако дръпна еч за приятелството ще е доста банално ,защото вичко ,което ще кажаще вече казано.
pilotat
diamond
diamond
pilotat

Брой мнения : 194
Registration date : 12.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 2:55 pm

Ами истинските приятели се познават в някои моменти.

Започвам да се изнервям! Кажи, моля те, какво са ти направили точките и главните букви!
http://www.chimi.hit.bg
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076
Registration date : 06.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 4:09 pm

pilotat написа:
ами истинските приятели се познават в някои моменти
Определено е така! Не бих могла да се обадя на всичките си приятели в 4,защото някои ще ме помислят за побъркана,но знам на кого мога да звънна,той също знае!
https://dejavu.canadian-forum.com
liliyo
°• Cho Chang •°
°• Cho Chang •°
liliyo

Брой мнения : 830

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeСъб Сеп 15, 2007 2:44 pm

И аз не бих звъннала толкова рано, но имам приятели и това е много важно за мен, защото попринцип трудно се приобщявам към някоя група. Идеалният приятел за мен трябва да е честен, да ме изслушва, да ми помага. Моите са такива и това може само да ме радва!
Jesika
в отбора
в отбора
Jesika

Брой мнения : 94
Registration date : 17.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeВто Сеп 18, 2007 10:03 am

Еми на този въпрос бих отговорила с песента, на един от моите любими изпълнители: Георги Христов - Нямам нужда от много приятели -- Песента е известна, но все пак си я пуснете, защото ви поздравявам с нея и за да разберете какъв наистина трябва да бъде един приятел...
Но хайде ще отговоря и с мои думи на въпроса... Един приятел трябва да те изслушва, подкрепя, да ти помога (дори и само със съвет)... И Да... Един истински приятел няма да те смъмри, ако му се обадиш през нощта, защото не можеш да спиш ... Ето и пример ще ви дам - Герганчето Smile.

Благодаря! И аз си те обичкам!
Princeton^girl^818
diamond
diamond
Princeton^girl^818

Брой мнения : 155

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeСря Сеп 19, 2007 10:07 pm

Определено не мога да се обадя на всичките си приятели в 4 часа. Истинските ми приятели са малко, но поне знам, че мога да разчитам на тях...
http://www.beatofmyheart.forumup.com
Angie
a new guy
a new guy
Angie

Брой мнения : 24
Registration date : 09.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeПет Май 09, 2008 10:21 pm

Приятелството..Приятелството е нещо много сложно,завъртяно и обвързващо.Да си истински приятел е по-трудно от това да обичаш някого и да си му верен.
Истинският приятел не значи просто човек,на когото можеш да се обадиш по всяко време...Значи човек,който ще застане до теб в мига,в който се нуждаеш от него,без дори да му трябва знак.Ще може да чете твоите мисли,да усеща чувствата ти,да знае кога те боли,да те напъства,когато грешиш,да бъде твоята опора.Защото приятелството е винаги това,което остава завинаги.
Ясно е.За да има любов,трябва да има приятелство => няма по-силно нещо от приятелството.
Вярвам ли в него?До колкото е възможно.За мен има такъв човек,с всичките онези качества,които изброих отгоре.Да намерила съм го,да,разчитам на него и вярвам в него безрезервно.Дали ще е вечно?Не знам.Знам само,че не искам да казвам големите думи за нещо толкова сложно и неразбрано от света.Защото един ден всички те предават,малко или много..
Тогава си отговорете.Има ли истинско приятелство?Ако сами позволим,винаги ще има.
mo.rka
diamond
diamond
mo.rka

Брой мнения : 154
Registration date : 28.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeПон Май 12, 2008 6:27 pm

"Може би изобщо не съществуват добри и лоши приятели... може би просто има приятели, хора, които се застъпват за теб, когато страдаш и ти помагат да не си толкова самотен. Може би заради тях винаги си струва да се боиш, да се надяваш, да живееш. И дори да умреш, ако трябва. Няма добри приятели. Няма лоши приятели. Има само хора, с които желаеш да бъдеш, не можеш да не бъдеш; хора, които изграждат дома си в сърцето ти."
Стивън Кинг, "ТО"

Мисля,че този цитат напълно ме изчерпва по отношение на приятелството.Наистина няма добри и лоши приятели.Хората или са ти приятели или не са.Тези,които не са са...хм,познати,да речем.Но тези,които приемаш за приятели не бива да се класифицират. (:
За мен приятелството е много важно.Имам приятели - малко,но знам,че никога няма да ме предадат.Както казах горе - останалите са просто познати.
Между другото - не знам как ще реагират моите приятели,ако им звънна в четири сутринта,но във всеки случаи не бих се обидила (а и смятам,че е в реда на нещата),ако се възмутят от часа. =)
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeПон Май 12, 2008 8:35 pm

mo.rka написа:
"Може би изобщо не съществуват добри и лоши приятели... може би просто има приятели, хора, които се застъпват за теб, когато страдаш и ти помагат да не си толкова самотен. Може би заради тях винаги си струва да се боиш, да се надяваш, да живееш. И дори да умреш, ако трябва. Няма добри приятели. Няма лоши приятели. Има само хора, с които желаеш да бъдеш, не можеш да не бъдеш; хора, които изграждат дома си в сърцето ти."
Стивън Кинг, "ТО"

Мисля,че този цитат напълно ме изчерпва по отношение на приятелството.Наистина няма добри и лоши приятели.Хората или са ти приятели или не са.Тези,които не са са...хм,познати,да речем.Но тези,които приемаш за приятели не бива да се класифицират. (:
За мен приятелството е много важно.Имам приятели - малко,но знам,че никога няма да ме предадат.Както казах горе - останалите са просто познати.
Между другото - не знам как ще реагират моите приятели,ако им звънна в четири сутринта,но във всеки случаи не бих се обидила (а и смятам,че е в реда на нещата),ако се възмутят от часа. =)

Какво повече да кажа! Ужасно точен цитат! Тъкмо за това се сетих, защото скоро прочетох книгата... Браво! А мнението ти се покрива от части с моето... =]
П.П. После ще едитна, сега тати иска да сяда... Neutral
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Брой мнения : 197
Registration date : 15.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeПет Май 16, 2008 7:34 pm

Съжалявам,че има толкова малко хора,на които мога да се обадя във 4 през нощта,и да кажа"Йохи,убих човек...Казвай къде да копаем,защото ми се спи.."
И тя да каже"Дай в нашта задна градинка,да не те заподозрат..."
Абе,смисълът е,че бих искала да мога наистина безрезервно да вярвам на приятелите си,но важното са хубавите моменти,които имам с тях....и не искам дори да мисля за друго.
crystal_sun_baby
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
crystal_sun_baby

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeСъб Май 17, 2008 8:59 am

Мога да кажа спокойно, че има поне няколко души, на които бих могла да звънна в 4 сутриннта (не съм го правила... Ще взема да пробвам някой път. =]). Много обичам приятелите си и знам, че и те ме обичат. Не е нужно да го доказват всеки ден (въпреки, че те го правят), стига ми да знам, че са до мен дори и да не са... Знам, че звучи банално, но имам най-добрите приятели на света! Най - важното е, че ценя това, което имам, а не приемам приятеството им като даденост (както и те... надявам се=]).
Приятелството е много сложно нещо и не смятам да си губя времето в опити да го разбера, но знам че приятелите ми са част от мен и ако ги нямаше... може би и мен нямаше да ме има.
п.п. Представям си реакциите на приятелките ми, ако им се обадя и им кажа, че съм убила някого:
Деси: "Знаех си, че някога ще се случи!"
Веси: "Защо!?"
Йони: "Кого си убила!?"
Кали: "Кучка, защо не ме извика и мен!"
Но знам, че всички до една ще копаят с мен!
Jesika
в отбора
в отбора
Jesika

Брой мнения : 94
Registration date : 17.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeЧет Май 22, 2008 7:01 pm

Наистина това бих казала, така че да знаеш ако ще убиваш някой ме извикай.. Twisted Evil Иначе си права, че те обичаме страшно много всички Smile Просто ти си такава приятелка, която няма как човек да не обича и на която всеки държи. Smile
ludvica
I ღ sǿpнια
ludvica

Брой мнения : 1076

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeПет Май 23, 2008 11:51 am

Многооо си обичкам приятелите...(е Гери, малко може и да се уплаша от такава новина,но наистина най-вероятно ще питам "Ама защо?! Как стана? Сиг. съм,че не е било нарочно!")
https://dejavu.canadian-forum.com
No Life Queen
напредващ
напредващ
No Life Queen

Брой мнения : 29

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeПет Май 23, 2008 9:29 pm

Правила съм го неведнъж Smile Добре че има такива хора.
Нали знаете, приятелят е този, който като му се обадиш в два часа през нощта и кажеш ''Убих човек'' отговора е ''Окей, къде ще копаем'' :Р
БеАтРиЧе
diamond
diamond
БеАтРиЧе

Брой мнения : 197
Registration date : 15.05.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitimeПет Май 23, 2008 9:36 pm

Относно това....
Веднъж Вили ми се обажда,и ми казва едно ужасно притеснено и сухо:
"Ела бързо на нашта спирка!!"
И аз си викам-Боже,сигурно е станало нещо,стреснах се,набързо хукнах към спирката....
А тя,мойта лаф,ми каза че умирала от студ,и затова звучала така.....
Още не съм се обаждала на никой в 4 часа.Не съм достатъчно уверена.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството   Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството Icon_minitime

Има ли на кого да се обадиш в 4 сутринта?вс за приятелството
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
deja vu :: Free zone :: Да се опознаем по-добре-
Идете на: