deja vu Teen forum |
|
| Лексикон | |
|
+10liliyo ~Miss Kristen~ InLoFe^^ ludvica Princeton^girl^818 pilotat aurora Brooke_Davis PrettyGirl^ crystal_sun_baby 14 posters | Автор | Съобщение |
---|
crystal_sun_baby ҳ̸Ҳ̸ҳ Ĉąļўρѕø ҳ̸Ҳ̸
Брой мнения : 1057 Age : 32 Registration date : 08.07.2007
| | | | PrettyGirl^ ©äñDγ lädγ
Брой мнения : 400 Age : 33 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Вто Сеп 11, 2007 5:47 pm | |
| 1. МиРеТо0о 2. 16 3. Ивг. 4. Имам брат - Пламен 5. нямам 6. червен , жълт , лилав и др. 7. роза 8. Раче =] 9. 28.06.1991г. 10. Дълга черна коса , кафеви очи, ръст - 168. 11. Skype - mireto6752 , e-mail: a.girl.like.me@abv.bg и l0v3_JeNs3n@hotmail.com , ooVoo - mireto_ , MSN - l0v3_JeNs3n@hotmail.com 12. Хилъри Дъф , София Буш , Дженсън Екълс (inlove) и Чад Майкъл Мъри 13. Хилъри , Аврил , Джъстин и др. 14. Шифърът на Леонардо 15. Много са ... всички с Хил , всички със София , Step Up , A Walk To Remember , The Notebook и др. 16. One Tree Hill , Supernatural , Veronica Mars , Prison Break , Hidden Palms и още доста. 17. ако става въпрос за герой от филм - Брук - ОТХ , ако е от книга - нямам 18. ммм нямам 19. да 20. музика, ОТХ , Хил , Дженсън , София , Supernatural ... много са. 21. Излизам с приятели , слушам музика , гледам филмчета , правя си профилчета с фотошопа , пиша по форуми и др. 22. От Весито по скайп /10x мн./ | |
| | | Brooke_Davis forum pearl
Брой мнения : 221 Age : 33 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Вто Сеп 11, 2007 7:29 pm | |
| 1.Как се казваш?! Роси 2. На колко години си!? 16 3. В кой град живееш!? Д4 4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?! нее саминка съм! 5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!? не,за съжаление 6. Кой е любимият ти цвят!? Син 7. Кое е любимото ти цвете!? Момина сълза 8. Каква зодия си!? Овен 9. Кога си роден/а!? 05.04.1991г. 10. Опиши външния си вид! Ми сега съм с лекоо червена коса, кафеви очи, 165 см. 11. Skype, e-mail, ICQ... Skype - rosi_love_u, e-mail brooke_love_u@abv.bg, ICQ - 486710851, MSN - rosina_toneva@hotmail.com12. Любим актьор/актриса!? Sophia Bush, Julia Roberts, Emma Watson и мн др. 13. Любим певец/певица!? Хилари Дъф и мн др. 14. Любима книга?! Множко са,че да ги изредя. 15. Любим филм!? Хари Потър 1,2,4 16. Любим сериал?! OTH, Las Vegas, CSI и др. 17. Любим герой!? Хари Потър 18. Любим злодей!? Волдемор 19. Би ли направил/а нещо екстремно? Може, ако съм го решила. 20. Какви са твоите интереси!? Много, за сега се въртят около танците. 21. Какво правиш през свободното си време?! Ми седя на комютъра, чета, излизам с фр. 22. От къде разбра за форума?!Веси ми каза. | |
| | | aurora напредващ
Брой мнения : 39 Age : 30 Registration date : 12.09.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Сря Сеп 12, 2007 11:33 am | |
| 1. Как се казваш?!- Бетина 2. На колко години си!? - 13 3. В кой град живееш!?- Хасково 4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?!- да две Аделина и Рая 5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!?- Не 6. Кой е любимият ти цвят!?- чарвен 7. Кое е любимото ти цвете!?- момина сълза 8. Каква зодия си!?- Риби 9. Кога си роден/а!?- 9.03 10. Опиши външния си вид!-висока съм 1.71,с черна коса и кафяви очи 11. Skype, e-mail, ICQ...- Skype-Iva_nikolai9999 12. Любим актьор/актриса!?-Хилари Дъф,София Буш,Анджелина Джоли и мн други 13. Любим певец/певица!?Avril Lavigne 14. Любима книга?!нямам 15. Любим филм!?-След утрешния ден 16. Любим сериал?!-One tree hill,O.C,Анатомията на Грей,V.I.P 17. Любим герой!?Сет от O.C 18. Любим злодей!?нямам 19. Би ли направил/а нещо екстремно?-Да 20. Какви са твоите интереси!?-обичам да слушам музика и да изилзам с приятели 21. Какво правиш през свободното си време?!много неща 22. От къде разбра за форума?!от един друг форум http://beatofmyheart.forumup.com/ | |
| | | pilotat diamond
Брой мнения : 194 Age : 33 Registration date : 12.09.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Сря Сеп 12, 2007 4:40 pm | |
| 1. Как се казваш?!- Минчо 2. На колко години си!?- 16 3. В кой град живееш!? - Добрич 4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?! - сестра Веселина 5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!? - намам 6. Кой е любимият ти цвят!?- лилав 7. Кое е любимото ти цвете!? - нямам 8. Каква зодия си!? - дева 9. Кога си роден/а!? 5 септември -91 10. Опиши външния си вид!- ддз 11. Skype, e-mail, ICQ... pilotat pilotat@area51-bg.net 337056396 12. Любим актьор/актриса!?- ддз 13. Любим певец/певица!?- рияна 14. Любима книга?!- не чета особенно 15. Любим филм!?- такси 16. Любим сериал?! ало ало 17. Любим герой!? розовата пантера 18. Любим злодей!? 19. Би ли направил/а нещо екстремно? че аз съм правил 20. Какви са твоите интереси!? ит 21. Какво правиш през свободното си време?! компа и приятели 22. От къде разбра за форума?! от кристал сън гърл
Последната промяна е направена от на Нед Дек 16, 2007 10:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Princeton^girl^818 diamond
Брой мнения : 155 Age : 31 Localisation : Tree Hill Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Сря Сеп 12, 2007 8:46 pm | |
| 1. Как се казваш?!Гергана 2. На колко години си!?14 3. В кой град живееш!?Добрич 4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?!Ивайло 5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!?Нямам 6. Кой е любимият ти цвят!?Зелен, жълт 7. Кое е любимото ти цвете!?Момина сълза,жълта роза 8. Каква зодия си!?Стрелец 9. Кога си роден/а!?11.12.92. 10. Опиши външния си вид!Черна права коса, зелени очи, 164 висока 11. Skype, e-mail, ICQ...skype-beat_of_my_heart, msn-gerito0o_@hotmail.com, ooVoo-gerito0o_ 12. Любим актьор/актриса!?Хилари Дъф, София Буш 13. Любим певец/певица!?Хилари Съф 14. Любима книга?!Ми не знам... 15. Любим филм!?Мноого са 16. Любим сериал?!ОТХ, Шепот от отвъдното, Чародейките... 17. Любим герой!?Брук от ОТХ 18. Любим злодей!?хахах нямам 19. Би ли направил/а нещо екстремно? даа 20. Какви са твоите интереси!?ми Хил, София, ОТХ... 21. Какво правиш през свободното си време?!стоя на компа, гледам ТВ, следя сериали, излизам с фр, слушам музика,ходя на танци... 22. От къде разбра за форума?!Ми от Патито | |
| | | ludvica I ღ sǿpнια
Брой мнения : 1076 Age : 31 Localisation : d4 Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Чет Сеп 13, 2007 10:05 am | |
| 1. Как се казваш?! -Весела (Веси) 2. На колко години си!? -14 3. В кой град живееш!?- Добрич 4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?! -Да,Деси (fleur) 5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!? -вече нямам 6. Кой е любимият ти цвят!? -преди са били розово,оранжево,но сега нямам любим,повечето мн ме кефят! 7. Кое е любимото ти цвете!? -Орхидея,момина сълза,лилиум 8. Каква зодия си!?-Рибки 9. Кога си роден/а!? -13.03 10. Опиши външния си вид! - Кестенява коса,кафеви очи,мургава кожа,височина 164 11. Skype, e-mail, ICQ...skype- ludvica1 ,e-mail - ludvica@abv.bg 12. Любим актьор/актриса!? - София Буш,Катрин Зита-джоунс,Хилари Бъртън,Джейсън Доринг,Чад Майкъл Мъри,Кристен Бел 13. Любим певец/певица!? -Рияна! 14. Любима книга?! -Harry Potter 7 15. Любим филм!? -много са! 16. Любим сериал?! -ONE TREE HILL,Вероника Марс,Gossip girl 17. Любим герой!? -Брук,Пейтън,Лукас (OTH),Вероника,Логан (Вероника Марс) 18. Любим злодей!? - нямам 19. Би ли направил/а нещо екстремно? -може би 20. Какви са твоите интереси!? -тенис,танци 21. Какво правиш през свободното си време?! -стоя на компа,разхождам се 22. От къде разбра за форума?! -ами аз го направих ,заедно с liliyo,fleur, crystal_sun_baby
Последната промяна е направена от на Пон Дек 10, 2007 4:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | InLoFe^^ super star
Брой мнения : 116 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Пет Сеп 14, 2007 10:43 am | |
| 1. Как се казваш?!Петя^^ 2. На колко години си!?13 3. В кой град живееш!?София 4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?!Брат-Николай 5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!?куче-Бети,костенурка-Чочо^^ 6. Кой е любимият ти цвят!?Синьо,черно,жълто,оранжево... 7. Кое е любимото ти цвете!?Роза например 8. Каква зодия си!?Овен =) 9. Кога си роден/а!?13.04.1994г. 10. Опиши външния си вид!Ми нисичка съм-към 1.56см,тежа около 38кг.,косата ми е кестенява,имам зелени очи,кожата ми е доста бяла.... 11. Skype, e-mail, ICQ... skype-petia_f_ ooVoo- inlofe_ e-mail- inlofe_@abv.bg 12. Любим актьор/актриса!? актриси-Хилъри Дъф,София Буш,Рейчъл Билсън актьори-Дженсън Екълс *инлоФ* и Джеси Маккартни 13. Любим певец/певица!? певица-Хилъри Дъф певец-Джеси Маккартни 14. Любима книга?!не обичам да чета.............. 15. Любим филм!? абсолютно вс. на Хилъри Дъф The Notebook Just My Luck Карибски пирати Клик Мистът и Мисис Смит High School Musical Гарфилд Титаник Гадни момичета Step Up Stay Alive Елизабеттаун New Your Minute The Hitcher Джон Тъкър трябва да умре A Walk To Remember Бели Мацки Тhe Last Kiss Van Wilder 1 Save The Last Dance Мr.Brooks 16. Любим сериал?! One Tree Hill,Supernatural,The O.C.,Prison Break,MONK,Шепот от отвъдното,Женени с деца,Summerland,Шеметни години,Палм Спрингс,Вероника Марс,Lizzie McGuire,Малкълм,Хавайски бряг,Приятели,Изгубени,Не дразнете Стивънс и др 17. Любим герой!?Дийн от СвръхЕстествено,Брук от ОТН,Съмър от The O.C.,Монк от МОНК,Ал от Женени с Деца,Вероника от Вероника Марс и т.н. 18. Любим злодей!?ми...нз 19. Би ли направил/а нещо екстремно?Да,разбира се =) 20. Какви са твоите интереси!?-Дженсън Екълс,Хилъри Дъф,музиката... 21. Какво правиш през свободното си време?!Излизам с фр,играя на компа или гледам ТВ 22. От къде разбра за форума?!От едно др.форумче и там една от админките писа в темата "Флууд" | |
| | | ~Miss Kristen~ forum pearl
Брой мнения : 227 Age : 30 Registration date : 11.09.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Пет Сеп 14, 2007 2:19 pm | |
| КАЗВАМ СЕ АНИ 2. На колко години си!?13 3. В кой град живееш!?дч 4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?!нямам 5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!?имах куче името му беше Сохо 6. Кой е любимият ти цвят!?зелен светло син и бял 7. Кое е любимото ти цвете!?момина сълза роза 8. Каква зодия си!?стрелец 9. Кога си роден/а!?19.12.1993 10. Опиши външния си вид!Висока съм 1,68/69,тъмноруса коса,тегло-не казвам ; кафеви очи и така.. 11. Skype, e-mail, ICQ...anito-mariq 12. Любим актьор/актриса!?нямам най-любим 13. Любим певец/певица!?нямам 14. Любима книга?!изгубената мадона ;лабиринт;измамата тутанкамон;клетниците и дрд... 15. Любим филм!?много са,но ще кажа месец любов 16. Любим сериал?!много са повечето по AXN и някои по FOX LIFE 17. Любим герой!?veronica mars 18. Любим злодей!?Dr hause 19. Би ли направил/а нещо екстремно? ДАААА 20. Какви са твоите интереси!?рисуване езици архитетура и много обичам да чета за древни светове 21. Какво правиш през свободното си време?! 22. От къде разбра за форума?! | |
| | | liliyo °• Cho Chang •°
Брой мнения : 830 Age : 30 Localisation : Soul Society Registration date : 06.07.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Вто Сеп 25, 2007 3:29 pm | |
| 1. Как се казваш?! Йоана2. На колко години си!? 133. В кой град живееш!? Добрич4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?! Сестра - Гергана5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!? Нямам6. Кой е любимият ти цвят!? Лилав7. Кое е любимото ти цвете!? Маргаритка8. Каква зодия си!? Лъв9. Кога си роден/а!? 23. юли10. Опиши външния си вид! Кафеви очи, кестенява коса(винаги е вързана), 1.59 м висока, бяла кожа.11. Skype, e-mail, ICQ... liliyo, liliyo@abv.bg12. Любим актьор/актриса!? Кейти Люнг, Ева Лонгория, Даниел Радклиф, Робърт Патинсън, Хилари Дъф, Линдзи Лоън, Дженифър Лав Хюит, Ан Хатауей, Паола Рей.13. Любим певец/певица!? Шакира, Рияна, Фърги, PCD, Хилари, Руслана.14. Любима книга?!Хари Потър, Задната къща, Уич15. Любим филм!? ХП, Титаник, Пръстена на нибелунгите, Джон Тъкър трябва да умре, Историята на Пепеляшка, Лоши момичета, Красавицата и звяра.16. Любим сериал?! Шепот от одвъдното, Отчаяни съпруги, Монк, Горещи плажове, Жената в огледалото17. Любим герой!? Хари, Чо, Седрики други.18. Любим злодей!? Нямам.19. Би ли направил/а нещо екстремно? Може би.20. Какви са твоите интереси!? Много са. 21. Какво правиш през свободното си време?!Много неща.22. От къде разбра за форума?!Админ съм! | |
| | | misterios в отбора
Брой мнения : 54 Registration date : 20.10.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Съб Окт 20, 2007 8:17 pm | |
| 1. Как се казваш?! Тони 2. На колко години си!? 16 3. В кой град живееш!? Велико Търново 4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?! не 5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!? не 6. Кой е любимият ти цвят!? черен 7. Кое е любимото ти цвете!? нямам 8. Каква зодия си!? овен 9. Кога си роден/а!? 23.03.1991 10. Опиши външния си вид! готина. =) 11. Skype, e-mail, ICQ... тайна 12. Любим актьор/актриса!? Джони Деп 4ever! 13. Любим певец/певица!? H.I.M. и Rasmus 14. Любима книга?! нямам 15. Любим филм!? Requiem for a dream 16. Любим сериал?! не гледам много 17. Любим герой!? Джак Спароуууу 18. Любим злодей!? Волдемор!!!! 19. Би ли направил/а нещо екстремно? Ми, чеда. 20. Какви са твоите интереси!? различни. 21. Какво правиш през свободното си време?! слушам музика. 22. От къде разбра за форума?! от един форум за ХП! | |
| | | tina_111292 forum pearl
Брой мнения : 294 Age : 31 Registration date : 11.12.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Нед Дек 16, 2007 10:36 pm | |
| 1. Как се казваш?! - Христина (Тина) =] 2. На колко години си!? - 15 3. В кой град живееш!? - София 4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?! - Нямям 5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!? - Да куче ; Златко 6. Кой е любимият ти цвят!? - Харесвам всички цветове , но червеният ми е любим =] 7. Кое е любимото ти цвете!? - Теменужка 8. Каква зодия си!? - Стрелче 9. Кога си роден/а!? - 11 Декември 1992 10. Опиши външния си вид! - Ми... имам дълга кестенявя коса , кафяви очи , висока съм 165см и тежа 48кг . Падам си малко бунтарка , обличам се небрежно ( харесвам хипи-грънч-клошарският стил ) , понякогя съм прекалено избухлива и нервна , но през повечето време смея да твърдя , че съм много усмихната и весела 11. Skype, e-mail, ICQ... - tina_111292 -skype ; tina_111292@abv.bg - е-mdil ; ICQ - нямям =] 12. Любим актьор/актриса!? - актьор-Джони Деп ; актриса-много са ,но една от тях е Кийра Найтли =] 13. Любим певец/певица!?- ми незнам , повече ме интересуват песните им , но с ръка на сърцето бих казала , че страшно талантливи изпълнители са Клаус Майне (вокалиста на Scorpions) и Фреди Меркюри (вокалиста на Queen) =] 14. Любима книга?!- В момента не се сещам за друга освен Клетниците 15. Любим филм!? - Многооо са Почти всички на Джони Деп , но също така Леон , Момиче за един милион долара , Рей , Нел и др. , а от българските Осъдени души и Козият рог 16. Любим сериал?! - Нямям 17. Любим герой!? - Сега не се сещам 18. Любим злодей!?- ------\\------- 19. Би ли направил/а нещо екстремно? - Ми да =] 20. Какви са твоите интереси!?- Филмите са ми страст , интересувам се от качествена (стоиностна) музика и също така мн. искам да се науча да свиря на китара 21. Какво правиш през свободното си време?! - слушам музика , вися пред компютъра , забавлявам се с приятели и много др. неща =] 22. От къде разбра за форума?!- От Google стана случайно =] | |
| | | БеАтРиЧе diamond
Брой мнения : 197 Age : 32 Registration date : 15.05.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Пет Май 16, 2008 10:44 am | |
| 1. Как се казваш?! - Аделина...тоест Ади. 2. На колко години си!? - 15 3. В кой град живееш!? - Варна. 4. Имаш ли брат/сестра?! Как се казват?! - Сестра-Рени-по добре да нямах. 5. Имаш ли домашен любимец!? Как се казва!? - Една много сладка котка,казва се Кали. 6. Кой е любимият ти цвят!? - Зелен и син най много. 7. Кое е любимото ти цвете!? - Емии,божур. 8. Каква зодия си!? - Скорпионка съм. 9. Кога си роден/а!? - 29 октомври 1992 10. Опиши външния си вид! - Мии,начи,не се намирам особено хубава,кестенява,косата ми пак започна да расте дълга,със зелени очи,и съм висока...173..май. 11. Skype, e-mail, ICQ... - Нямам ICQ,Скайп-queen_of_dark92,e-mail -adinkaa92@abv.bg 12. Любим актьор/актриса!? - За актьор-Джони Деп,сто процента.Актриса....може би Анджелина Джоли. 13. Любим певец/певица!?- Нямам точно...ама ако може направо групи-H.I.M,Nightwish,Green day,Scorpions,Queen,Evanescence,Poets of the Fall.. 14. Любима книга?!- О,еми,Зеленият път,Последният поход на Хана,ВнП,Кралица Марго. 15. Любим филм!? - Всички на Джони,а освен тях-Обществото на мъртвите поети,Сблъсъци,Децата на суинга,Ванила Скай,Константин. 16. Любим сериал?! - Уха.Хаус,Изгубени,Бягство от затвора...пропуснах нещо. 17. Любим герой!? - Еми....за момента Суини Тод,просто защото имам прясно впечатление.И защото е прекрасен-сложен образ. 18. Любим злодей!?-Еми,Саурон. 19. Би ли направил/а нещо екстремно? - С удоволствие. 20. Какви са твоите интереси!?- Пеене-въпреки че не пея много добре,хубавата музика,филмите,Джони,рисуването и глупавите мечти. 21. Какво правиш през свободното си време?! - гледам филми,слушам музика-където същевременно грача,драскам,чатя,излизам... 22. От къде разбра за форума?!- Еми от Гугъл.Аз от там разбирам за повечето форуми. | |
| | | ЯнЧеТу_ в отбора
Брой мнения : 57 Age : 30 Registration date : 06.07.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Съб Юли 12, 2008 12:42 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Лексикон | |
| |
| | | | Лексикон | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |